|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
evet ya,bende duymustum.toto icin futbolculari satin almislardi. Maalesef her ligde oluyor bu olaylar.Keske olmasa. Herkes bileginin hakkiyla sampiyon olsa.. Spora bari rüsvet,skandal karismasa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O ruh gitmis arkadasim.Sadece taraftarlarda kalmis. Gelsin Fatih Terim bak nasil geliyor o ruh geri. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazaniyorlar ya,lig sonunda puanlar gecerli,güzel oyun degil. Evet Buca kök söktürdü.Kaleci libero oynadi ya.Ama Bursada kacirdi,neydi o Insua nin atamadigi. Besiktas favori bu sene,ama gs.küme düsmez,iddiaya varim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hamburger degil ama. Söyle esasli bir yemegine,alacart yani. Sen simdiden ismarlamaya basla.Engec ligin 20.haftasinda gereken 40 puani alacaklardir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam memo yemegine Ben diyorum ki GS küme düsecek
sayin volkan arkadasim : Bende bu iddaya giriyorum GS küme düserse LOKANTA senin olsun. Yok düsmese LOKANTA benle memo arkadasimin olsun varmisin ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal.Ben varim Dinleyinde,galatasaryli olmadiginiza pisman olun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende amma gaza geldin be dostum. 1 puan fark kapanmazmi sence..? GS.nin küme düsmesini düsünmek bile bir suc sayilmali.Sen bu sucu isliyorsun.Cezani kesecegim.Bogazda yemek,all inklusive..OK.varim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Dilem arkadasima. Kendinizi cok güzel ve duygusal ifade etmissiniz,tsk.ederim. Aynen bizde oldugu gibi 3 nesildir GS.liyiz.Evde toptan hoslanan cok insan olunca haliyle mac sevgisi gelisiyor. Su dört unsur hosuma gitti. Müslüman olmak,Türk olmak,Istanbul gibi bir sehir kökeninden gelmek,ve tabiki GS.li olmak. Güzel yorumunuza tsk.eder,iyi aksamlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu aksam oynanan maclarda su sonuclar alindi. Besiktas 2- Antalya 1 Genclerbirligi 1-Ankaragücü 0 Eskisehir 0-Gaziantep 1 Dün gece oynanan macat Bursa-Bucasporu 1-0 yenmisti. Bursaspor liderligini korurken,yükselise gecen Kartallar mac fazlaligiyla 2.siraya oturdu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün oynanan ve sonuclanan 6.hafta maclari söyle. Konyaspor 2-Karabükspor- 2 Kayserispor 0-Trabzon- 0 Saat 18.00 de baslayan karsilasmalar da Manisaspor 1-Sivasspor -0 G.Saray 3-Belediyespor-0 Ilk yari sonuclari Yarin saat 19.00 da Kasimpasa-Fenerbahce karsilasacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam abdi arkadasim. Kayseri ile disarida oynadi,normal sonuc bence,Daha gecen feneri eli bos gönderdi Kayseri.. Daha neler degisecek neler.. Ümitsizlige kapilma arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim. Yok,öyle demem,Görünen köy klavuz istemiyor. Mac daha bitmedi.Küme düsmez zaten,ama ilk 5 i zorlar sanirim. Bogazda bedava bir yemekte güzel olur hani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten böyle maclarda rakibe puan veya puanlar vermemeli. Yenseydi,2. siraya yerlesekti.suan 4.sirada ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
besiktasi favori görmek futboldan anlamamaktir. guti ve queresma sadece forma sattirma transferleri idi. Besiktas futbol oynuyor diyenelre gülerim. Fenerbahce karsisinda yikilan bir besiktas, daha gökhan gönülü gecemeyen bir queresma. Fenerbahce kacirdigi golleri atsa idi mac 7-0 biterdi en az. Bu sene sampiyonlugu Galatasaray ve Fenerbahce kovalayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadasim. Görüsünüze saygi duyarim. Haklisin Besiktas güzel oynamiyor henüz,ama kadro olarak benim fikrimce bu sene en iyi transferleri yaptilar.Hilbert,aurelio,Fatih tekkeyi,unutmamak gerekir, Buna Formda bir bobo,nihat,nobre,necip.delgado,ernst,2 ibo,ve tecrübeli kaleci rüstüyüde eklemek lazim.yedekleri var ama,bir sagbekleri yok. Bursa ve Fenerbahce zorlar Besiktasi,Gs.e sans vermiyorum ben,bir.gs.li olarak. Degerli yorumuna tsk.ler arkadasim.Iyi aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin dostum,bende öyle düsünüyorum. Besiktasve Bursanin avrupa macerasi ne kadar sürecek,oda önemli bir unsur.Kaldiracaklarmi haftada 2 maci... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saydigin transferlerden sadece aurello iyi digerlerini gecelim. Rüstü desen zaten berbat bi kaleci Rüstü Fenerbahcedeyken iyi idi artik rüstüyü unut gitsin. Hakan Arikan ise tam bir rezalet. Hilbert adama sac bas yolduracak derecede kötü Besiktasta gercekten yararli oyuncular Bobo Aurello ve ferraridir kadronun geri kalani gereksiz. Besiks bu sene kac tane büyük mac yaptiki hemen harika diyorsunuz? Tek büyük maci Fenerbahce ileydi ondada berbat oynadi. UEFAda henüz Helsinkiyi yendi SOFIAyi ise son dakikada zar zor gecti. Hele bir gruptan ciksin büyük takimlarla oynasin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katiliyorum,daha güclü bir rakiple karsilasmadilar. Antrenör Bernd Schuster,bu takimi oynatamazmi,Bence iyi bir antrenör.Ilerde takim daha iyi olacak sanirim. Iyi oynayan kazansin ,bekleyip görelim derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk futbolu bu zihniyet ile gelismiyor, Schuster ünlü olabilir ama unutmaki daha önce BJK Real MAdridi calistiran Del Bosque ve John Benjamin Tosshakida almsiti ne oldu? Fenerbahce aragones ile ne yapabildi? Fenerbahce Anelkayi aldi Ortegayi Hojdonku Roberto Carlosu Kejmani Guizayi ne oldu? Guti ve Queresma bu saydiklarimin yaninda bir hic. Fenerbahce o kadar ünlü almasina ragmen birsey yapamadi, dikkat edersen Fenerbahcenin avrupadaki en iyi basarili oldugu dönem Sampiyonlar Liginde ceyrek finale kaldigi sezon basariyi taninmamis oyuncualrla sagladi Aurello gibi Deivid gibi Kazim gibi Lugano gibi taninmamis ama hirsli oyuncularla.
Biz cok sabirsiz bir milletiz, Fenerbahce bence suan en iyi yatirimlari yapiyor, Stoch transferi muhtesem genc atik teknik bir oyuncu birde genclere sans taniniyor Fenerbahcenin altyapisindan Okan cikti mardinden gelme süper bir yetenek.
BIZ hemen ilk sene basari istiyoruz gelecege yatirim yapmiyoruz, Fenerbahce gecmisteki hatalarindan ders almaya basladi, suan BJK Fenerbahcenin 10 sene önceki döneminde henüz.
Fenerbahce zaten yildiz transferlerini forma ve reklam amacli yapmisti. YIldiz Transferler Stadyum Tesisler Ekonomik gelir kaynaklari Fenerium Fener Jeans falan filan yani ekonomik gelisme dönemi asildi simdi sira alt yapida.
Galatasarayda yine ayni stadyumu yakinda bitiyor yildiz oyuncu gibi reklamalra ihtiyaclari yok.
Yani demem o ki Bjk ve Bursa daha Fenerbahce ve Galatasarayin ceyregi yolu asamadilar. Bursaspor avrupada gördük valencia gibi bir takimdan evinde 4 yediler mac daha farkli bile bitebilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabirsiz bir milletiz cok dogru, Simdiye kadar,gönderdigimiz futbolcu teknik adamlara ne paralar harcadik. Ama 3 büyüklerin seyircisi ve taraftari böyle iste,2 maglubiytten sonra basliyorlar isliga. Bu ara maclar sona erdi. G.saray 3-Belediye spor-1, 3 golde Barostan,3-1 tumm Manisaspor 3-Sivasspor-0 Bu sonucla,G.saray 3.lüge yükseldi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!