|
|
|
Yeni sezonda kim sampiyon olur... |
Siz hangi takimi yeni sezonda sampiyonluga daha yakin görüyorsunuz..? Bursaspor bir sürpriz daha yapabilirmi? Kadrosunu Guti ve Queresema ile güclendiren Besiktas mi? Herzaman sampiyonluga oynayan Fenerbahce gecen sezonun acisini cikarabilecekmi? Yine transfer sampiyonu olan ve Kadrosunda büyük degisiklikler yapan Galatasarayin sansi sizce nasil.? Trabzon bu sene özlemini giderecek kadroya sahipmi.? Yoksa baska bir takim araya girip ipi gögüslermi.? Degerli yorumlarinizi benimle paylasirmisiniz...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Bursa elindeki kadroyu güclendirseydi benimde favorim olabilirdi. Gönlüm Cimbomdan yana,ama mantigim BJK diyor. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayni fikirdeyiz arkadasim. Bende BJK diyorum.Fenerde herzamanki gibi zorlayacaktir.Ama Aykut Kocaman tüm sezonu kaldirabilirmi görecegiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksam ki Fener ve bu aksamki GS , BJK maclarini seyrettikten sonra bir karar vermek cok zor.. Bu arada BURSA tekrar sampiyon olursa hicte sikayetci olmam yani.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Harun. Bursa gecen sene hakkederek oldu.Bu sene isi daha zor. GS,maci nasil bitti..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2-0 öndeydi 2-2 bitti.. Eger Bursa gecen seneki disiplinli futbolunu oynarsa bence sansi cok büyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Desene bu senede hüsran cimboma. Bursa gecen seneki performansini gösterebilirmi bilemem.Ertugrul hocadan her sürpriz beklenebilir.Yeterki kadrosunu korusun ve 1-2 iyi takviye lazim.Malum sampiyonlar ligide var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette var.Agzindan ve gönlünden bal damliyor senin. Temennine amin derim.Diger takimlar bence daha sansli.GS.yine transferi yanlis yapti bence. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabii ki takviye lazim... Ama illa takviyede katki saglayacak diye bir kaide yoktur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin,Bu herzaman böyleydi ve böyle devam edecektir. Sizce ligi kim lider bitirecektir.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdiye kadar üc büyüklerin yapmis oldugu transferleri gördük.. Bence en göze batan FB Stoch oldu gerisi bos.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleyna hic tavsiye etmem sen o tarafa gitme   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu sene sampiyona karsi baska türlü oynayacaklardir diger takimlar. Transfer bitmedi daha sercani kacirmasinlar bari. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktasin transferlerini yabana atmamak lazim. Queresma ve guti,dünyaya kendini kanitlamis futbolcular.Stoch iyi bir transfer fb icin. GS.ne yapti ..?Bence fiyasko ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabii ki Bursaya karsi rakipler farkli futbol oynacaktir.. Yinede bence Bursa digerlerine göre daha oturmus bir takim.. Sampiyon olmasa bile üst siralari cok karistirir ve zorlar... Bjk isim aldi futbolcu degil.. Queresma sakatliktan kurtulamayan biri ve takim icin degil seyirciye yönelik sov yapmayi seven birisi.. Guti tamam ona bir sey diyemem.. Önce takim onu kabullenmeli.. Gs elinde takima yardimci olan futbolculari satip sadece transfer yaptim politikasina devam ettigi sürece hic bir sey olmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana tamamen katiliyorum. Sadece ben besiktasi daha sansli görüyorum.Nihat gecen seneden daha güzel olacaktir.Delgadoda hep oynarsa,sanirim en büyük sans onlarda. Bursa zorlar ama,olamaz sanirim. Trabzonda zorlayacaktir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acikcasi bende Bursaya pek sans vermiyorum ama yinede bir umut iste.. Ts bence yine her sene oldugu gibi olur... Sezon sonu düsüse gecer... Bjk gelince Delgado da Nihatta sakaliga cok egilimliler ve iyilesmeleri uzun süren futbolcular.. Arti Schusterin futbol felsefesini anlayacakalirini pek inanmiyorum.. Takim baya bir zorlanir.. Bu sene bir sey yapamazlar ama eger sabir ederlerse seneye cok sey yaparlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilginc bir yaklasim.Ben aksini düsünmüstüm. Sence bursadan sonra kime sans verirsin.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim düsüncelerim sadece aksileride olabilir.. Bence bu sene sampiyon Istanbuldan cikar ama favori kim dersen bir sey diyemiyecegim simdilik.. Lig baslasin iki veya üc hafta sonra kendini belli eder.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende öyle diyorum. Yeni transferlerin nasil takima uyum sagladiklarini gördükten sonra daha iyi bir fikir yürütebiliriz.Bekleyelim görelim. Bursa yada sampiyonlar liginde basarilar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!