|
|
|
Galatasarayin yeni Formalari .. |
     ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasarayin 4 formasida ocakta yeni stadiuma gecince cikacakmis.. benim ilk Aslan forma hosuma gitti yaw ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heeeee tam size göre bayanlara .. kiz penbemi ooo Allah cezani verecek emiiiii  pempe degil mercan rengi o ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak görürsün kadinlar nasil aliyor o rengi maca seyretmeye gelenleri dikkat et kadinlarin üstünde mercan renkli formalar olacak.. ama bahali satiyorlar yaw 92 tl diyorlar bir haftaya kalmaz almanyaya gelir kesin fiyatti 60-70 eiro arasi olur.. aslanli olani alirim ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin kesin türkiyeden birileri vardir yolliyan bizde öyle bi olay yok mecburen beklicez almanyaya galatasaray storelere gelmesini ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.galatasaray-store.de/
ben burdan bestellen yaptim 49,90 avro yok postasimis yok steuermis mis mis .. 56,80 geliyor evine kadar  ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Barcelonada pembe formalarla oynuyor...Simdi git, aynaya bak, kendine gül  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pembe cocuk gözünde sorun var herhalde yada renk körlügümü var sende..o pembe degil mercan rengidir..kendi kendini rezil etmisin farkinda degilsin
adam mercan rengine pembe diyor yaaa hahahahahahah ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhahaahah seker cocuk vallah güzel ahahahhaha bundan sonra seker cocuk diyecem bende buna hahahaha ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
die können noch so schöne trikots haben...fusball spielen werden die niemals können... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!