|
|
|
Güldüren Derbi Geyikleri |
iste o geyiklerden bazıları
-Şansı kırmak için Galatasaray bu maçın rövanşinı Antartika'da oynamak istemiş, ama Antartika Federasyonu talebi kabul etmemiş... Çünkü, Antartika'da önceden galibi belli olan maçların oynanması yasakmış. -Hakem Selçuk'u niye oyunun hemen başinda atmış? İlk uçakla Kadıköy'e dönsün de, maç bitmeden Saracoğlu'ndan vurup gol atabilsin diye... -Ahtapot Paul'e Fenerbahçe-Galatasaray maçını sormuşlar. Hayvancağız, "sonuç zaten belli, herhalde beni emekli edip salata yapacaklar" korkusyla kaçıp saklanmış.... -Aykut Kocaman, takım 10 kişi kalmasina ragmen niye 70 dk oyuncu değiştirmemiş? Denk kuvvetlerin mücadelesi olsun diye... -Leo Franco, "madem Selçuk oyundan atılacaktı, ben niye oynamadim" diye isyan etmiş. -Yiiteer yaaaa.. Yiteerr artık.. Bu ne yaaaaa... -Hani artık zayıf takımlarla hazırlık maçı yapılmayacaktık. -10 kişi 6-0‚ 10 kişi gurbette‚ 3 avans 4 te biter‚ Sami Yen'de sulu parti... Liste uzar gider.. Eee tabi monotonlaşinca şart böyle fanteziler.. -Selçuk'u da çikardik yine yenemediler..daha ne yapsak ki ? -O kadar dedim son hazırlık maçımızı güclü bir takımla oynayalım diye... -Galatasaray'ı daha önce 11 kişiyle test etmiştik, bu kez de 10 kişiyle test ettik. -İnşallah seneye de böyle bir hazırlik maçı düzenlerler ama yer olarak uzayi seçsinler.. -Sevinmedim bile‚ sonucu her zamanki gibi belli bir maçtı.. -Fenerbahçe bundan sonra ki maçta 9 kişi oynasın. Belki berabere kalabilirler.. -Hakem bile alamadı ''Dostumuzu'' elimizden.. -Hastaneye kaldırın hastaneye... -Kader bile bu kadarını yazmaz, bu işte bi iş var.. -Almanya fantazisi, balayı ne derseniz deyin.. -Dedik değil mi, bildiğiniz bir spor varsa onu yapalım diye... Şimdi korkuyorum yarın bir gün sutopu branşi açarız ve gene yeneriz bunları diye... -Haydi Galatasaraylılar koşa koşa müzeye, UEFA kupasına bakmaya.. -Bir dahaki sefere kıta değiştirsinler bizi yenmek için. Mesela Afrika'da filan oynayalım. O da yetmezse aya çikalim. Gerçi sonuç değişmeyecek ama umut fakirin ekmeğidir işte.... -Biz bıktık‚ adamlar bıkmadılar yahu..
|
|
|
|
|
|
|
|