|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
2-1 Biz yenmistik.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Arkadasim bayagi doluymus.Ayni olaylara bende sahit oluyorum. Birde uyardigin zaman alay etmezlermi.Tr,e burasi ,böyle gelmis sen mi düzelteceksin diye.ee nede olsa almanciyiz,ne anlariz biz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Maalesef öyle gurbetci genclerimize önem verilmiyor.Neyse Terim gitti,yerine gelen hiddink ayni hatayi yapmaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Hersey anne ve babada bitiyor.cocuklarinin elinden tutan antrenmanlarina macina gidilen cocuklar kabiliyetli ise basarili oluyorlar.Evet,rövansi kazanmamiza ragmen yetmedi .Kendi silahimizla vurdular bizi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Aynen özkan . Mesut ayni hatayi yapmadi,Belki hamit bile pismandir ne dersin.zaten 6 bayernli var,bayern blockunda yer alabilirdi derim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
2008 yili avrupa sampiyonasi simdiye kadar seyrettigim turnuval icerisinde en güzeliydi.. Milli takimin sergiledigi futbol her kes tarafindan takdir topladi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
bence mesutun ve serdarin almanya milli takiminda forma giymeleri gayet güzel bizleri temsil ediyorlar. bu dünya kupasindada almanyayi destekliyorum burda yasiyorum benim ikinci vatanim eminimki benim gibi düsünen coktur ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Öyle babalarda var elbette. Zorla güzellik olmaz elbette.Kabiliyeti olmayani zaten secmelere bile almiyorlar. Harunun dedigi gibi avrupa sampiyonasi 2008 de harikaydi.Ceyrek finalde nasil sabaha kadar sokaklarda costugumuzu hatirliyorumda.Ne güzel mutlu etmisti bizi millilerimiz. Arkadasimizin da bilgisi olmadigi konu yok masallah.Bazilarinin deyimiyle fransiz nickli bayan.Bir bayanin futbol konusunda yorum yapacagini tahmin etmezdim.Fikir belirten elbette olacaktir,ama yorum.masallah diyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Aynen bende öyle arkadasim.Hele birde bizden birileri oynayinca tam destek.Trt maclari veriyor naklen hatirlatayim dedim.Hele isvicrede oynayan eren,gökhan ,hakan.harika oynuyorlar.gurur duydum vallahi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Yari final macini hak eden degil sansi olan kazandi.. Bu da her zamanki gibi yine Almanlar oldu... Eger biz finale cikmis olsaydik , benim tahminimce, Almanlar kadar kolay teslim olmazdik. Sampiyon belki olamazdik ama ezilmezdik.... Almanlar resmen ezildi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Hakli tarafi var elbet volkancigim.Ama birde bizim federasyonun karar asamasindaki tutarsizliklari,cagirsammi cagirmasammi diye.Türklük ruhu aile terbiyesi ile bagdastigindan onlarada hakvermek gerekiyor sanirim.Benim Babam evde almanca konusmayi yasak etmisti.Tarihimizi ,dinimizi dilimizi eksiksiz ögrenmemiz ilk sartiydi.Bazi ailelerde gelecegi düsünerek cocuklarini yetistigi ülkenin takiminda oynamasini uygun görüyor olabilir.Ne dersin volki ,para bazen vatanperverligin önüne geciebiliyor degilmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Futbolcunun ,profesyenellik geregi macin hakkini vermesi lazim.O takima borclu bunu. Gerisi vatan ,millet, sakarya.öyle degilmi özkan. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Rica arkadasim. Ne haddime bilmedigim konularda yazmak.acmasi benden yorumlar sizden olsun.Evet ya onlar wattenscheidt ta önce oynadilar sonra ge ye gectiler hamit schalkeye halil kaiserslauterne gitti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Rica arkadasim. Kararina ve yorumuna saygi.Bunlarda bizi ilgilendiren ve yorum yapmamiz gereken konular.Evet mesut bastan almanya dedi.Cünki daha önce yildirayin halilin basina gelenler ona ders oldu sanirim.Birde alman milli olmak demek piyasa artimi demek.Ruh ariyorsan burada .kalmamis maalesef dostum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Haksizlik etmisler derim.Secimine sagi duymalari gerekirken.Sanada iyi geceler yorumun icin tsk.ler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WM 2010 da bizde variz |
Yorumuna saygi duyarim arkadasim. Herikisi de birbiriyle bagdasan,yurt disinda yasayan bizleri yakindan ilgilendiren konu. Ben yurt disinda ünlenen,bizde isliklanan sanatcilar,bilim adamlari oldugunu biliyorum.Futbolcu kardeslerimizle sen gurur duymasan,hüzünlensen bile .ben gurur duyar ve cosarim.Coskum üstündeki formaya degil,damarlarindaki kanadir.Bizden biridir o.Belki baska pasaportu vardir.Ama adi mesuttur,erendir.Onlari bizim milli takima kazandiramiyanlar utansin arkadasim.Hüznün bosuna..Yorumuna tsk.ler arkadasim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!