97 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.05.10, 02:18 Nr.: 1 Antworten

Bu görüntüler çok konuşulur! sikeci bjk trabzon bursa elele
//video.haberturk.com/video/index/41687
0

Beitrag gepostet am 20.05.10, 08:50 @gitme_desem Nr.: 2 Antworten

tabi simdi ne var bunda oldu ,bu sözleri fenerbahceli futbolcu deseydi türkiye ayaga kalkardi, bundan bir hafta önce kaleci serkan 3 gol yedi diye sike diyordu fenerbahce düsmanlari,keza bu haftada yenseydi sike diyeceklerdi kaleci onura yükleyeceklerdi herseyi.. aziz yildirim para cantasiyla dolasiyormus vay be sen yanindamiydin hani görüntü kime para vermis, hadi diyelim senin dedigin gibi olsun , aziz yildirim madem bu kadar güclü neden hersene sampiyon olmuyor peki, sizin fenerasyon dediginiz bu federasyon zamaninda kac kupa almis fenerbahce? Artik biraz gercekci olun palavralarla nereye kadar gidebileceksiniz.. her bransda ayri rakipleri var fenerbahcenin ve hepsinde sampiyonluga oynuyor, 9bransdan 6sinda sampiyon ikisinde final oynayacak daha devam ediyor. fenerbahce sportif anlamda basarili ama ezeli rakipleri yok.. ama onun yerine voleybolda vakifbanki,basketbolda efes pilseni,futbolda bursasporu  vs. desteklerler anca baskasinin basarsindan bir nevi tadmin olmak icin buda ne kadar düsük ve gücsüz olduklarini gösteriyor maalesef.fenerbahce ve digerleri
0

Beitrag gepostet am 20.05.10, 09:05 @polat37ccc Nr.: 3 Antworten

maclar bitte  bursa sampiyon  oldu trabzon türkiye kupasini aldi kimler sampiyonligine oynicak kimler uefaya  gidecek hersey beli.. güzelce eglendik dalgamizi gectik,,artik yeter yani büyütmeye gerek yok lig bitti kavga bitti

paralari baskalari kazaniyor kavgasini siz yapiyorsunuz

-----
Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun
0

Beitrag gepostet am 20.05.10, 09:17 @askimsin0 Nr.: 4 Antworten

parada pulda gözümüz yok kardes, sadece düsüncelerimizi söyledik, hem para ugruna takim tutulmaz ,karsiliksiz gönülden sevilir takim
0

Beitrag gepostet am 20.05.10, 09:34 @polat37ccc Nr.: 5 Antworten

sen gene anlamadim beni..yani diyorum futbolcular parayi kazaniyor  siz futbolcularin ne yaptigila tartisiyorsunuz.. sike olsa ne olacak  rüstü zaten köseyi dündü yasi geldi emekli olmaya futboldan  adam diyor kanitlasinlar ben futbolu birakacam zaten o seneye birakacak futbolu ha simdi birakmis ha seneye birakmis onun umurunda bile degil ..

yillardir ne kavgalar oldu  hepside unutuldu..

-----
Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bu görüntüler çok konuşulur! sikeci bjk...