92 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.05.10, 16:17 Nr.: 1 Antworten

Galatasarayli ve besiktaslilara

sayin galatasarayli ve besiktasli forumdaslar, birakin bu sampiyonlugu bursali hemserilerimiz kutlasin. yani onlarin sevincine o kadar ortak oldunuz ki, adamlar sampiyon olduk diye sevinemez oldular. hatta dediler ki galatasaray mi sampiyon oldu?

ya birakin baska takimlarin sampiyonluklari ve kupalariyla ilgilenmeyi de, kendi takimizla ilgilenin. ne yapmis bu sene takiminiz? feneri kac kere yendiniz hele siz onunla ilgilenin. kadiköyden cekilen sutun kendi aglarinizda bulusmasini tartisin. 3. cü olmak icin yirttiginiz biryerinizi nasil iyilestiririm diye hesapta bulunun.

fener oynadi ve sampiyonlugu bursaya kaptirdi. birakin bursalilar sevinsin. siz neden seviniyorsunuz? kupayi sizmi aldiniz? sampiyon sizmi oldunuz?

kendi basarinizla sevinin forumdaslarim. birakin elalemin cüküyle gerdege girmeyi artik. kendiniz olmayi ne zaman basaracaksiniz?

D

-----
Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir.
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 17:50 @gazelle Nr.: 2 Antworten

bende fenerli olarak bursayi kutlarim. renk geldi ligimize. orda katiliyorum sana. ama buraya bakiyorumda gs liler ve bjk lilerin acitigi topiclere. sanki kendileri sampiyon olmuscasina seviniyorlar. oysa bir bursalinin actigi topice rastlamadim. o kadar vahim.
-----
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 18:10 @doenermitsalat Nr.: 3 Antworten

anlamadim ben burayi. kiminle omuz omuzayiz biz? tüm lig bize düsman ya

gercekten sizin sevinmenize anlam veremiyorum. sampiyonlugu size kaptirmis olsaydik tek kelime söylemeye hakkimiz olmazdi. bükemedigin eli öpmesini bileceksin derdik susardik. ama bursanin sampiyonluguna bu kadar sevinmek sacmalik.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 19:15 @kirik-kalem Nr.: 4 Antworten

ben koyu fenerli olmama ragmen derbileri kazandigimizdan bu yana bursayi destekledim... bunun iki sebebi vardi: birincisi daum'un atilmasini ümit ettigim icin digeri ise hakkaten istanbul takimlarindan baska bir takimin sampiyon olmasini coktan beri istedigim icin. benim icin önemli olan derbileri kazanmamizdi ve dahada önemlisi cinconun sampiyonlar ligine katilmamasiydi.

0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 23:13 @doenermitsalat Nr.: 5 Antworten

biz dünyaya rezil olmadik. gayet sportif bir müsabakada 3 puan almamiz gerekiyordu alamadik. volkanin topu bir yeriyle kurtarmasi ile bu sevinci ortak edebildigine sasiyorum aslinda. bu bir kuyruk acisimi yoksa? acaba feneri yenememenin vermis oldugu bir cöküntü olmasin icinizdeki? yani bunun ismine tipta kiskanclik deniyor. depresif kiskanclik

siz galatasaraylilarin karakteride gelismemis anlasilan. baskasinin sampiyonluguna sevinecek kadar acizsiniz. yoksa fener rezil olmadi. macta üstün taraf fenerbahceydi. 1:1 lik mac 10 :1 bitseydi yine sizin dilinizden kurtulamayacaktik. sike var diyecektiniz. sizin anlayisiniz bu. sizin baskan fener aleyhinde konusmustu. hatta sampiyon belli demisti. simdi ciksin özür dilesin. diler mi?

feneri sevmeyebilirsin. ama feneri sevmemeyle bursanin sampiyonluguna sevinmenin arasindaki olayi cözemedim. cünkü bunun bir anlatim tarzi yok.

D

-----
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 00:19 @sensiz_olamam33 Nr.: 6 Antworten

ya biz sampiyonlugu kaybetmeyi hazettikte size ne oluyor anlamis degilim. siz neyi hazmedemiyorsunuz? acilan topiclere bakarsan ne bicim seyler yaziliyor da argo olmuyor da bumu argo? ha bu damariniza mi basiyor??

ya birakin bu ayaklari. biz sampiyonlugu kacirdik arkadasim. siz ise 10 puan arkadan geldiniz. bu kadar basit iste.

-----
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 00:34 @sensiz_olamam33 Nr.: 7 Antworten

hep bir zamanlar ile birsey olmuyor arkadas. siz sampiyon olunca sevinin
-----
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 00:55 @kirik-kalem Nr.: 8 Antworten

denizlisporlu olarak  bursanin sampiyonluguna degil  fenerbahcenin  ezikligi ile eglendim 
2006 dan beri her sezon denizlispor dussun diye dua eden benim takimimin adini duyunca kriz geciren  kendi takimini dev ayansinda gören zihniyete ikinci bir darbe trabzondan geldi 

bursa sampiyon olmasi beni ilgilendirmez
beni ilgilendiren sadece fenerbahcenin dunyada sazanligiyla taninmasi 
bizde 3 gundur  guzel vakit geciriyoruz  koca fenerbahce cumhuriyetiyle 

-----
TB ülkü ocagi //www.turkbase.de/tb/clans/clanpage.php?
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 12:40 @sensiz_olamam33 Nr.: 9 Antworten

arkadasim sen öyle egleniyor olabilirsin. yani halk geleyana geldi vs vs. bunun gülünecek tarafi nerde? 90 dakikadan 92 ci dakikaya kadar 3 net gol pozisyonu bulan bir takim geri pas yapiyor dakika geciriyor. bunun nesine gülüyorsun? sen ki eger fenerden nefret etmiyor, sadece spor anlayisi olan bir kisi isen bu duruma gülmezdin. belliki fenerin bu durumu eglendiriyor seni. bu ya senin basina gelseydi? bildigin fenerli arkadaslarin tabi ki seninle atisacaklar. seninle saka yapacaklar. sende yapmiyormusun kendi aranizda? yapmiyorum deme yalan olur cünkü.

burda sevinmesi gereken bir taraftar varsa oda bursaspor taraftaridir. benim bu topici acmamdaki maksat bunu belirtmekti. forum okumadin diyorsun da, istersen fener hakkinda acilan konulari yazayim sana. ne küfürler var icinde.

konulari acanlarda gs ve bjk liler. yani o kadar sacmalik olamaz. sanki kendileri sampiyon olmus gibi. her biri 10 puan geride kalmis ne diye seviniyorlar anlamis degilim. bence takimlarinin haline aglamalari gerek. öyle fenerlilere gicik vererek kendi basarisizliklarini örteceklerini saniyorlar.

simdi sen anladin mi benim ne demek istedigimi? benim takimim kaybetti. kazanan bursa oldu. bir sporsever olarak bize bursayi kutlamak düser. ne bu öyle cocuklar gibi topicler acip fenerlileri kizdirmaya calismak. oysa yaptiklari cok yanlis.

KENDI TAKIMINA SEVINEBILIYORMUSUN? O ZAMAN MESELE KALMAMISTIR. KENDINI BILEN INSANADIR LAFIM.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!