|
|
|
Fenerbahçe'yi bitiren hareket |

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının son 2 dakikasında ''Bursa-Beşiktaş maçı 2-2 bitti'' anonsu ile birlikte Sarı-Lacivertli takımın oyunu rölantiye alarak ''Şampiyonluk kutlamalarına erken başlaması'' ve kesin sonuç geldikten sonra tribünlerin büyük bir şok yaşamasının yankıları sürüyor. 
Oyunun sonlarına doğru yerini Christian'a bırakan Selçuk'un ''Bursaspor-Beşiktaş maçı 2-2 bitti'' diyerek saha içindeki takım arkadaşlarına yaptığı hareket ve Fenerbahçe'nin o dakikadan sonra karşılaşmanın sonunu getirmek için vakit geçirmeleri Kadıköy'de hafızalara kazındı.. O anı anlattı 
Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynana Fenerbahçe - Trabzonspor maçının uzatma dakikalarında Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği yönünde anons yapıp olayların çıkmasından sorumlu tutulan stad görevlisi Hakan Bingül adliyeye sevkedildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan Bingül'ün ifadesinde, “10 yıldır Fenerbahçe maçlarını anons ediyorum. Dün de maçtaki bütün anonsları ben yaptım. Dördüncü hakemin yanından maçı izliyordum. 90+2’de arkamdaki tribünden birisi ‘Bursa maçı 2-2 diye bağırdı’ Ne oldu? diye sordum. ‘Beşiktaş gol attı maç 2-2’ dedi. Ben de maçın heyecanıyla anons ettim. Kötü bir niyetim yoktu" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Hakan Bingül, “ Halkın huzurunu bozmak" suçlamasıyla Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Bingül, Kadıköy Adliyesi'ne gönderildi
Aziz Yıldırım tekme tokat dövdü! Başkan Yıldırım'ın, Trabzonspor maçının son anlarında yaşanan anons skandalına neden olan Hakan Bingöl'ü dövdüğü iddia edildi. Trabzonspor maçının son bölümünde yaşanan anons rezaleti gündemin ilk sırasına otururken, yönetim de skandalın sorumlusu ilan edildi. Tribünlerden ‘Yönetim istifa’ sloganları yükselirken Aziz Yıldırım’ın anons sorumlusu Hakan Bingöl’ü tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Olayların başlamasına neden olarak gösterilen Bingöl de, polis tarafından gözaltına alındı.
----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerbahçe\'yi bitiren hareket |
gercekten inanilmaz bir olay.maci 10 kere izledim ve gercekten büyük bir mucizeydi. Okadar top kaleye bir türlü girmedi ve bursaspor yenerek sampiyon oldu. Bingölde ne yürek varmis ya ----- Vom feeling her, hab ich ein gutes Gefühl ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diyecek bisey yok onun icin NAPIYORUZ ? NAPIYORUZ ? - GÜLÜYORUZ ! GÜLÜYORUZ !   ----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mesele götünle top kurtarmak değil yeğen,,
mesele sene sonunda götü kurtarmak. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mactan sonra fenerbahceli futbolcular staddan cika bilmek icin bilica´nin tünel kazmasini beklemisler   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siz adam oldunuzda kupayi aldiniz ya .. ahahhahahahhah
hele sevinmeniz yokmu mactan sonra ahhahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haticeye degil neticeye bakmak gerek abi bizi yendinizde ne oldu sampiyon mu oldunuz yooo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dur bidene benden  feneri sampiyon sanip sahaya atlayan ulvi   ----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimse kismeyi kandirmasin her takimin tarafatari ezeli rakiblerinin basarisizligina sevinir. sensizolamam33 ne güzel yazmis bence bunlari kabulen herkez rütbesini bilecek evet 10 senedir kadiköyde fenere karsi bi türlü sansimiz tutmuyor iyi oynasakda kötü oynasakda yeniliyoruz ama elbet gün gelecek Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesab Döner Gercekleri Tarih Yazar Tarihide GALATASARAY dipnot: sizin 6:0 varsa bizimde 7:0 var ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En büyük Trabzon,sampiyon bursa!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerbahçe\\\'yi bitiren hareket |
dede mede isine gelmiyor degilmi 6:0 50-100 sene sornada gecmiste kalacak. simdiki teknoloji yoktu o zamanlar olsaydi görürdün. fazla geriye gitmemize gerek yok 2005 yilinda TR KUPA Finalinde size 5 tane atmistik cok istiyorsan onu youtubeden izleye bilirsin.
Avrupada kimin rezil oldugunu herkez cok iyi biliyor kim sampiyonlar liginde 0 puan cekip tarihe gecenide cok iyi biliyor bilmiyorsan youtube Turist FB yaz izle ve gör!!! ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aglamayin artik ya   ----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siz birde ingiliz takimini kendiv evinde yenmistiniz valla bravo size gs de 6-0 yendiniz muhtesem basari .. tabi gs nin sizi 7-0 yendigini hatirlamassuiniz. siz mahallenin horozluguna devam edin. basarinin sizin icin saldirmak olduguna göre kime denk gelirse saldirin devam böyle devam mükemmel bir kulüpsünüz ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerbahçe\\\\\\\'yi bitiren hareket |
----- Karışşma Bendee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben koyu gs liyim ama bursanin sanpiyon olmasina cok cok cok sevindim ama bunu fenerliler niyey se hazmedemiyo birakin da birazda anadolu takimi olsun mafya gucuyle kupa ala ala bikmadiniz mi kupa böyle alinir bilek hakkiyla helel olsun bursaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen hala daha bu suratla cikabiliyorsunya harbiden tebrik etmek lazim seni bütün fenerliler kümesinden cikamiyor ahahahah ne surat varmis sende yawwwwwwww ahahahhahaha ----- Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evt o kadar cok sevindiniz ki stadi yaktiniz (atesin rengide sari kirmizi idi)...... galatasaray hangi renk giyerse giysin cok yakisiyor sunuda söyleyim gs etek giyinse bile size gülündügü kadar onlara gülünmez.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok haklisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Bir FeNerLi OlaraK OnUn HeR OyNaYiSiNLa OnA DeSTeK OlUrUm ArKaDaSLaR SiZ ReZiL DeSeNiZDe BiZ FeNeRiN FaNaTiKLeRiYiZZZ FeNeRDeN AsLa VaZGeCMeYiZ....
trabzonla feneri alaka eden bir yazida galatasaraylilarin ne isi var anliyamadim herzaman oldugu gibi bunada burunlarini sokmuslar.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!