90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.05.10, 10:52 Nr.: 1 Antworten

Fenerbahçe'yi bitiren hareket

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının son 2 dakikasında ''Bursa-Beşiktaş maçı 2-2 bitti'' anonsu ile birlikte Sarı-Lacivertli takımın oyunu rölantiye alarak ''Şampiyonluk kutlamalarına erken başlaması'' ve kesin sonuç geldikten sonra tribünlerin büyük bir şok yaşamasının yankıları sürüyor.

Oyunun sonlarına doğru yerini Christian'a bırakan Selçuk'un ''Bursaspor-Beşiktaş maçı 2-2 bitti'' diyerek saha içindeki takım arkadaşlarına yaptığı hareket ve Fenerbahçe'nin o dakikadan sonra karşılaşmanın sonunu getirmek için vakit geçirmeleri Kadıköy'de hafızalara kazındı..

O anı anlattı

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynana Fenerbahçe - Trabzonspor maçının uzatma dakikalarında Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği yönünde anons yapıp olayların çıkmasından sorumlu tutulan stad görevlisi Hakan Bingül adliyeye sevkedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan Bingül'ün ifadesinde, “10 yıldır Fenerbahçe maçlarını anons ediyorum. Dün de maçtaki bütün anonsları ben yaptım. Dördüncü hakemin yanından maçı izliyordum. 90+2’de arkamdaki tribünden birisi ‘Bursa maçı 2-2 diye bağırdı’ Ne oldu? diye sordum. ‘Beşiktaş gol attı maç 2-2’ dedi. Ben de maçın heyecanıyla anons ettim. Kötü bir niyetim yoktu" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Hakan Bingül, “ Halkın huzurunu bozmak" suçlamasıyla Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Bingül, Kadıköy Adliyesi'ne gönderildi

Aziz Yıldırım tekme tokat dövdü!

Başkan Yıldırım'ın, Trabzonspor maçının son anlarında yaşanan anons skandalına neden olan Hakan Bingöl'ü dövdüğü iddia edildi.

Trabzonspor maçının son bölümünde yaşanan anons rezaleti gündemin ilk sırasına otururken, yönetim de skandalın sorumlusu ilan edildi.

Tribünlerden ‘Yönetim istifa’ sloganları yükselirken Aziz Yıldırım’ın anons sorumlusu Hakan Bingöl’ü tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Olayların başlamasına neden olarak gösterilen Bingöl de, polis tarafından gözaltına alındı.

-----
*ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR*
0

Beitrag gepostet am 17.05.10, 13:38 @kocareis68 Nr.: 2 Antworten

Fenerbahçe\'yi bitiren hareket
gercekten inanilmaz bir olay.maci 10 kere izledim ve gercekten büyük bir mucizeydi.
Okadar top kaleye bir türlü girmedi ve bursaspor yenerek sampiyon oldu.
Bingölde ne yürek varmis ya

-----
Vom feeling her, hab ich ein gutes Gefühl !
0

Beitrag gepostet am 17.05.10, 18:01 @kocareis68 Nr.: 3 Antworten

diyecek bisey yok onun icin

NAPIYORUZ ? NAPIYORUZ ?
- GÜLÜYORUZ ! GÜLÜYORUZ !

-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 08:26 @kocareis68 Nr.: 4 Antworten

Mesele götünle top kurtarmak değil yeğen,,
mesele sene sonunda götü kurtarmak.
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 11:47 @by-karacocuk Nr.: 5 Antworten

mactan sonra fenerbahceli futbolcular staddan cika bilmek icin  bilica´nin tünel kazmasini beklemisler
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 14:55 @bichamte Nr.: 6 Antworten

siz adam oldunuzda kupayi aldiniz ya .. ahahhahahahhah

hele sevinmeniz yokmu mactan sonra ahhahahahahaha
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 22:24 @kocareis68 Nr.: 7 Antworten

Trabzon Fenere Kol bas ti....
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 23:04 @bichamte Nr.: 8 Antworten

haticeye degil neticeye bakmak gerek abi bizi yendinizde ne oldu sampiyon mu oldunuz yooo
0

Beitrag gepostet am 18.05.10, 23:35 @-isyankar123- Nr.: 9 Antworten

dur bidene benden

feneri sampiyon sanip sahaya atlayan ulvi

-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 00:30 @bichamte Nr.: 10 Antworten

kimse kismeyi kandirmasin her takimin tarafatari ezeli rakiblerinin basarisizligina sevinir.

sensizolamam33 ne güzel yazmis bence bunlari kabulen herkez rütbesini bilecek

evet 10 senedir kadiköyde fenere karsi bi türlü sansimiz tutmuyor iyi oynasakda kötü oynasakda yeniliyoruz ama elbet gün gelecek Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesab Döner

Gercekleri Tarih Yazar Tarihide GALATASARAY

dipnot: sizin 6:0 varsa bizimde 7:0 var

-----
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 11:01 @kervansaray Nr.: 11 Antworten

En büyük Trabzon,sampiyon bursa!!!!

0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 14:32 @hickirik Nr.: 12 Antworten

Fenerbahçe\\\'yi bitiren hareket
dede mede isine gelmiyor degilmi 6:0 50-100 sene sornada gecmiste kalacak. simdiki teknoloji yoktu o zamanlar olsaydi görürdün. fazla geriye gitmemize gerek yok 2005 yilinda TR KUPA Finalinde size 5 tane atmistik cok istiyorsan onu youtubeden izleye bilirsin.

Avrupada kimin rezil oldugunu herkez cok iyi biliyor kim sampiyonlar liginde 0 puan cekip tarihe gecenide cok iyi biliyor bilmiyorsan youtube Turist FB yaz izle ve gör!!!

-----
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 17:02 @hickirik Nr.: 13 Antworten

aglamayin artik ya

-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 17:49 @bichamte Nr.: 14 Antworten

siz  birde ingiliz  takimini  kendiv  evinde  yenmistiniz  valla  bravo  size  gs  de  6-0   yendiniz  muhtesem  basari   .. tabi   gs  nin  sizi  7-0  yendigini  hatirlamassuiniz.   siz  mahallenin  horozluguna  devam  edin. basarinin  sizin  icin  saldirmak  olduguna  göre  kime  denk  gelirse  saldirin   devam  böyle  devam  mükemmel  bir  kulüpsünüz

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.10, 22:51 @aykiri_13 Nr.: 15 Antworten

Fenerbahçe\\\\\\\'yi bitiren hareket

-----
Karışşma Bendee
0

Beitrag gepostet am 21.05.10, 09:17 @exelans Nr.: 16 Antworten

ben koyu  gs liyim ama   bursanin  sanpiyon olmasina cok cok cok sevindim  ama  bunu  fenerliler niyey se hazmedemiyo  birakin da  birazda  anadolu takimi olsun  mafya  gucuyle  kupa ala ala  bikmadiniz mi  kupa böyle alinir  bilek  hakkiyla   helel  olsun bursaya
0

Beitrag gepostet am 21.05.10, 09:46 @hickirik Nr.: 17 Antworten

sen hala daha bu suratla cikabiliyorsunya harbiden tebrik etmek lazim seni  bütün fenerliler kümesinden cikamiyor  ahahahah ne surat varmis sende yawwwwwwww ahahahhahaha

-----
Yalan Söleme Yalanım Olursun...Oyun Oynama Oyuncağım Olursun
0

Beitrag gepostet am 22.05.10, 23:01 @bichamte Nr.: 18 Antworten

evt o kadar cok sevindiniz ki stadi yaktiniz (atesin rengide sari kirmizi idi)...... galatasaray hangi renk giyerse giysin cok yakisiyor sunuda söyleyim gs etek giyinse bile size gülündügü kadar onlara gülünmez.......
0

Beitrag gepostet am 24.05.10, 06:02 @askimsin0 Nr.: 19 Antworten

cok haklisin
0

Beitrag gepostet am 25.05.10, 11:18 @kocareis68 Nr.: 20 Antworten

Ben Bir FeNerLi OlaraK OnUn HeR OyNaYiSiNLa OnA DeSTeK OlUrUm ArKaDaSLaR SiZ ReZiL DeSeNiZDe BiZ FeNeRiN FaNaTiKLeRiYiZZZ FeNeRDeN AsLa VaZGeCMeYiZ....

trabzonla feneri alaka eden bir yazida galatasaraylilarin ne isi var anliyamadim herzaman oldugu gibi bunada burunlarini sokmuslar....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!