|
|
|
Futbolda Fenerbahce antipatisi |
Selam arkadaslar, ben bu konuyu defalarca acildilmis olabilecegini düsünerek yine de acmak zorunda kaldim. benim merak ettigim bir konu var. lütfen bilgi dahilinde, dostluk dahilinde cevaplar verirseniz memnun olacagim. sevgili galatasaraylilar... fenerbahcenin yenemedigi maclarinda neden siz yenen takim taraftarindan daha cok seviniyorsunuz? fenerbahce yendiginde ise neden koyun altinda buzagi arar gibi söylemlerde bulunursunuz? kiskanclik duygusumu bu yoksa gercekten bilerek mi konusuyorsunuz? cevaplarinizi merakla bekliyorum. ama lütfen bos, sacma ve cocukca fikirler yazmayin... tesekkürler.. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abicim vallahi benim bulundugum yerde böyle olaylar mevcut degil. tatli bir atisma vardir ama gs puan kaybetsin diye özellikle baska takimi tutan fenerli yok. yani ben bulundugum yerden örnek veriyorum. ters yönden baktigimda ise, fenerin sike yapacagini düsünüyorum da, telefonlarin dinlendigi bu dönemde degil sike yapmak, iki baskan selamlasmiyor bile. yani sike yapmak icin mangal gibi yürek olmasi gerek. aksini düsünemiyorum ben ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim yasim yaziyor profilimde. 45 yasindayim arkadasim. onun icin cocukca cevaplar istemedim. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim yasim diyor ki, fenerin basarisi ile iki takim katilmaya basladi sampiyonlar ligine. fenerin manchesteri yendiginde bu gerceklesmistir. evet galatasarayin avrupa üstünlügünü tartismak bile hata. ancak sizinde baska isiniz gücünüz yok bir bunu sürersiniz ortaya. mesela iki takim arasindaki basarilari saysak kimin üstün oldugu cikiyor. bu yüzden kiskancligin sizin taraftan geldigini savunuyorum. cünkü siz avrupada bizimle oynamadiniz ki, sizi kiskanalim bu konuda. ligdeki durumumuz ile ilgili bu cekememezlik. yoksa sizin avrupadaki basarinizi hasir alti etmek kimin haddine? gelelim yabanci takimlarla oynanan macta, yabanci takimla bir olan taraftara.. her iki yöndeki taraftarlar burda sucludur. cünkü avrupa ile oynanan maclar farkli bir arenada yapiliyor. türkiyemizin puani söz konusu oldugunda benden daha galatasarayli ya da besiktasli yoktur. ancak iki kendini bilmez icin tüm taraftara ayni yakistirmayi yapmakda yanlis. evet benim bulundugum yerde bunlara rastlamiyorum. burda okudugum zamanda sasiriyorum. bu yüzden yazma geregi duydum. bakin acilmis forumlara. fenerin her kazandigi mac sike diye anladiriliyor. 1 atiyor sike oluyor, 2 atiyor yine sike... gecen 3 attik. yatti dediler ankaragücü icin. oysa 2 haftadir ankara bu olayla yatip kalkiyordu. stadin yarisi bursaliydi mesela... ama hic kimse demedi bu ankaragücü bunu neden yapiyor. acikca bursa icin oynayacagiz diyorlardi cünkü. acikca sike... bir allahin kulu bunu dile getirmiyor. bundanda anlasiliyor ki fener düsmanligi var. ne diye? bilinmez. biri dese ki bir olaydan dolayidir diye. ama kimse diyemiyor. hatta ben böyle konusanlara da diyorum ki, azizin parasi cok satin alir. sizde paraya kiyin satin alin... yanlis düsünce ancak anlamayana ne diyeceksin?.. hayirlisi olsun diyelim ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fenerbahceyi türkiye liginde seven bir takim sayarmisin bana...? 17 takimda fenerbahceyi sevmiyor...bu isin özü bu kadar.. feneri fener taraftarindan baska seven yok...arti en büyük rakibimiz sizsiniz galatasaraylilar neden sizi sevsinki...birak türkiyeyi avrupa maclarinizda bile hic bir galatasarayli sizi desteklemez... saygilar.... ----- 00 Deja_Vu 00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende onu soruyorum neden sevmezler acaba? ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende bu saatte seni ciddi ciddi okuyorum. sagol arkadasim. güzel bir beyanatti. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birincisi fanatik bir galatasarayli olarak ezeli rakibimi sevmemem icin bir sebebe gerek yok ama diger takim taraftarlari icin sebebler coktur sanirim...insanoglunun nerde görülmüs rakibini sevdigi... hem zaten siz kendinize fenerbahce cumhuriyeti diyorsunuz nasil sevsinler sizi degilmi.. cok itici geliyorsunuz diger takimlara karsi .. ----- 00 Deja_Vu 00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu düsünce yanlis. fenerbahce bu sezon cok magdur oldu. eskisehir macinda, kayseride yaratilan penalti. besiktas macinda offside gol ve fenere verilmeyen iki penalti.. evet üc büyükler kollaniyor. ama sadece fenerbahce degil. IBB bize iki macta da kök söktürdü. galatasaraya gelince aciliveriyorlar. kasimpasa hele. nedense galatasaraya gelince hanim cocuklari oluveriyorlar. o zaman söyle bir düsünce gelir akla. antipati var ise sempati de var. galatasaraya duyulan sempatide yasadisi. luganonun dudagi patladi gecen hafta. kart verdimi karsidaki oyuncuya? servet fener macinda guizaya osmanli tokadini bir yapistiriyor adamin kafasi yön degistiriyor. gole giden bir oyuncuya faul demek, kirmizi kart demek.. hani nerde? feneri sevmezsiniz bir rakip olarak. buna katilirim. ama isler hak aramaya gelince fenerin hakkininda yendigi cikiyor ortaya. bunu tüm yorumcular kabul ederken bir gs liler kabul etmez. bende buna sasarim.. ----- Hayat bir kalemdir zaten, ta ki biri gelip kirana kadar sagl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangi büyüklük aksiyon...söylesene neyle neyinizle Galatasaray dan büyüksünüz...??????? senin dedigine büyüklük degil iticilik denir kendini cumhuriyet sayarak... yanlis anlatmislar sana ----- 00 Deja_Vu 00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla katiliyorum sana. emre konusunda. ama futbol bu. yani top baska yerde olup emre direkt ayaga girseydi bir fenerli olarak sana hak verirdim. futbolu carpitmayin. lugano kendi ceza sahasinda agresif ok. birde luganoyu rakip kale önünde izle bakalim. nasil durdurulmaya calisiliyor. yani size yapilan mübah degilmi? daha gecen hafta ankarada özer hurmaciyi ceza sahasinda nasil durdurdular? fifa kokarti takmisti ya cüneyt cakir... gecin bunlari abicigim. kiskaniyorsunuz bence. ya bir bakin kac penalti kullanmisiz son 10 senede? ayip ya. birde kollaniyoruz. kollansak acaba simdiki duruma düsermiydik? ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayidir ne oldu fazla dokunmus sana kaliba baskalarin sevinmesi seni niye bu kadar rahatsiz etti..
sampiyon Bursa olmus türkiye kupasini Trabzon almis sizede herseyin sapi kalmis ..sizin kendinizden hayir yok stadi yakmalar antranöre saldirmalar siz kendiniz barisik degislinizki baskalarina niye kiziyorsunuz....
vallah süper oldu ezildiniz bu yil gene siz kendi kendinizi avutun deminden dinledim seneye iki kupayida alacaz diyorlar ahahhahahahahah
28 sene oldu iki kupayi bi arada göremediniz siz gidin futbolculariniza patlayin bizlere degil azize teyze gene istfa numarasi yapar gene siz baskan gitme diceksiniz seneye oluyuz dersiniz dansöz baskaniniz gene vaz gecer istifa etmiyorum der yani hersene ayni hikaye BIKTIIIIIIIK ARTIIIKK !! sizin bu yalanlarinizdan yaww hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehehe haklisin abim. dünyada bir ilki gerceklestirdik.  ama biz galatasarayi yenerken cok keyif aliyoruz. yani baskalari yenince o kadar zevk vermiyor. tüm mesele burda abim. yoksa galatasaray sevdigimizden degil. insallah bir gün gelirsin de beraber mac izlerken görürsün. ama coluk cocukla seyretmiyoruz bunuda bilesin simdi ne desem bos. seneye insallah. bu arada bursa yi kutlarim. sizide kutlarim abim. 3. olmak nasipmis bu sene. seneye insallah sizin icin de. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana dokunan olmadi arkadasim. yalnizca terbiye dahilinde yazarsan sevinirim. 17 takimin acikca sike yaptigini gözün görmez, fenerin attigi gollerde kuzu altinda buzagi arar gibi sike olaylari gözetleyen sensin. besiktas gol atiyor bursaya sevinmiyor bile adam. yanlislikla attim diye. herkes bursa icin oynuyoruz derken kimse bunu sike diye kabul etmiyor da, fenerin her maci sike oluyor. iste sizin futbol anlayisiniz bu. bursa dan fazla sevindiniz helal valla. helal olsun size.. gülüyorum ben sadece buna  ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!