113 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.04.10, 13:03 Nr.: 1 Antworten

fatih terim hamburg'a...
Türk Milli Takımı ve Galatasaray'ın eski hocası, Alman kulübüyle resmi sözleşme imzalamak üzere...

Kulüpler bazında Türk futbol tarihinin en büyük başarısı olarak gösterilen UEFA Kupası zaferinin mimarı olan Fatih Terim, Bundesliga’ya göz kırpıyor... Galatasaray’da görev yaptığı 1996-2000 yılları arasında kazanmadık kupa bırakmayan, takımı 4 sene üst üste şampiyon yapan Terim, ardından Fiorentina ve Milan’ı çalıştırmış, İtalya’da tutunamayınca tekrar Cim Bom’un başına geçmişti. Ancak ikinci döneminde son derece başarısız olan tecrübeli teknik adam, Aslan’la yolları ayırmış ve A Milli Takım’ın başına geçmişti. Türkiye’yi EURO 2008’de Avrupa üçüncüsü yapmayı başaran Fatih Terim, Ay-Yıldızlı ekibi 2010 Dünya Kupası’na götüremeyince görevinden ayrılmıştı. Terim’in, yeni sezonda teknik direktörü Labadia ile yollarını ayırması kesinleşen Hamburg’la görüşmelerde bulunduğu ve tarafların resmi sözleşme imzalamaya hazırlandığı belirlendi.

Raşit Altun

Fanatik
0

Beitrag gepostet am 21.04.10, 13:04 @marshmellow54 Nr.: 2 Antworten

fatih terim hamburg\'a...
gelsin gelsin..misafirim olsun kendisi
0

Beitrag gepostet am 25.04.10, 12:12 @high-light Nr.: 3 Antworten

severim keratayi.   sizi  kiniyorum   sanki  mahallenin   yaramaz  cocuguna  hitab  ediyorsunu. ben  fatih  terimi  sevmem  ama  saygi  duyarim.  f.  terimden  özür  dilemelisiniz
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 25.04.10, 20:51 @high-light Nr.: 4 Antworten

fatih  terim   kerata   benim   akli  dengem   bozuk.   müneccim   b....k  mu   yedin    nereden  anladin  akli  dengemin  bozuk   oldugunu. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 28.04.10, 14:29 @marshmellow54 Nr.: 5 Antworten

Simdi fatih terimi hamburgta görebilmek gurur verici bir olay ama kisa bir arastirmalar sonrasi böyle bir teklifin olmadigini görmekteyim.

Fanatik okuyan bilirki, cogu transfer harekatlari hayal ürünüdür.

Hamburger SV gibi bir köklü ekibin fatih terimi arzuladigini inanmiyorum ben

-----
Vom feeling her, hab ich ein gutes Gefühl !
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!