Geçen sene sivasa olan bu sene bursaya olacak.Bursa şampiyonluğu kaldıracak büyüklükte ve olgunlukta bir kulüp değil.Her ne kadar fenerbahçe bursanın 3 puan gerisinde olsada fenerbahçe daha avantajlı diye düşünüyorum.Bir gs taraftarı olarak bursanın şampiyon olmasını isterim.Bursa ile gs kafa kafaya yarışsa yine bursayı desteklerim.Her sene 3 büyüklerin şampiyon olmasından bıktım usandım.Ligde ne zevk kalıyor ne heyecan.Bursanın şampiyon olması halinde anadolu takımları az da olsa cesaretlenir diye umuyorum.Temennileri bir yana bırakırsak çözümlemem şu şekilde olur.
Galatasary : Soğuk bir duş aldı.Havlusuyla kurulandı ve havlusunu askıya astı.
Beşiktaş : Bir maçı diğerini tutmuyor.Tutarsızlık var.Bir maç bakıyorsun fırtınalar estiriyor diğer maç en ufak rüzgarda savruluyor.Şampiyon olacağını sanmam.
Fenerbahçe : Özellikle son maçlarda takım içerisindeki uyum çok güze.Kolay kolay gol yemiyorlar.Belki fazla gol atamıyorlar ama hiç olmazsa yenilmiyorlar.Gs derbisinden 3 puanla ayrılmak onları yeniden şampiyonluğun en büyük adayı haline getirdi.
Bursaspor : Sezonun en iyi futbolunu oynayan takım denebilir bursa için.Ama şampiyonluğu kaldıracak oyuncu ve kadro yapısına sahip değilleri.Tecrübesizler.Bu yüzden fenerden 3 puan ilerde olsada geride sayılır.
Trabzonsporu en sona sakladım çünkü çeyrek yüzyıldan fazladır şampiyon olamıyorlar.Bu sene hiç şansları yok zaten.Türkiye kupasını alsalar yeter.
Kayınpeder fanatik trabzonsporlu.En nefret ettiği takımda fenerbahçe.Gıcıklık olsun diye ona bursanınmı yoksa fenerbahçeninmi şampiyon olmasını istersin diye sorduğumda bana fenerbahçe demişti 2 gün önce.fenerbahçeden nefret eden bu adam neden şampiyonun fenerbahçe olmasını istediğine bir türlü anlam veremedim.Neden diye sorduğumda.Anadoluda tek bir kral var oda trabzonspor diye cevap vermişti.Eğer bursa şampiyon olursa kralın tahtına ortak olurmuş