|
|
|
Beşiktaş Kalan Maçları ve Skor Tablosu |
19 Mart 2010 Cuma Kasımpaşa 1 - 2 Beşiktaş -Deplasman 27 Mart 2010 Cuma Beşiktaş 3- 2 Eskişehirspor 02 Nisan 2010 Cuma Ankaragücü 0 - 2 Beşiktaş -Deplasman 11 Nisan 2010 Pazar Beşiktaş 1 -0 Trabzonspor 18 Nisan 2010 Pazar Fenerbahçe 0 - 0 Beşiktaş -Deplasman 25 Nisan 2010 Pazar Beşiktaş 4 - 0 Sivasspor 02 Mayıs 2010 Pazar Diyarbakırspor 0 - .... Beşiktaş -Deplasman (olay çıkar ) 09 Mayıs 2010 Pazar Beşiktaş 3 - 1 Manisaspor 16 Mayıs 2010 Pazar Bursaspor 2 - 2 Beşiktaş -Deplasman Şampiyonmuyuz ?  ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok hevesliyim Kupalardan uzak,Avrupada başarırısız,en azından şampiyon olursak yer siyah gök beyaz olur  ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En az sizin kadar şanslıyız  sezon sonunu beklemek gerekir ; o zaman da bu yorumları bekliyorum sizden ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bekledik ya bu yıl şampiyonuz  kutlamalarını da bursa da yapacağız ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9 hafta tahminlerimizi karşılaştıracağım,futbol süprizlere her zaman açıktır,koşan,çıkış yapan,genç futbolculara sahip olan,saraçoğlunda bize maç vermeyen vs.Bütün bunlara cevabı en iyi beşiktaşım verecektir,bu saydıklarımın hepsine sahibiz ; bir bayan olarak tahminlerimin senden daha iyi olacağına eminim Ertuğrul Sağlam 'a sözüm yok, ama biz kutlamalarımızı bursada Ertuğrul Sağlam'ın yakınında yapacağız, Şampiyon olma ihtimali gs.fb.bursaspor kadar var,bekleyelim ve görelim ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çarşı bir tek girilmeyen stada karşı değil biz bursaya gideceğiz bursanın sokaklarını beşiktaşlılar dolduracak,yasaklar hep güzeldir biz de bu güzellikten en iyi şekilde yararlanacağız.. ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben de yanılmam hatta form sayfasından silinir diye not aldım tahminlerini,bekleyip göreceğiz, ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engüzel yorum buydu  teşekkür ederim. ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen haklı çıkarsan söz alacağım 1 kutu en iyisinden çikolota, ben de bunu söyleyeceğim  SAKLADIM SAMANI GELDİ ZAMANI ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu puan durumuyla ilk dört takimin sampiyonluk sansi var. sen zaten hemen hemen her maci almissin yazdigin kadariyla. böyle olursa tabiki sampiyonsunuz. ama bahsedilen bu dört takim da maclari öyle alacagini düsünmek gerek. yani matematiksel olarak 4 takim sampiyon olabilir ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim gönlümdeki şampiyon beşiktaş  her maçı almadık ki 2 tane beraberlik verdim.. ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sampionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cim bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben beşiktaşlıyım şampiyonum da o sen galatasaraylısın o da senin şampiyorunun olsun süprizlere üzülürüm ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimde gönlüm fenerbahceden yana. yani evdeki hesap carsiya uymuyor bacim. onu demek istedim.  ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
) Gönlünce olsun o zaman... ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cümlemizin insallah. güclü olan kazansin.. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir beşiktaşlı olarak şampiyonluğa inananlardanım.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnanmadan olmaz,inancımızı yitirmeyelim... ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Üzgünüm, beşiktaş 2/1 öndeyken böyle biter diye daha bakmadım,Rıdvan Dilmenden Aldım üzücü haberi. ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa ----- Tam 30 Yıl Saatim İşlemiş Ben Durmuşum; Gökyüzünden Habersiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!