|
|
|
Iste bu beee!!! |
Galatasaray'im atletico madrid ile 1-1 berabere kaldi ve böylece büyük avantaj yakaladi. barcelonayi yenmisde, biz antalya'ya elenmisizde, fark yermisizde, HADI ORDAN!
Biz Avrupa Fatihi GALATASARAYIZ!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
cok sevindim be agam. bazi kendini bilmezler atip tutuyordu, herhalde almislardir cevaplarini. sen bakmadinmi maca? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
das war erst das hinspiel, das rückspiel findet in istanbul statt. mehr sag ich nicht  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
hadi hadi lafi degistirme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
yap, so isses  außerdem war deine satzformulierung falsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
hayirdir agam? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
Fenerde 2-1 yenildi....fena degil aslinda ama bu gülizar yokmu bu gülizar...sinir etti resmen
2 tane podisyonu vardi nasil kacirir ya....Gülizar iste ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
tesekkürler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
sen fenerlimiydin be |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
bu arada delidolu diye biri cevap yazmis ama silindi galiba? pis bisey mi yazdi? kesin fenerlidir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
evet ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
vah vah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
sanada vah vah, gs lisin galiba?
Kadiköyde gösterecez onlara ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
bana niye vah, biz yenilmedikki akillim
bana kalirsa siz elendiniz. lille istedigini aldi sonucta, cok rahat oynayacaklar istanbulda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
1-0 da yetiyor ama bize...aliriz bence- Hem Türk takimi...insan destekler gs li olsanda. Bak ben gs yi destekliyorum mesela ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
öyleyse hani tebrik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
tebrik ederim gs yi....insallah dahada ilerlerler... ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
ha söyle  bende sizi tebrik ederim. ups siz yenildiniz dogruya
SAKA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iste bu beee!!! |
nekadar takimlarimizi sevsekde dünyalikdan baska bisey degil, dolayisiyla bu yazin pek uygun olmadi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!