|
|
|
Aziz Yildirim gitti aldi ve geldi.... |
Aziz Yildirim Kayseriye gitti.Aksam Saatlerinde Kayseride Mehmet Topuzun Bag Evinde Kayserispor Baskani Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz ve bazı milletvekilleri toplantıya başladı.
Toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur`un transfer konusunda Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını ve Fenerbahçe oynamasını istediklerini ve Mehmet Topuz`a "Eğer Fenerbahçe forması giymek istemiyorsan bunu Aziz Yıldırım’a kendin söyle" dediği, ancak Mehmet Topuz`un "Ben Aziz Yıldırım’a bunu söyleyemem" dediği öğrenildi.
Fenerbahçemize 3 yıllık imza atan Mehmet Topuz, Başkanımız Aziz Yıldırım ile birlikte gece saat 02.20`de İstanbul`a geldi. Nihat Özdemir`e ait özel uçakla Kayseri`den hareket eden Yıldırım ve Topuz, İstanbul`a ulaştı.
Mehmet Topuz, Başkanımız Aziz Yıldırım`ın kullandığı jiple havaalanından ayrıldi
Kaynaklar : //antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=12072
//www.fenerbahce.com/haber/34092/mehmet-topuz-fenerbahcede.php?ref=ABM1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ve BJKliler yine gördü M.Topuz Besiktasli diyip duruyolardi alin size besiktasli.. |
mehmet topuz zaten besiktasli bunu üzerine bastira bastira söyledi formasinida giydi..
buna ragmen nasil icinize sindireceksiniz nasil güveneceksiniz bilmiyorum artik
gerci febe taraftari o kadar migdesiz ki emreyi tümeri fatih akyeli icine sindirdi
mehmet topuzumu sindiremicek
hayirli olsun -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:bir kaynak daha Kayserispor sitesinden : //www.kayserispor.org/mehmet-topuz-fenerbahcede.html
|
azizeye bak allahim bu kadar olur  söförlügünü yapiyo -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o yapar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah göreriz hayrini... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:
sayenizde gördük iste...futbolcuyu mal,köle olarak gören bi baskan...
fenerbahcedeki futbolcularin cogunda fener sevgisi fenerbahce ruhu yok
size gelen herkes paraniz icin gelio bunu anlayin artik...bulmuslar böyle bi baskan yoluyolar
mehmet topuz bizde daha az bi miktara gelmeyi kabul etti besiktasli oldgunu hep söyledi ...
ama cocgu rahat birakmadilar cünkü onu bir mal olarak gördügü icin kökten satin almisti AZize...
bilmedigimiz neler oldu allah bilir..ne tehditler oldu millet vekilleri araya girdi v.s v.s
baska takima gönül koymus birisini o takmda oynatmak intihar hadi bakalım FEBE bu cocuguda harciyacaksin..
bizim karsimizda ona güvenerek oynatabilecekmisiniz ?
insallah fener daha önce bitirdigi futbolcular gibi mehmetide bitirmez..hayirli olsun
kayseri baskani ve menejerinide seneye fenerbahce yönetim krulunda görürsek sasirmayalim )))
kayseriye inat YASASIN ESSEKLER -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nihati da alamadilar Sevilla Kulübe ile anlasma sagladilar ama nihat dedi : \" Ben Ispanya\'da kalmak istiyorum \" dedi. ve böylece mehmet topuzdan sonra nihat transferi de suya düstü kimi alcak bunlar ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:adama silah soruyla giydirmedik biz.... |
silah zoruylami giydirdik :S
arkadasim ne diyorsun ya
asil zorla giydiren avrsa sizsiniz adami mal gibi görüp klübünden ona sormadan satin aldiniz ve zorla giydiriniz....parayla yani feneri sevdigi icin giymedi o formayi ;) -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:f5 icin önemli olan almaktir.. bak gör sen bi iki maca anca cikar..sonrada yedek!. |
aynen öyle
benden bundan korkuyorum daha önce bi sürü yenenekli oyunculari harcadilar gitii
insallah mehmet topuz öyle olmaz -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dün Ligtv Haberlerde duydum Mehmet Topuza zornan giydirilmis dediler dün Ligtvde... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALAYINA KAPAK OLSUN
BIRGÜN HERKES FENERBAHCELI OLACAK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istediniz kadar alin tpouzlari mopuzlari.....FB gecen sezon dagildi bu sezon yine bisey olamicak......anca zar zor sampiyon olursa olur.....avrupada uefadir unutun...olmaz o topuzla mopuzla....iyiki aldiniz yoksa BJKnin basina bela olurdu........ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!