64 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.05.09, 23:55 Nr.: 1 Antworten

Für alle Fussballbegeisterten
Traumfinale ist Perfect! Manchester United vs. FC Barcelona.

Barca hat in letzter Minute den Ausgleich gegen Chelsea erzielht und steht somit im Finale. Chelsea ging schon in der 9. min. in Führung und als Abidal von Barca in der 66. min. auch noch die rote Karte sah schien alles gelaufen, aber dann kam Iniesta! 92. min. Tooooor!!!

ula benden iyi Yorumcu olur ha
0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 00:06 @t-saske Nr.: 2 Antworten

An alle olcekti
0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 00:06 @t-saske Nr.: 3 Antworten

An alle Fussballbegeisterten
An alle olcekti
0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 03:02 @t-saske Nr.: 4 Antworten

chelseanin hakki yendi 3 penaltisi verilmedi barca haketmedi acikcasi,katalanlar antipatiklesiyor gözümde

ronaldo takacak barcelonaya
0

Beitrag gepostet am 07.05.09, 08:01 @biolojikafetboy Nr.: 5 Antworten

bende Barcaliyim, chelsea'yi sevmem pek. Hem daha cok yakisiyor Finale. Ezigin biride chelsea'ye penalti verilmedi diye barca onun gözünde antipatiklesiyormus, sanki barca maci yönetiyormus gibi hakem vermediyse barca'nin sucu ne ama bir ezikten baska yorumda beklemek olmaz öylemi
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 01:19 @t-saske Nr.: 6 Antworten

tskler t-aske kardes bilgilendirdin bizleri .

Ama maci 90 dakika izledim vede görünen köye kilavuz gerekmez chelseanin resmen hakki yenildi chelsea barcelonayi birak hakemi yenmek zorundaydi ve bunuda basaramadi .

burda dogru konusmak gerekirse barcelona ünvanina yakismayan bir futbolla finale adini yazdirdi .

saygilarimla
0

Beitrag gepostet am 10.05.09, 04:59 @lucky_strike_99 Nr.: 7 Antworten

ben Barca hak etti demedim, isim olarak finale daha cok yakisiyor demek istedim ve bu sadece benim görüsüm. Bir maca görede degerlendirmeyelim.

Hakeme gelince; evet berbat bi mac yönetti, chelsea'nin hakkini yedi dogrudur ama bunda Barca'nin sucu ne? hakemi satin aldigini mi düsünüyorsun? unutma orasi avrupa ligi, süper lig degil.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!