|
|
|
fenerbahce 1 ----- kocaelispor 1 hmmmmm |
ALLAH ALLAH BU KOCAELI NEYMIS BÖYLE YA LIG SONUNCUSU BIR TAKIM KÜMEDEN KURTULMAYA CALISAN BIR TAKIM LIDERLIK PESINDE OLAN BIR TAKIMA AYAK TAKIYOR VAY BE SASDIM KALDIM DOGRUSU NEYMISSSSSSSSSSS BU KOCAELI BÖYLE BE ABIIIIIIIIII |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isyankar kardesim bize güllerler 5 yedik diye ama kendileri nerdeyse kadiköyde batacaklardi ama yine süzme bali gibi yirttilar pacayi
Maca full 90 dakika baktim helal olsun kocaeliye bu takim küme düsmemeli .
Ama dogru dedin daha düne kadar bize gülüyorlardi kac miliyonluk fenerbahce kocaeli engelini nedense asamadi Allah Allah . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uuz oldum ya.. bu fener beni verem eder. bir hafta iyi bir hafta bu kadar mi berbat oynar.
bence sene soununda cogu oyunculari göndersinler adam akilli genclerden olusan bir takim kursunlar bu alex, semih, devid... gibi oyuncularin isi bitti. adamlar oyun oynamakdan cok hocayi ancak elestirirler bunlar kalsa yine gelecek yil hangi hoca gelirse gelsin onuda bitirirler. gönderilsin adam akilli genclerden olusan bir takim yaratilsin ben raziyim 2 yil sampiyon olmasin ama adam gibi oynasinlar formanin hakini versinler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ayy bu dün tartistigim kisilere burda kapak olsun ))))))
cok üsüldüm cokkkkk agliycam simdi |
Bende sacimi basimi yoldum ya düsünsene Liderlik gitti ya lider olacaktilar sivasi altlarina alacaklardi kocaelinin karsisina öyle bir ciktilarki bunlar cantada keklik dedi ama keklikler keklik olmadigini ispatladi alkis kocaeliye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:uuz oldum ya.. bu fener beni verem eder. bir hafta iyi bir hafta bu kadar mi berbat oynar.
bence sene soununda cogu oyunculari göndersinler adam akilli genclerden olusan bir takim kursunlar bu alex, semih, devid... gibi oyuncularin isi bitti. adamlar oyun oynamakdan cok hocayi ancak elestirirler bunlar kalsa yine gelecek yil hangi hoca gelirse gelsin onuda bitirirler. gönderilsin adam akilli genclerden olusan bir takim yaratilsin ben raziyim 2 yil sampiyon olmasin ama adam gibi oynasinlar formanin hakini versinler |
yorumuna bakilirsa fenerlisin kardes ??????
Seni ayakta alkisliyorum  dediklerin yazdiklarin cok dogru yawwwww yerli genclerimizi yetisdirsinler futblcu alacaklarsa emekliye ayrilmaya 2 sene kala futbolcuya tomarla para vermesinler bu her takima gecerli .
Sonra Aragones neymis ispanyayi sampiyon yapmis peh peh peh yahu ispanya Euro 2008 de zaten oturmus bir ekipti yani futbolcular cesmeni suyu akar gibi akiyorlardi bunda aragonesin bir payi yoktu .
Yoksa ispanya ile Euro 2008 sampiyonu olmus bir hoca vede basarili neden biraksin ispanyayi .
zamanindaki ortega kac miliyon harcandi ne oldu 1 sene oynadi oynamadi verimli oldumu ??? hayir olamadi .
Ben bunlari sadece fener icin yazmiyorum bütün takimlar icin yaziyorum .
saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle adamlar birkere olsun harbi konusamiyor UEFA kupasini kazandigimiz senesinde sansa kazandiniz diyorlar utanmadan o sene Galatasaray aslanlar gibi mac oynadi arti Süper kupada REAL MADRIDI EN PARLAK DÖNEMINDE 2 KERE MAGLUP ETTIK BUDAMI SANS IDI ?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:vah vah, cok üzüldüm
desemde inanmayin |
SENI SEVERIM BATUU KARDESIM BILIRSIN AMA ÜZÜLME ALLAH ASKINA YA SAKIN OL BILIYORSUN COK ÜZÜLEN CABUK YASLANIRMIS ANLARSIN YA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ben cimbomluyum gardas, zaten üzülsem üzülsem fenerin sokaga sactigi paralara üzülürüm, bunlarda para hic bitmiyor nedense |
batu gardasim senin renktasimiz oldugunu biliyorum o yüzden yorumumun sonuna gülücükler ekledim senin yorumunuda cok iyi anladim.
kisacasi ben diyorumki gardasim millet baska takimla alay gecmeden önce bir kendi takimina baksa iyi eder dermisim degilmi yani ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla 1 Emre asikin yaptigi Tamam faul idi ama kirmizi degil di.
Sariyla cezalandirilacak bir positiondu cünki son adam degildi .
Ümit karan 2 golde faul yapmiyor hamburglu kendi ayagina takiliyor bariz golümüz verilmedi .
3 Baris özbeke 3 kere faul yapiyorlar hemde faullerin babasi hakem 3 faulden sonra kart yerine hamburgluyu uyariyor .
Baris Özberk ilk faulini yapiyor hakem acimasiz sariyi veriyor Barisda yerden kalkiyor hakeme 3 parmak gösteriyor bu beni 3 kere düsürdü birsey yok benim ilk faulim sari kart yani Hakem takim tutmadida ne yapti acaba ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:önemli degil hic degilse cin con gibi sahasinda 5 tane yemediler
zaten yarin trabzondan tahminimce gene 5 yersiniz |
yaw kardes sendemi büyük konusanlardansin yahuuuuu birkeresindede bekleyin sayet düsünceniz cikarsa gercekden dedigin gibi cimbom Trabzona yenilirse o zaman yaz yaza bildigin kadar kim tutar seni .
Ama avni akerde Trabzonu yenersek o zaman benim yorumum sana baska olacak bekliyelimde görelim . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tefo gardas sira sizede gelecek bundan kacis yok ama yenermisiniz ama beraberemi kalirsiniz ama yenilirmisiniz burasini ben bilemem bekliyelim görelim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben adim gibi eminim cinconun yenilecegine iddaacilara banko veriyorum kuponunuza yazmayi unutmayin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ben adim gibi eminim cinconun yenilecegine iddaacilara banko veriyorum kuponunuza yazmayi unutmayin |
adin gibi eminsen yatir o zaman banko 500 euro Trabzona ne duruyorsun hadi hemen git bir bayi bul cabuk durma . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kumardan gelen parayla i$im olmaz pynayanlra sadece fikrimi söyleyebilirim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anliyorum seni Helal olsun sana cok güzel bir cevap verdin benimde kumarla isim olmaz ama büyük konusmak da hic olmaz .
Burda banko konusan arkadaslar vardi hamburg bize 5 cekecek diye ama futbol bu olmadi 1-1 kalindi arti fener kocaeliye 5 cekecek cimbomun acisini cikardacak diyorlardi ama kocaeli fenere kolay yem olmadigini gösterdi arti fener nerdeyse yenilecekti ve 1-1 kalindi yani büyük konusmak hicbir zaman kimseye yaramaz arkadas umarim anlamisindir.
selametle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sadece senelerin verdigi tecrübeyle tahminimi yazdim tabiki en iyisini allah bilir ancak malum bizim türk takimlari 2 önemli mac arka arkaya cikaramiyorllar
ne kadar yorulmuyoruz deselerde olmuyor malesef avrupa takimlari gibi
o yüzden trabzonun yenmemesi büyük süpriz olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorum yap hicdegilse bilelim neden gülüyorsun ???? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ben adim gibi eminim cinconun yenilecegine iddaacilara banko veriyorum kuponunuza yazmayi unutmayin |
ne oldu ahmet kardesim hani adin gibi emindin ???
Neyse benim bildigim büyük konusmak simdiye kadar kimseye yaramamisdir.
saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla ben bir GS li olarak cani gönülden Sivasin olmasini istiyorum insallahda olur ama zor bakalim belkide daha baska süprizlerde olabilir bu bizim lig 2 senedir bayagi bir karisdi . |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!