|
|
|
Unutkan Çarşıya Alzheimer Hapı Kampanyası ! |
//www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=34922
Beşiktaş tribünlerinden Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Loranta tenis topları ve yabancı maddeler atıldı. Bu arada Rapaiçin gözüne tribünlerden atılan madeni para geldi. Taraftarlar, İsrailli oyuncu Revivoyu protesto etti. Taraftarlar hep bir ağızdan "Kahrolsun İsrail, Revivo dışarı" diye tempo tuttu.
İşte önce kendilerini bilmeden, yaptıklarını unutup sadece işleri güçleri insanlara çamur atmak olan bir grup insana ultrAslan olarak insani bir göreve davet ediyorum sizleri...
Evet rakip takımın taraftarları topluca alzheimer hastalığına yakalanmış Bu bizleri üzüyor ne yazıkki..Ama unutmasınlar yanlarında ultrAslan var, o yüzden yardımlarımızı esirgemiyeceğiz !!!
Sizde bu kampanyaya destek verin !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerdu bu cesar KAPAK OLSUN ----- Bilge Kaganin Kanindan Osman Gazinin Torunuyum BEN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla hersey ola bilir ama bazi kisileri anlamiyor saaten carsi`in en buyuk hatasi geri gelmekdi ayni isim ile bide CARSI medya´dan cok kulaniyorlar..ve hic trubun grupu medya ile arasi iyi degil ve on pöana cikmaz bu bir gercekdir ama neyse saaten bunu cok kisi bunu kavriyamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carsi nin maalesef cok yerde ELi var
Mossad gibi ler maslllah
LIG TV hele bir adamlari mikrofonun sesini aciyor
ve ses rekoru kirdik diyorlar ----- Bilge Kaganin Kanindan Osman Gazinin Torunuyum BEN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi hatirla
lig tv hep mac oncesi mac sonrasi carsi gosteeriyor niye soran oldunuz kendinize
herkes beste yapiyor gfb uA tatangalar vs vs niye hep onlari gosteriyorlar misal ??
youtube gir hep ligtv den hazirlanmis videolar var carsi icin,,baska trubun gruplari hep kendi ceptlf cekmis
simdi ben dicem bisey misal lig tv genel muduru olmazi ismi aklimda degil carsi`in kurucularidandir
eeeeeeee anlayaaaaaaaanaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen dedigin gibi
----- Bilge Kaganin Kanindan Osman Gazinin Torunuyum BEN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burda uzun zamandir burdayim sadece bi tek seninle ayni dil´de konusuyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic sorma aslinda size bu aralar Kin besliyordum
cünkü Bochum da iyi karsilamistiniz bizi
bilmem sen ordamiydin ya anlatti mi Ilker abi
ama bunun hesabi var
ama Kankam oldun baba
Er Meydaninda da görüsürüz insallah
Kapilar Acilsin Catismalar Baslasin ----- Bilge Kaganin Kanindan Osman Gazinin Torunuyum BEN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyom hatirladim ben oo gun orda degildim
ama sizin gibi bizde dort goz ile superkupayi beklyirouz misal
HODRI MEYDAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atakan avni akerde bursada kımın bestelerı solenıyo gıt bak arasdır sonra konuskım yapıyomus hatta alısamınyeede surcu saracoglunds bıle bunun orneklerı var cocuklar ınanın mesela o stadlarda kımle rnerden caldıkalrını soluyolAR ozellıkle son zamanlarda avnı aker de bursada besıktas bestelerı solenıyolar avnı akerde kapalı kopyacılıgı yapılıyo basarırlarsa afwrım onalra ŞAMPIYON besıktas ılk kac yılında solendı bılıyomusn sen?? sonra alısamıyende basladıalr sonra besıtasım oley cınconconum oley oldu saldır besıktasım saldır cınconum oldu sayıyımmı daha hantı trubınde solenemdı bjk marsları bestelerı sonrada kapalıyı carsıyı gosterıyolar dersın beceremıyosun brader sonrada sızlanın durun calmayın uretın+ carsinin tribün liderinin ne oldugunuda bilioruz
kımmıs bakalım trubın lıderı bılıyosun ya söle bakalım kımmıs alen le beraber kac lıder varmıs carsıda soel bılelım cok bılıyosun ya alen besıktasın trubınlerı tek lıderı degıldır carsı kac trubın lıderı var anlat cok bılıyosun ogrenelım hayatınızda staddan ıcerı gırmessınız lak lak bıde arastırmadan etmeden masal analtın okuyon cahıl kalma. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhahahaha
merak etme Abi Tribünlerin icini disini bilen biriyim
ama birsey daha söylemeden edemiyecegim
CARSI Kolpa dir
Kolpa CARSi yanii
----- Sevdamiza Kimse Engel Olamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadı ya cok bıldıgın bellı hayatında kac kaez kombıne aldın kac kez maca gıttın esrarkeş sefanı gayfblıler azız neden atttı stdadan trubın cocugu sole bakım? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Randers
Vigo
Newcastle
Anderlecht
Eindhoven
Samiyen Cöplügü
Milano
Bunlar Deplasmanlar
3 defa da SSS de mac bakdim
Kombinem duruyor ama kullanamiyorum
malum Almanya da yasiyoruz
Taraftar Kartim var
ama bunlar önemli degil ki
Sen hic mahac olayinda buldunmu
Sen hic Polis lerden Joplandin mi
Sen hic Deplasman otobüsünde Koridorlar da yattin mi
Sen hic Sevdan icin Kiz Arkadasini terk ettin mi
Sen hic Sevdan icin Kovuldun mu
Söyle bakalim
Esrarkes Sefa önceden di Evet Sefa Reis Sizin Tribünlerden büyüme
ama SImdi 2 yön den de dogru yolu buldu
Söyle bakalim Niye Carsinin 95% Anarsist
niye Carsinin 90 % DInsiz
niye Carsinin 90% Imansiz
Zitat:
Bir Ramazan günüdür, Kadıköyde Fener Beşiktaş maçı. Maça doğru iftar vakti gelir. Herkes stadda orucunu açmaktadır. Fakat Beşiktaşlılar tezahüratlarına devam eder. Bunun üzerine "Kafir Beşiktaş" tezahüratları yükselir Fenerliler tarafından. Karşı taraftan cevap "Yobaz Fener" |
----- Sevdamiza Kimse Engel Olamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allahından kork allahdan bul almanyadan masal anlatma bana turkıyede HZ muhammed sav. hatırlayan tek turubındır carsı dogum gununde bı uza ya dınsızmıs senın gıbı kara cahıller oldugusurece bı cacık olmaz saracoglunda kı orda olmadıgında kesın masal analat KOLPA SInız suan bıle carsıyı taklıt edıyosun UZGunum sevgılım anlasamadık sıyah beyaz askı payalsamadık.. bunalr kımın sozu ıse carsıyı dunya kabul ettı sız anca hırsızlık yapın ezıkelr utanını hatrla kapak yapmısdık beste calan dıye tr tv lerıne haber olan takımsınzı bee uza sımdı muatabım degılsın kolpa tarafdar tarafdar kartı varmıs masal sen avrupadakı maclara gıt allah bılır saracoglunun onunden gecmemıssındır gel ben her maç inönüdeyuıom d blok 19 03 kombınem gel ıstersen . YALAN hırsızklık sızde..dINI alet etmeyen bı trubın varsa oda bellı bı pankart goster bana peygamberımız dogum gununu hatrlatan inönüdenbask ahadı goster ramazan ayında besta yazan kım? gösterartı inönüde herkes yer var muslumanı ateıstı hrıstyanı hepsı bjk lı aynı amac ugrunda toplanırlar ınsanların ınancı senı entrese etmes.. kapalıda cok oruc acıldı sımdı sen haşa allahmısjnda kafır dıyosun dınden atıyosun ;HADDINI BIL.. yalanlarını kendıen sakla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen harbıden dunaydan haberın yok danımarkayı karukaturler ıcın protesdıo ederken bız sıznerdeydınzı yalan konusma
Ben bu takımın taraftarını seviyorum.Uçan kuşa bile söylecek sözü olan ÇARŞI grubunu seviyorum.
Gecikmiş bir kandil kutlaması ve fotoğrafı..İzleyen ve kelime harcayan herkese teşekkürler....... al oku gözune gırsın cahıl bakda ınsanlık gor yalandan bı cacık olmaz
//usakonline.com/yeni/index.php?topic=28097.0 tıkal lınke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lem yuru gıt senın gıbı allahsızlar soler bunu uydurma calma YALAN konusma herseyı ıspataldım sana bana masal atma hırsızlık pıslık kanınızda var sen gıt tvden ızle trubındeyım dıyede yalanlar uydurma bu kadar allahsızlık olmaz uza sımdı basımdan...KAra cahıl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konya macinda gecen tek onlari gösterdiler  500 8taslilari gösterdiler, sesli destek yapacaklarini söylediler ama tek nalcalilar duyuldu macta  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!