117 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.12.08, 21:41 Nr.: 1 Antworten

Haramiler ve sekiztas (buda benden olsun)
Haramilerin(!) olaya bakis acisi

Haramiler: hocam uyduruk frikikten gol attılar kupa aldılar..

Beşiktaş : geçen senede sen atmıştın attıklarınıza sayın
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Haramiler : hocam takım arkadaşımın poposunu sıkıyorlar ellerini şortun içine sokuyorlar

Beşiktaş : bu maçları milyonlarca insan çoluk cocuk izliyor bayanlar izliyor işte bizim duruşumuz Beşiktaşlı duruşu..

--------------------------------------------------------------------------------------------------

haramiler : hocam 100. yılında bu hakemlerle şampiyon olanlar niye 11 puan geriden şampiyonluğu kaptırınca size sığınıyorlar‚ hiç hatası yok mu bu insanların ?

Beşiktaş : bizim her zamanki politikamız artık alışın.. öğrenemediyseniz sizde yapın‚ ağlamayana mama yok

Haramiler : hocam 3 sezonda 2 penaltı kazandık rakiplerin gol kralları 17 tane penaltı atıyor bunda bi gariplik yok mu ?

Beşiktaş : sen rakip faul yapınca düşüyorsun at kendini yere bak nasıl çalıyorlar ; )

Haramiler : hocam şu tribüne bak bir tane ayık adam yok yedek kulübesindeki hocamızın kafasına tükürüyorlar anamıza avradımıza dakikalarca küfür ediyorlar bir sezonda en çok küfür cezası alanların neden hiç 3 puanı silinmiyor? Saha kapanması için cips poşeti mi atmak lazım ?

Beşiktaş : hadi oradan biz gayet masumane bir şekilde Beşiktaşlı olunmaz‚ Beşiktaşlı doğulur Beşiktaşlı olmayan .. diye tezahürat yapıyoruz hemde ailemizde Beşiktaşlı olmayan bir sürü fert varken.. bunun neresi cezalık.. hem herkes ediyor!

Haramiler : hocam önce vapuru tahrip ettile‚ sonra Kadıköy sokaklarında ne kadar dükkan varsa camlarını indirdiler arabaları çizdiler aynalarını kırdılar Fenerbahçeli formalıları arabalardan indirip dövdüler kızlara laf attılar taciz ettiler formalarını yırttılar stada girdiler direk lavaboları‚ pisuvarları kırdılar büfedeki elemanı gasp ettiler kasadaki paralarını aldılar buna rağmen neden tuvalet yok nereye çiş yapıcam diyorlar

Beşiktaş : aaaa Allah kuru iftiradan saklasın ne zaman yaptık bunları hiç hatırlamıyorum

(ayık mıydın ki?)

-----
4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar
0

Beitrag gepostet am 03.12.08, 21:43 @antu_1907 Nr.: 2 Antworten

Haramiler : hocam devletten 5 kuruş yardım almadan bu taraftarın kendi cebinden yapıldı bu stad üzerindeki 1 tane çivisinde kimsenin 1 kuruş hakkı yok 16 milyon adet ürün satıyor mağazalarımız.. UEFA Mükafatlandırıyor.. milli dava deyip gururlanacaklarına hatta bilet alıp bu organizasyonun tadına varacaklarına bir de neden UEFA buraya maç veriyor diyorlar ne dersiniz ?

Beşiktaş : hadi oradan UEFA nın final vermesi gereken stad adam bıçaklanıp cinayetin işlendiği stadlardır Siz nerede gördünüz medeniyete prim verildiğini ?

Haramiler : hocam.. kuklası oldukları rakipleri ile restoranlarda yemek yiyorlar hemde 2 rakiple ardı ardına maçımızın olduğu haftalarda.. çıkışta sırıtarak biz şampiyon olalım onlarda kupa alsın diyorlar el değmemiş lig pankartları ile ittifak yapıyorlar 8-0 Ankaragücü faktörüyle şampiyonlukları çalındıkları halde hala bu takımın nasıl olur da kuklalığını yaparlar.. voleybolcu dedikleri adamı alıp kaptan yapıyorlar Mustafa Denizli bu kapıdan içeri giremez diyorlar villa kiralıyorlar Tarihlerindeki 2 tane efendi adamı arkalarından kuyu kazıp yolluyorlar Başkanlarının dünyalar tatlısı kızına küfür edebilecek kadar alçalıyorlar.. o başkanı yolluyorlar sonra o koltuğa gerilerek oturuyorlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hocam

Beşiktaş : bak vallahi masaya bir yumruk vururum bir de paf takımla çıkarım ne olduğunu şaşırırsın!

Haramiler : hocam bu kadar şey saydım her sene her mağlubiyetten sonra bizi hakem yaktı diyorlar masaya yumruklar iniyor paf takımla sahaya çıkılıyor.. biz artık ezeli rakip istiyoruz olmuyor hocam elin oğlu 1‚2‚3‚4‚5‚6‚7‚8 durduramıyorsun atıyor efendim diyorlar rengine kurban olduğum adını ilk defa duyduğum Metalistlerden 4 tane yiyip hala bizim Avrupa maçları ile medet umuyorlar.. hocam hatayı ne zaman kendilerinde arayacak bu insanlar ?

Beşiktaş : Liverpool dan 8 yememize sebep olan siz Metalcilerden 4 yememize sebep olan siz 45 metreden şut gol oluyor yine suçlusu siz hakem düdüğü çalıyor ben duymuyorum gidip gol atıyorum yine suçlusu siz biz sütten çıkmış ak kaşığız bu böyle biline..

Haramiler.. eh vallahi pes hocam! Ben yoluma bakayım en iyisi.

-----
4-1 Yana haber salin , 2 de 1 karsimiza cikmasinlar
0

Beitrag gepostet am 04.12.08, 16:05 @antu_1907 Nr.: 3 Antworten

0

Beitrag gepostet am 06.12.08, 12:29 @antu_1907 Nr.: 4 Antworten

cok haklisin yazdiklarinin hepsi dogru
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Haramiler ve sekiztas (buda benden olsu...