|
|
|
Galatasaray-Metalist |
Ayip be! güya besiktasin intikamini alacaktik fark atarak, bi gs'li olarak utandim resmen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
1-0 yenildik! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
yok yazik olmadi, hak ettiler bence! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
sen ne bicim insansin? geri zekali misin nesin?! benim metaliste kötü takim diye yazdigimi gördünmü hic?! HAYIR!! metalisti kendiniz kücümsüyordunuzya taraftarinizla medyanizla yazarlarinizla! benim yazdiklarimi iyi oku yada CEK GIT aptal manyak geri zekali sey!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
ben bütün avrupayi takip ederim, sizin gibi sadece kendi ligini degil. Metalisti kücümsediginizde de ben gülüyordum haberin ola! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
son olarak sunuda belirteyim; ben besiktas'i da cok severim! sonra trabzonspor ve bursaspor gelir. sizin gibi kendi takiminiz disindaki diger takimlari yerden yerede vurmam! bi fenerbahceyi sevmem, onuda zaten fenerliler haric kimse sevmez oldu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
bence rezillik.............eger bi GS takimi üstüün oynayip yenemiyorsa,GS sampiyonda olmaz bisey olmazz.............................bu sadece metaliste karsi degil,fener derbiside ayniydi.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
Türkiye sampiyonuna yakismadi ne yapalim olur böyle vakalar ve Fenerbahceye laf atanlar icin herkes kendi liginde oynar biz sampiyonlar ligindeyiz aaa diyeceksiniz görüyoruz halinizi ben söyleyeyim orda almak yeterli biz arsenal ingiltere de ücüncü bitirdi porto portekiz sampiyonu ve kiew ukranya sampiyonu yani bundan önce metalist diye bir takim duydugunuz mu hic !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
al iste bir geri zekali daha! oku adam oku!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
yaw sizin gözünüzde bisey mi var?! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
saga sola hakaret edip durma herkes galatasayi tutmak zorundami
kendi takimlari yenilincede millet onlarla alay ediyo hemen saldirmayin birbirinize -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
siz kendinize bakin ya sankim siz cok anliyonuz futboldan..hemende yok futboldan ne anlarsiniz laflari baslarrrrr ohhhhhh cayima bi seker daha at cuncunum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
seviyoruz iste varmi lan diyeceyin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
ettiginizi buluyonuz yawwww sie sie sie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray-Metalist |
biraz dogrulari görmek lazim..........hayata gsli gözlükle veya bjkli veya fenerli gözlüjle bakarsan dogrulari göremessin..............realist olalim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!