|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
Hic kimse kusuruma bakmasin, ama artik icimizi dökme zamani geldi...Günlerdir haftalardir aylardir Türk takimlarimiza lafan atanlarin haline bakin...
NEYMIIISSSSSS??? BIZ KADIKÖYDE GS ILE FINAL OYNARMISIZZZZZZZZ... HAHAHAHA ya burada okadar EZIKTASLI varkine, hepsine girsin bu sözlerim... Önce baska takimlara laf atacaginiza kendi takiminiza bakin... CARSIIIIIIII AVRUPAAAAADA REZILLIGEEEE KARSIIIIII...
HADI YALLAHHHHH... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
ya kardes gercekten kimse kusura bakmasin  Aslinda yapmam böyle birseyi... Ama haftalardir takip ediyorum, bazi arkadaslar durmadan diger takimlarimizi kötülüyor kücük düsürüyor avrupaya karsi...
BENIMDE ICIMDE KALDI  BU ONLARA KAPAK OLSUN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
ya gercekten bende isterim tabi gecmelerini  ama bazi kardeslerimizin daha maclar bitmeden HAVALARINI SÖNDÜRMEKTE BIR OKADAR GÜZEL OLUYOR...
Neymiissss??? DÜSÜNMEDEN YAZMICAKSIN ARKADAS  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
EZIKLERRRRRRRRRRR NERDESINIZ  CEVAP VERINNNNN... hahahahah piskopata baglarim sizi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
HAHA ya yapmaaa harbiden REZIL ettiler bizii dua bjklilar dua etsin mac 10.1 olmadi  iyiki karsillarinda liverpol yoktu vallah bu sefer 8 degil 16 atardi herhalde HAHA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
 aynen öyle kardessss... Bu takimdan bi cacik olmaz... Anca avrupada rezil ederler bizi
ama önemli olan su var UNUTMIYALIM: CARSI AVRUPADA DECIBEL REKORUUUUUUU KIRMIS BI TAKIM  hahahahahahaha
Holoskooooooooo ve diger BJKliler nerdesiniz  HODRI MEYDAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
hee yaa bide diyorlar biz sampiyonlar liginde oynicak bi takimiz amannnn haaa sakinnnnn daha UEFA ya katilamiyorsun sampiyonlar ligi sizin ne hattinize yaaa önce gitin köy takimlarindan futbol ögrenin oldumu
ya metalist kharkov hanki ligin takimiii kardess ben ilkdefa duydum ya o takimii adamlar ilkdefa UEFA YA katiliyorlar eziktaslarin sayesinden haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
burda bazi arkadaslar baslik ustune baslik aciyordu baska takimi ustunne neymis efendim yok yenilmis yok beder olsunlar diye ama sunu unutmayin ki bu he takimin basina gele bilir dun fb bugun bjk baska gun ise GS
simdi o basliklari acan arkadaslar nerde baska takimin alehine ?
acdiniz basliklar ne oldu simdi??
onun icin hic bi zaman dokurtun yeri yalamican
burda bir birinize girmek niyetine en iyisi konu olarak bence konusun bizim takimlar niye eleniyor avrupa da |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
esektaslilar üzülmeyin bu da normal canim 8 yemediniz ama korkmayin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
ok dalga gecin haklisin gececeksiniz
ama bunun yarinida var elbet sizde yenileceksiniz arsenal maci var sirada
bizler dalga gectigimiz zaman kimse gelip vatan millet sakarya ayaklarina yatmasin -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
Zitat:Günlerdir haftalardir aylardir Türk takimlarimiza lafan atanlarin haline bakin... |
piyasaya cikamiyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
ya birak vatandas  sen kendi kapinin önünü temizle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
sen arsenal den metalisti nasil ayni yere koya bilrisin ya??
arsenal dünyaca ünlü bi takim vede gücünü biliyoruz...yenilsekte bize bukadar koymaz umarim anladin.ama metalist kim onu söylesene sen bana ya?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
ben takimin büyüklügünü kücüklügünü tartismiyorum
fenerbahce yenilince burda alay edilince
kimse gelip sen nasil türksün gibi laf salatasi yapmasin diyorum o kadar
sen kendi takimina bak önce 3 deplasman 3 malubiyet  iclerinde hacettepede var  ondan sonra baska takinlara laf atin -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
ooooo! hos geldiniz.. nerelerdeydiniz son uefa macindan sonra..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
iyi .. iyi..
hos geldin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Go HOME EZIKTAS |
hadı ananızın lıgıne EZIKLER REZILLER |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!