97 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 21.01.07, 14:49
Nr.: 1
Antworten
berkant_gs
bu 7enerliler neden bu kadar komik ha ha haaaaaa
BIZ KLIP CEKERSEK AGLARSINIZ!!!!!
ya bu kadar ufaldiniz halen bizi kizkanmayi birakmadiniz artik yuh diyesim geliyo yaaaaaaaa yani yuhhhhhhhhhh
bizim ölü halimiz size yetiyo be siz uyuyun avutun kendinisi alistiniz artik kendinisi avutmayaya neyseeeeeeeee 5:1 masiyi 7:0 masileri unutmayalim gencler, ama biz tek maclik skorlarla avunmuyoruz bunu da kupalarimizla gösteriyoruz biz TEK MACLIK TAKIM DEGILIZ KOCLAR aklinizda bulunsun KUPALARIMIZ gösteriyor bunu!!!!! bizim borcumuz da olur problemimizde SIZE NE YAHU elelamin derti ........ yani
herkes kendi takimina baksin biz AVRUPA FATIHI TÜRKIYENIN GURURU CIMBOMUMUZDAN MEMNUNUZ KUSLAR
bizim ölümüz yetiyor türkiye ligine haberiniz yok ya gercekten cok ama cok komiksiniz
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KISKANANLAR CATLASIN KISKANANLAR CCCCCAAAATTTTLADDDDIIIII
siz 25 senedir türkiye kupasini alamadiniz gülünecek haldesiniz hatirlatim DOST ACI SÖYLER benim yasim 25 ben göremedim daha 7enerin türkiye kupasini aldigini COK AMA COK KOMIKSINZ KUSLAR SIZI ama olsun sonucta sizde insansiniz ISTERSENIZ VERELIM BIR KAC KUPA NE DERSINIZ HAHAHAAAA .............
BELKI YANIMIZA YAKLASABILIRSINIZ O ZAMAN HAHAHAHAHAAAAAAAA
bu sözlerim GERCEKLERI GÖREMEYENLERE VE BIZI CEKEMEYENLERE HINDILEREEEEEEEEE..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HERKESE SELAM
GURURUMUZA DEVAM
0
Beitrag gepostet am 21.01.07, 16:22
@berkant_gs
Nr.: 2
Antworten
princezzz
bu 7enerliler neden bu kadar komik ha ha haaaaaa
cok komik olduklarina katiliyorum..
-----
Sevgi sadakati cesaret itimadi ihanet intikami getirir
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!