|
|
|
Meslek bir ömür seninle |
İcra ettiğiniz meslekten memnunmusunuz. Yoksa kendinizi çok farklı alanda mı görmek isterdiniz ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm hayır lı sabahlar mesleğimi büyük arzu zevkle yapıyorum ama usta cırak ilişkisi bitti bu konu içinde teşekkür ederim diğer işlerimi zevki yapıyorum şükür halimize |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok memnunum, ama bu baska bir meslegi yapamayacagim anlamina da gelmez
polis de olmak istemisimdir, tiyatroda kariyer yapmak isteyebilirdim, moda ve tekstil de kariyer de mümkündü, güzellik ve estetik de ilgi alanimdadir, hak ve hukukcu da olabilirdim, ama ressam olamazdim mesela, ya da ne bileyim kasap, asciligin da asiri zor yanlari var, kuaför ve dental alani da benlik degil, kaldi mi birsey ?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim yuzumu guldurdun yuce mevlam da senin yüzünü guldursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaminnnn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok pozitif sin maaşallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskiden böyle düsünürdüm....hayatim boyunca farkli meslekler yapmak istiyorum...3 sene sunu, 3 sene bu isi vs.
Konu para kazanmak olmasa, yapilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yillardir pek memnun degildim....isimi severek yapardim Ama bana hic birsey geri vermiyordu.
Simdi 2 senedir baska birsey yapiyorum. Isim bana von sey geri veriyor.....Ama bazi calisanlarla von problemler yasadim.
Hangi is olursa olsun, beraber calistigin insanlar neyse, okadar mutlu olursun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle olmali, doya doya yasamali, cogu seye gülüp gecmeli, hayat kisa, kiymetini bilmek lazim, insan kendine cok iyi davranmali bence  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm, tabiki kazan parani, ama aslen yapmak istedigin is icin belki imkan olabilir paralel ? duales studium gibi mesela |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten hayat da severek yaparsan mutlu eder |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazandığın parayıda guzel harcarsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemde nasil  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Severek kazanıp yürek le para harcıyom mesela calışıyom emek veriyom canım iş hayatımda da mutlu olmak için yemeğinde özen gösteriyor canım cektiği i yiyom |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

afiyet olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekurler calış ye hesabı sen napıyo rsun kazandığını deli dolu harcama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yooo olurmu hic, bir yandan da tedbiri elden birakmiyoruz tabi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebrikler işte bu sen ne yaptın ı biliyor sun helal sana alış veriş cılgın lığı yok anlaştık |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  güzeldi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben aslında daha çok, biraz saçma olacak ama, cafe de ve satış da çalışmayı çok seviyorum. Bu işi yanı sıra yaptım ve çok zevk aldım. Mesleğim apayrı ama onu da severek ediyorum. İş arkadaşımın oturup da zamanın geçmesini beklediğini gördüğümde cıldırıyorum. Herkes işinin hakkını vermeli.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!