100 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.07.19, 23:03 @isabella Nr.: 21 Antworten

Hayalini kurduğunuz mu Yoksa zorun da kaldığınız mesleği yapıyorsunuz
zamanin imkansizliklarina göre bayagi bir okul hayatim oldu,meslegimi ise hep cok sevdim ve hep severek yaptim,meslegimi merak etmeyesin diye sen sormadan ben söyleyimömrüm boyu hep isci olarak calistim,artik grev yaptim calismiyom ve calismayacagimda.isciligimi törenle  size devrediyom siz calisin
-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 04.09.21, 11:38 @antiq Nr.: 22 Antworten

Hayelim classic dans okumakti, sonuçta sağlık bölümünde meslek ettim. Iki birbirinden çok farklı şeyler,  ama bilmediğim meslegimi sonra sonra severek yapacağımdi.
0

Beitrag gepostet am 04.09.21, 16:08 @antiq Nr.: 23 Antworten

hayal ettigim meslegi yapabilmem icin ebeveylerin hem manevi hem de maddi destegi olmaliydi, malesef manevi destek olmadigi gibi, maddi destek de sirf peder beyin benimsedigi mesleki kariyer sartiyla idi

ama ben sahneyi hayal ediyordum, müzik, dans, tiyatro, beyaz perde

onun istedigi oldu, maddi acidan su an da hic bir kaygim yok

bu hafta icimden bir ses bundeswehr (askeriye) de calisma imkanlarini arastir dedi, arastirdim, ertesi gün yetkili beni aradi, sonrasinda cv mi gönderdim, eger düsündügüm ve beklentilerim dogrultusunda gelisirse durumlar, seneye bu aylarda rütbeli subay olacagim, silah egitimi filan da dahil yani, benim hic ölcüp bicemedigim bir alan, ama bakicaz artik

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Hayalini kurduğunuz mu Yoksa zorun da k...