|
|
|
|
|
emekli |
-herkeze cicek dagitmak...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
bizim cicek nerde tztzztz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
süper yapmislar...  -sana kelebek verim daha güzel..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
biyiklinin dans edisi acayip  tsk  bu kelebek ...erkege biraz sey degilmi ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
hahaha evet negüzel oynuyodu..  -rica ettim  -ne degilmi...? -herseyde sinek arama jaa..  -yetinmeyi bil azcük.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
rengarenk..pirlantali...
siyahi yokmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
napcan siyah kararmissin zaten..  bak bak icin acilir.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
tsk ederim
dogru diyorsun ...burda emekli olan tr de tatil yapabiliyor ama burda parasi yetmiyenlerde var iste bu yüzden anlamiyorum...emekli olup borc ödüyorlar...40..50 yaslarinda ....ozaman neden emekli oluyorlar ve parayi nerden aliyorlar? tamam emekli olup calisanlarda var ...o yine ayri mesele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
-nein ...  -ne vardi...!? -biseymi kacirdim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
habe es auch nicht so oft geguckt
ja gute musik gab es da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
-achsoo dann hab ich ja nichts verpasst..  -ben wanted baktim mit angelina jolie u. james mcavoy.. -güzeldi.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
kennst du das überhaupt? roger cicero war dabei
wanted ist gut..ilk defa mi baktin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
tsk ederim yorumun icin
85 bin tl olsa yatirmayi bosver...hemen emekli olurum...tabiki tr de yasarsam...kira derdim olmazdi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emekli |
-  schade hatirlatsaydin bakardim...  - evet ilk.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!