|
|
|
Acil yardım- Istanbul da staj/ praktikumsplatz in istanbul |
Selam arkadaslar!Bana yardımcı olabilirseniz çok makbule gecer Bana 4 haftalık staj yeri lagzim istanbul bakırköy Bağcılar taraflarında. İm kaufmännischen bereich. Kennt ihr jemanden der mit dabei helfen kann? Am besten wäre es natürlich, wenn ich zum beispiel 1-2 Wochen Praktikum machen würde Und die aber 4 wochen aufschreiben würden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok tesekkür ederim ya  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. ITO istanbul ticaret odasina basvur, daha saglikli ve ileriye yönelik de iyi iliskiler kurmus olursun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vielleicht hat ja jemand von euch connection  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm bence burdan bulman cok zor googlede arastirman lazimsin misal büyük istanbuldaki sirketleri cikart isimlerini sonra onlara artik tek tek basvurman gerek böyle olmazki burdan sanmam biri sana dogru düzgün bisey yazar diye cok zor bence kendin bidaha googlede dene yinede insallah biri cikar yazar buraya bol sanslar.ayrica dört hafta yerine iki hafta cok azmis süren yani biraz keyfi ise benziyor tatile gitmiyonki orda biseyler ögrenmen icin yapilmis bu süre zaten iki haftada anca isincan isine sonra hemen bye bye mi diyeceksin bence güzelce bi düsün iki haftalik is degil bu cokkkkkk zorrr bulman icin cok cok ............. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazmisya staj yeri ariyor istanbulda ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim. Benim istanbulda 3 haftalık bir staj yeri bulmam lagzim. Muasebeci Banka tarzında bir yer olmalı.. Tabi beni daha fazla yazabilecek bir yer olursa süper olur. Eğer tanıdığınız bir şirket falan varsa çok iyi olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumun için çok teşekkür ederim ama çalıştığım için baba işyeri daha fazla izin vermiyor hem zaten okuldan da fazla izin koparmıyorum maalesef. Bende zaten bı yandan araştırıyorum fakat buraya da bı yazım dedim- olur ya, belki birisinin tanıdığı olurda yardım eder diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumun için çok teşekkür ederim ama çalıştığım için baba işyeri daha fazla izin vermiyor hem zaten okuldan da fazla izin koparmıyorum maalesef. Bende zaten bı yandan araştırıyorum fakat buraya da bı yazım dedim- olur ya, belki birisinin tanıdığı olurda yardım eder diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani ben 1 hafta staj yaparsam beni 3 hafta staj yapmış gibi gösterecek bı yer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet istanbul şart çünkü anca istanbulda kalma ihtimalim var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay burdandami böyle staj yeri aranirmis..seni cagirirlar artik organ mafyasimi olur baska mafyami icini disini bosaltirlar  ..Baska yerlerden arasana daha reel olara en azindan   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok başka bir özellik gerekmiyor. Tanıdığınız bir yer var Mı ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Staj yeri arıyorum dedim, herhalde ônceden şirketler telefonla görüşecek ve o Tek basıma gitmicem! Eğer başka bir bilgin varsa söyle. Nasıl Bulunuyormuş? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi yazabilirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende yazamiyorum, Siz türkiyeden gelmiyorsunuz peki bana nasıl yardımcı olabileceksiniz ki anlamadim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilemiyorum ki... Yazmamıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herhalde telefondan girdiğim için yazmamıyorum size |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!