|
|
|
Facebook veya Twitter varken ! |
doğru...o yünden sık gelmiyorum buraya..tek bağımlılığım müzik ve eklemekti dinlemekti yok oldu..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Facebook-Twitter var,genelde twitterdeyim twittlemeyi sevmesemde technolojinin wissenschaft ve politiknin icindesin yazismak harika. Cumhurbaskani ve politikacilarda aninda takib edebilioyusn. Facebook twitterin benzeri biraz daha genis otto normal klasse fazla kullanmam. Burda 1 senelik, tek nikle gelir okur arasira yazar cikarim
----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm aslanyürekli görüslerinde cok haklisin. genc kusaklara anlatmamiz gerekiyor ama inan simdiki kusak cok ilerde neyin nesi olduklarini bizden daha iyi biliyorlar hepsi degil tabi saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm BEYZA facenin su anda 1 Milyara yakin üyesi var tabiki her sitede inanilmasi güc olaylar oluyor haklisin nerde cokluk orda b....... benim tüm siteler hosuma gidiyor tb de okey oynuyorum bazende zamanim oldukca Form lara katiliyorum aklimin erdigi kadar herkesin görüsüne sonsuz saygim var facede su var seninde var bilmen lazim küfür veya birini incitecek bir söz söyledinmi hemen saniyesinde kapatiliyor birdaha acilmamak üzere belki baska msn yapar ama yakalandimi birdaha hic girememek üzere kapaniyor den saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm polat en güzeli tbrler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm Kardelen tbaseyemi faceyemi YOK olan ne.....?tsk ederim sen cok yasa emiiiiiiii.....   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm antika kiz haklisin deger vermis oldugun insanlarin gercek yüzlerini görebildiysen ne mutlu sana den kutluyorum sizi.... facede biliyorsun istedigini arkadaslikdan silebilirsin arkadas edinebilirsin yabancilardada o kadar karekteri düzgün insanlar cok inan benim ailem akrabalarim disinda hepsi yabanci uyruklu ben onlari cok seviyorum eger 2 veya 3 dil bilirsen bambaska Twittere gelince( twitter com )yazip üye olabilirsin parali yeri var parasiz yeri var PARASIZ OLAN YERI DENE TBasede güzel bazi insanlarin karekterlerini ve aynasini yansitiyor burdan senin sayendede onlari kutluyorum DEN SAYGILAR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm beysa sakin öyle bir yanilgiya düsme insan sifre verirmi: my good.... facedemi yoksa tb demi facede ise hamburgda ana büro var oraya yaz o kisinin yazdigini e mail le gönderebilirsin ama TB seyi bilmiyorum saygilar sakin sakin vermeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 aminnnnnnnnnnnn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben hatun arıyorum belki biri cıkarda evlenirim buradan mutlu olurum diye daha bulamadım ama .. ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm Antikakiz sakin bana gülme eger o arkadaslarin sana yakinsa bir kalinlik raki al onlari bir güzelce icir ve serhos olsunlar, Kimin icinde ne tas varsa dökülür inan gercek yüzlerini o zaman görürsun........? den saygilar ilk önce anlasalim  yok....! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Beyza eger silmedinse o küfürleri kopyala facenin adresine E- mail gönder inan kapatirlar ama sende kapatacaksin diyorsunki tb sede yapti onu bilmiyorum buradaki adminlere sorabilirsin misal olarak sakin sifreni kardesine bile...... den saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hi adamhaklibeyler Continue to believe, you will find hihi: 信じて続けるには、わかります
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok pro 7 de ceht lii nin flimini seyrederken yanlis göndermisim silmesinide bilmiyorum tsk ederim beni uyaedigin icin sagol icki icerim ama bazen dügünlerde birde yilbasinda saygilar ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FORMU OLAN TUM arkadaslara Türkiyede 5 yasinda bir cocuk kaybolmus ismi Firat Celik insanlik adina twitteri facebooksu veya baska sitelere üye olanlar paylasin lütfen Dieser Junge wird vermisst. Bitte meldet euch bei der unten stehenden nummer. This boy is missing. Please just contact the number below. Այս տղան բացակայում է. Խնդրում ենք ուղղակի դիմել համարը ստորեւ. Este niño ha desaparecido. Por favor, sólo en contacto con el siguiente número. この少年は欠落しています。以下の数値をちょうどにお問い合わせください。 Tlf. Nummer 05346432505 05548431860  ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twitter pek sarmadi..facebook ve burasi kafi..paylasim daha cok digerleri daha sahsi gibi geliyor bana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm karagözlüm benim faceye gönderdiler. bende hem twitterde hem facebooka bildigim dillerde insanlarla paylastim resmi sadece benim buraya gecirebildim baska gecmiyor tanidigim tüm tb üyeleri ile paylasmak isterdim korkmayin altinda birsey yok tüm sorumluluk bana ait sevgi ve slm lar ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degerli azize eger acik formun farsa sizede gönderebilirmiyim.saygilar ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagolasin candan tskler bunu kopyala Gebirge Corlulu Dieser Junge wird vermisst. Bitte meldet euch bei der unten stehenden nummer. This boy is missing. Please just contact the number below. Այս տղան բացակայում է. Խնդրում ենք ուղղակի դիմել համարը ստորեւ. Este niño ha desaparecido. Por favor, sólo en contacto con el siguiente número. この少年は欠落しています。以下の数値をちょうどにお問い合わせください。 Tlf. Nummer 05346432505 05548431860 ALLAH RIZASI İÇİN PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR... LÜTFEN BU RESİMİ HERKES PAYLAŞSIN VE MÜMKÜNSE ARKADAŞLARINIZINDA PAYLAŞMASINI Rİ...CA EDİN DUYARLI OLAN HERKESE TŞKLER KAYIP OLAN
-''FIRAT ÇELİK''-
...İSİMLİ 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU GÖREN VARSA LÜTFEN(ALLAH RIZASI İÇİN İNSANLIK NAMINA EN YAKIN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE yada
0534-643-25-05 0554-843-18-60
NUMARAYA BİLDİRSİN LÜTFEN...Mehr anzeigen ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!