102 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.12.11, 00:37 Nr.: 1 Antworten

Facebook veya Twitter varken !

degerli TÜRKBASE üyeleri neden buradayiz.....!  neden bu site...! Dünyanin bir numarali sitelei dururken  ( Facebook veya Twitter varken

0

Beitrag gepostet am 01.12.11, 02:18 @corlulu Nr.: 2 Antworten

Vallahi twitteri pek sevmedim ne yalan söylim. ama Face ve TB sart benim icin tiryakisiyim. TBsiz ve Facesiz hayat
-----
MbSsdgS :-D
0

Beitrag gepostet am 01.12.11, 07:19 @corlulu Nr.: 3 Antworten

ne twittere nede facebooka üye degilim; oranin özelliklerimi var acaba?

burayada okey icin üye olmustum; forumada bakiyorum ara sira

0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 02:31 @gamzelimxx Nr.: 4 Antworten

Slm gamze twitter kisiye özel istisnalar haric istedigin kisilerle konttak kurabilirsinz (ünlülerle, sanatci, basbakan,) yabancilarda dahil yabanci dilin varsa ..Facebookda aile ve yine kisilere özel ordada akrabalarini göremedigin arkadaslarini bulabilirsin facede küfür yok oldumu saniyesinde sikayet ettinmi kapatiyorlar bir daha acilmamak üzere saygilar  bende burada okey oynarim tek basima öteki sitelerde oynayamiyorsun kanimca facedede var ama hosuma gitmedi saygilar  

0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 02:54 @candamarim_2007 Nr.: 5 Antworten

slm candamarim haklisin Facebook gercekten harika su anda kamarada var. TB Gibi degil. türkbasede hersey var ama erkekler kadin kadinlar erkek cikiyor gercekten burdada bazen harika insanlarda var Facede küfür yok akrabalar ve her devletden arkadaslarim var tb ye 2008 de üye oldum ara sira okey ve sarki dinlerim kimsenin isinede karismam herzaman insanca yazisirim saygilar
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 03:09 @atkadehielinden Nr.: 6 Antworten

.slm Atkadehi elinden  facebook a girmeni tafsiye ederim  okul arkadaslarini ve ayri kaldigin arkadaslarini bulabilirsin tabi faceleri varsa isimlerini hatirlayabildigin twitter de iyidir face gibi kisilere özel sormak istedigin herseyi sorabilirsin saygilar

0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 03:12 @corlulu Nr.: 7 Antworten

reel hayat varken . facebookta , twitterde isim ne
arasira foruma katiliyorum. o kadar. facebook ve twitter özelliklerini görmedim. twitterde ünlü var diyorsan banane ünlüden.
saygilar.
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 03:23 @atosch69 Nr.: 8 Antworten

aynen
0

Beitrag gepostet am 03.12.11, 03:19 @watafakk Nr.: 9 Antworten

slm watafakk görüsüne saygiliyim tabiki haklisin bana ne ünlülerden: misal hic konsere gittinmi  filimlere.....! hosuna giden mutlaka bir ünlü vardir..!
0

Beitrag gepostet am 03.12.11, 03:26 @burak_1 Nr.: 10 Antworten

Slm BURAK hicbir kimse özel sitelere gercek kimligini vermez  sadece devlet dairelerine birde bankalara bazi kisiler veriyorlar galiba banka islerini internetden hallediyor tabiki onlarin basina hersey gelir sende haklisin saygilar
0

Beitrag gepostet am 05.12.11, 20:50 @abdi Nr.: 11 Antworten

slm Abdi  facebook bir aile yeri kisilere özel asker arkadaslarini okul arkadaslarini bulabilirsin isimlerini hatirlayabilirsen tabi onlarinda facesi varsa kendi resmini veya babanin annenin resimlerini topluca koyabilirsin tanisin mutlaka cikar buralarda küfür yok taciz yok yaptiklari an sikayet ettinmi hemen saniyesinde atarlar bir daha giremezler üye sayisi asagi yukari bir milyara yakin ------twitterde öyle ama burda kisilerle özel diyalog kurarsin basbakan sanatcilarla dahil saygi ve slm ögrenmek istedigin birsey olursa sorabilirsin

0

Beitrag gepostet am 05.12.11, 21:00 @gazelle Nr.: 12 Antworten

slm Gazelle haklisin tb insanlarin ne karekterde oldugunu bizlere yansitiyor bir nevi ayna 14  senedir faceyi kullanirim bir defa kapatildim o da bilmeden 2000 senesinde ana buroya gittim newyorka tekrar actirdim zorla-- baska msn lerden giriyorsun ama yakalandinmi atiyorlar bir daha hic girmemek üzere twitter de harika ama insanlari rencide  etmemek sartiilesaygilar

0

Beitrag gepostet am 05.12.11, 21:02 @abdi Nr.: 13 Antworten

vallahi yaparsin abdi kendine güven
0

Beitrag gepostet am 05.12.11, 21:09 @volkan74hh Nr.: 14 Antworten

Slm Volkan haklisin ne diyebilirim billstedt de oturuyorsunuz galiba 10 senede ben oturdum billbrookdeich da  orda einkaufzentrum daha yapilmamisti saygilar

0

Beitrag gepostet am 05.12.11, 21:40 @volkan74hh Nr.: 15 Antworten

hayir su anda elmshorndayim 80 senesinde buraya geldim. is yerim bredowstr de idi ehlerkabel belki bilirsin autokinonun alyani idi 2000 binde firma kapandi billstedt in her yanini bilirim asagi yukari cocuklugum oralarda gecti 3 senedir haberim yok oralardan saygilar
0

Beitrag gepostet am 05.12.11, 21:53 @xaleynax Nr.: 16 Antworten

slm Aleyna haklisin herkesin tercihine saygim sonsuz ne hadime tb se bir ayna ben de cok severim kisilerin karekterlerini ortaya koyuyor kimileri erkek kiliginda kiz kimileri kiz kiliginda erkek küfür dersen serbest herkesin kendi tercihi arabaya binmeye gelince inanmassin  ben almanyada arabaya binmem usa (amerika)ya gittimi BMW de öteki arabalaradaeger benim Profile baktinsa resimlerim newyork ve long islanda cekilme saygilar

0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 11:59 @loewenherz61 Nr.: 17 Antworten

VATAN DIŞ HABERLER
Amerika bu Türk'ü konuşuyor! ABD’de iki kez eşini dövdüğü için iki kez gözaltına alınan Türk, cumartesi kefaletle serbest kaldı. Aynı gün eşini öldürüp intihar etti. Amerikan polisi ihmali olduğu için kendisini suçladı...

20 yıl önce ABD’ye geldi

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde dünyaya gelen Selami Özdemir, 20 yıl önce ABD’ye göç etmişti.

Eşine yaklaşması yasaktı

- Amerika, eşini öldürüp intihar eden Türk’ü konuşuyor. 20 yıl önce ABD’ye giden Selami Özdemir (41) Connecticut eyaletinde pizza dükkanı açtı. Özdemir burada kendisinden 16 yaş küçük olan Şengül Rasim ile evlendi. İki çocukları oldu. Ancak evlilikleri yürümedi. Sürekli kavga ediyorlar ve Selami karısına şiddet uyguluyordu. Komşularının şikayeti üzerine Selami’yi iki kez polis tutuklamış, ilkinde 50 bin dolar kefaletle serbest kallmıştı. Son olarak geçen cumartesi 25 bin dolar kefaletle serbest kalan Özdemir’in mahkeme gününe kadar eşine yaklaşması yasaklandı.

Silahı nereden buldu?

- Ancak Özdemir, salıverildiği gün evine giderek önce karısını öldürdü, ardından da intihar etti. 6 yaşındaki ve 7 aylık iki çocuğunu hem öksüz hem de yetim bırakan Türk ABD’de “Bu adamın karısını öldürmesine nasıl müsaade ettik” tartışmasına neden oldu. Özdemir’in daha önce 3 silah sahibi olduğu ancak suçları işledikten sonra bu silahların elinden alındığı, cinayetin işlendiği silahın ise bir başka kişinin üzerine kayıtlı olduğu açıklandı. Özdemir’in bu silahı nasıl bulduğuna yönelik soruşturma başlatıldı. Polis ise “Kefalet sistemi hukukun bir parçası. Yapacak bir şeyimiz yoktu” diye kendini savundu. 

0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 12:16 @loewenherz61 Nr.: 18 Antworten

slm aslanyürekli haklisin.... bu olaylar tüm sitelerde var.... tüm gazeteler basin organlari devamli yaziyor...belki okumussundur size yukarida bir örnekde ben verdim... ben bu aileyi cok iyi taniyorum bu olay oldugunda bende usa dayim bu adamda benim memleketlim yalancinin mumu yatisiya kadar yanar diye atalarimiz bosuna söylememis, ölümlere karsiyim sana binlerce örnek gösterebilirim, her insan ayri ayri genlerden yapilmis sen ne yapabilirsin ben ne yapabilirim facerin ebook kisilerin kendi elinde istedigini alabilir istedigini atabilirsin demek oluyorki insanoglu kendi kaderini kendi cizer sevgi ve slm lar
0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 12:25 @corlulu Nr.: 19 Antworten

Mynet Haber > Dünya'dan Haberler > Amerika bu Türk'ü konuşuyor!
Mynet haber bugün 10,898,137 kişi, bu haber 159,666 kişi tarafından okundu.
«Önceki Haber
Sonraki Haber»

Amerika bu Türk'ü konuşuyor!
  • Üzücü
  • Komik
  • Eğlenceli
  • Şaşırtıcı
  • Sevindirici
  • Düşündürücü
  • Sıkıcı
  • Korkunç
  • Başarılı
  • İnanılmaz
Bu haberi Facebook'ta paylaşmak ister misin?
  • 1Paylaş
Amerika bu Türk'ü konuşuyor!Amerika, karısını öldürüp intihar eden Türk'ü konuşuyor...Güncelleme:20 Ocak 2010 09:56

ABD'nin Connecticut bölgesinde pizza dükkanı sahibi Selami özdemir (41) ve kendisinden 16 yaş küçük eşi Şengül Rasim, ABD'de evlenip 2 çocuk sahibi oldular.

Ancak sürekli kavga ediyorlar ve Selami, karısına şiddet uyguluyordu.

Türk koca komşuların şikayetleri üzerine 2 kez polis tarafından gözaltına alınmış, ilkinde 50 bin, son olarak da cumartesi günü yine 25 bin dolar kefaletle serbest bırakılmıştı.

Haberin Devamı

Mahkemeye çıkacağı güne kadar da eve ve karısına yaklaşması yasaklandı.

NAKLEN CİNAYET

Son olarak iki çocuğunun annesi genç

0

Beitrag gepostet am 24.12.11, 12:51 @loewenherz61 Nr.: 20 Antworten

gercekten insanoglunu anlamak o kadar zorki  ailesi var yada hanimi yada esi gözleri yine disarda sende face yokmu...! BENIM hem face hem twitter var tüm arkadaslarim yabanci türk olarak sadece akrabalarim ve yakinlarim var  simdi facede kamarali istedigini alirsin istemedigini atarsin sikayet ettinmi atilir bir daha girsmez bilmiyorum sen almanyadamisin eskiden RTL de sms chat vardi yinede var 1999 senesinde acildi  sadece almanya icindi cep tlf uyla giriliyordu her sms 29 senti ne ayileler yikildi bende ordaidim sms lere bakiyordum en sonunda dayanamadim istifa ettim öyle sms ler geliyorduki insan sasiriyordu sonradan türk yeride acildi alman yeri rtl text 675 türk  692 veya 693 innanamassin insanlar birbirlerine ev nosunu veriyorlardi inan 2003 de ayridim. su andada devam ediyor galiba RTL in text ine bas 675 bak den saygilar  bu dünyada neler oluyorlar neler.......!

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!