|
|
|
eğitim şart!! |
ilköğretimde minik kuzularımızın yanlış eğitim alamaması,saplantılara yönelmemesi açısından müfredat proğramına sağlığımız dersi eklenmeli.içerikte cinsel eğitim,ergenik konularına yer verilmelidir diye düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
çocukların dünyaya nasıl geldiği ile ilgili bir ödev hazırlayan çocuk, eve geldiğinde bu konuyu babasına sorar. “Baba, ben nasıl dünyaya geldim?” Baba yanıt verir: “Seni leylekler getirdi, biz de çok mutlu olduk ve seni büyüttük.” Tatmin edici bir yanıt alamayan çocuk hemen büyükbabasına gider ve sorar, büyükbaba: “Babanı çöplükte bulduk, bir ağlama sesi duydum ve yanına gittim, baban orada bir sepetin içinde duruyordu. Hemen alıp eve getirdim ve büyüttük.” İstediği yanıtı bir türlü alamayan çocuk çaresizlik içinde ödev kâğıdına şunları yazar; “Öğretmenim, bizim ailede son iki kuşaktır normal doğuma rastlanmamıştır. Daha öncesini soracak kişi olmadığı için bilemiyorum.” 21.Yüzyılda hâlâ tabu sayılan, ancak fırsat bulunan her ortamda konuşulan cinselliğin çocuk gelişimindeki önemi göz ardı edilemez. Cinsellik birçok anne babanın, hatta öğretmenlerin bile yok saymayı tercih ettiği bir konudur. Bunun en önemli nedenlerinden biri, cinsel eğitimin seks eğitimi ile karıştırılmış olmasıdır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
postacıyı bilmiyordumm..leyleği duymuştum   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
postacı mektuplamı,kargoylamı getirmişşşş  seni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
sanırım sınırlı proğram |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
ben kendi kendimi getirmisim--dersem teste,burada nasil anlasilir ki acep simdi !? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
Toplum olarak sağlıklı nesiller yetiştirmek; bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal ve cinsel yönden kendisi ve çevresi ile barışık bireyler yetiştirmekle mümkündür. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
sadece gülmek için 10 karekter diyor sistem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
bi kez gülüp,gerisini noktalasaydin da yeterdi. sistem noktalama islemine karsi bisey yapamiyor. bakiniz örnek :
 ................
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
Bu konuda yürütülmüş pek çok araştırmada ana babaların çoğunun üreme ve cinsiyet konusunda çocuklara küçük yaşta bilgi vermeyi savunduğunu, fakat yine bu aynı kişilerin çocuklarına hiçbir bilgi vermemiş olduğu görülmüştür. Bunun temel nedeninin, anne babaların konuyu nasıl ele alacaklarını bilemeyişlerine dayandığı düşünülmektedir. Çekingenlikleri, yaşamın bu doğal parçasını küçük yaşta öğrenmenin sakıncalı etkileri olabileceği düşüncesinden çok, bu konudaki bilgisizliklerden ve konunun onları tedirgin etmesinden kaynaklanır. İşte tipik tepkilerden birkaçı: “Bu işi nasıl açıklayacağımı bilemiyorum.” , “Acele etmeme gerek yok, nasıl olsa öğrenir.” , “Bunu anlatırken hangi kelimeleri kullanmam gerektiğini bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
sonucta demokraside careler tükenmiyor......   
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
teste,vücudumuzun mucizevi islemlerinden bir tanesi iste.....vücut kadinlara öyle hormonlar salgilattiriyor ki hamilelik süresinde, senin benim cekemeyecegimiz,tasiyamayacagimiz acilari kadinlarimiza cekilir hale getirtiyor..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
3+2 ye cikmamis miydi yaaws? 3+2 ye esantiyon olarakta 3+2 odali,deniz manzarali villalar da veriyorlardi sanirim....yaniliyor muyum yoksa !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
sadece sormuşşş çocuklar meraklı olurlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
gelmekle gelmemek arasinda ki baglantinin 3+2 lere kadar varabilceginin ve bunun sonucundan kacinilmaz sorumluluklar dogurabileceginin ince ve kimisinde de kalin hesaplarinin pesindeyiz iste lafo...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
ben bunu jakuzisiz gerceklestirdim bilenem......hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
aynen lafo...ince düsünenin ince isi olurmus.....o kadar da incelmeye gerek yok sonucta yani... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
ailem ergenlik dönemine girdiğimi farketmedi o yaşlada gerksiz ağlıyordum..kulakları çınlsın ilköğretim 7.sınıfta sınıf öğretmenimiz bizeri eğitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
ilaahi yaaaa sen yeterki cocuk iste yardim etmek isteyenden gecemezsinnnnnnnnnnnn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eğitim şart!! |
kardelen simdiki cocuklar anasindan üniversite bitirip de doguyor okula baslamadan her seyi (bu konuda) senden iyi biliyorlardir .............. size bir fikra ilk okul cocugu eve gelmis ögretmenin verdigi ödevi yapacak soy agaci anne-babasina soruyor iste dedem nerden oldu teyzem nerde oldu gibi bir sürü sorular anne baba cocugu koruma adi altinda cevap verioyrlar kafarina göre leylek getirdi ....lahanarin arasinda bulundu cami avlusundan alindi hastaneden verdiler gibi cevaplaar cocuk düsünüyor ve su cümleyi ekliyor devterine bizim ailede bir kac kusaktan beri normal doguma rastlanmamistir |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!