|
|
|
is yerinde siesta.... |
gectigimiz günlerde almanyanin bir sendikasi DGB ilginc bir öneride bulundu.
özellikle yaz aylarinin sicak hava sartlari nedeniyle bir cok hastaliga ve üretim azalmasina neden oldugu icin bundan böyle her is yerinin uyku molasina evet denmesi gerektigini belirtiyor.
Bir Üniversitenin arastirmasina göre kisa bir ögle uykusu kalp rahatsizliklarin daha az risk tasidigini ve de is yerindeki hatalarin azaldigini gözlemlediklerini söylüyorlar.
Peki siz is yerinizde kisa bir sekerleme yapmak istermiydiniz?? ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
aynen öyle güzelde oluyor hani arada ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
Uyuyup uyanamamak var bi de..Bi uyursam beni üstlerim bile uyandiramaz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
niye olmasin BASF ve Hornbach uyumak icin yer imkanlari saglamis ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
yok artik sendikacilara bide davulumuzu zurnamizi mi tanitsak ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
belli mi olur lafon belkide devlet bunun icinde bir kesesini acar nasil olsa is verenlere cok yeni imkanlar sunuluyor sene sonunda maliyeden alarak ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
japonyayi bilmiyorum simdi lafontaine ve senden okudum ben tek ispanyada yillardir uygulandigini biliyorum siesta kelimesi ordan gelme.
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
kapatin sizde azcik aa nolcak ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
cogu is yerleri böyle liegeler bile iscilerine hazirliyorlar ayri odada dinlenmeleri icin beyin dinlenince is yapmak yine daha kolay cünkü oflayip pofflicagna insanlar biraz dinleniyor gerci bizim arkdaslar öyle durumda galiba turkbasede soluk alirlardi dinlenme esnasinda Spanieni örnek aldi almanlar her yer kapali öyle vakti orda diye. Pro7 gecen gösteriyordu gördüm bende ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
olabilir azicik arastirmam lazim japonlarin hayal gücü genis olur tabi bir cok uygulamalari ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
hehe cogu galiba bos durani Allah sevmez diyerekten öyle yapiyor  aslinda eskiye bakilirsa almanyada da öglenleri dükkanlarin cogu kapali olurdu git gide azaldi bu zamanla hatda cogu dükkanda kapandi büyük alisveris merkezleri cogalinca daha da sistematik oldu hersey. pro7 dekini izlemedim kisa okudugum bir haberden alinti yapayim dedim muss mir das angewöhnen mehr glotze zu gucken  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
bakalim artik zamanla görecegiz kim uygulamaya katilacak bir kaci baslamis zaten ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
aman araniz bozulmasin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
selam isabella Almanyada sicak sayabilecegimiz kac gün varki?? Benim isyerimde sicak yaz aylarinda sprudel,ve cay veriliyor bedavasindan. 20 dakikada bir insanin ancak gözleri dalar,tam uyurken sersem gibi kalkmak zorunda kalabilir insan. Sigara pauselerini bile(an und abstempeln) kontrol altina almak isteyen isverenlerin buna müsade edecegini sanmiyorum. Etseler bile is saaati saymazlar. Saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
sende haklisin memo bir cok yer senin dedigin gibi her dakikayi kontrol ediyor bu 20 dakika sayisi nerden cikti cözemedim yani ben öyle birsey okumadim yazmadim  yürülüge gecse bile ne kadar faydali olur oda tartisilabilir tabiki ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
Ben yorum yazan arkadaslardan öyle anladim..(20dk.) Yazin cok sicak gectigi ülkelerde bunu anlayisla karsilarim ama,Avrupa gibi yazi yok denecek yerlerde hitze pause veya schlaf-pause yi gerekli görmüyorum. Zaten cogu industrie de 35 saat/hafta calisiliyor.Yani 4,5 gün. Bizim firmada yapilan arastirmada cogu kisiler cuma 12 de isi birakmaya razi geldi her gün 7 saat calisma yerine. Bandda calisanlar icin gerekli böyle cözüm.Veya yasli kisiler ve hamile hanimlar icin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
ahahaha demekki bu konu daha cok tartisma yaratacak isciler ve isverenler arasinda ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
tsk paylasimin icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
ahahaha süper ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
is yerinde siesta.... |
google in calisma ofisleri,bürolari,vs....ortama gel,ortama....
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!