|
|
|
Business outfit... |
dogru, romanyada bükres e 67 km. uzaklikta ki cadir köylerden birinden geldim ben buraya da,üzerime 5000 euroluk elbiseyi gecirecem de, günlük hayatta sonra palyaco gibi dolanacam etrafta....oldu canim,baska ?!?!?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
amaaan, surda 2 dk. yemekten sonra bi kafa dagitiyim dedimdi... baska konuya girip saatlerce yazilanlari okuyamam ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
insan gayserili olunca... öyle düsünülmesi normal degil mi? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
bence de yeter,konudan cikmadan konudan ciktik yahu......
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
bu huyunu bildigimden dolayi,o uzun topiclerde iste diledigim gibi at kosturabiliyor,senin arkandan bol bol konusabiliyor,sana iftiralar atabiliyorum.....zaten okumadigini,okumayacagini bildigim icin.....hehehehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
yaaa mona amcaya hersey yakisir.... was mit der gitarre  gayserili hemserime laf yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
benim de platin kartim yok.
sen ve dodinin de yok 
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
yaff sana iltifat da yapilmiyor haa... benim tanidigim gayserililerin ya cüzdanlari zengin, ya da gönülleri zengin... diycektim, hemen gurban yaptin beni ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
heee, bilmem mi o huyunu... her firsatta arkamdan veririsin veristirirsin ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
profilime gir, o resme dikkatlice bak !!! 1) gitari verirsem kolleksiyon bozulur 2) resimde görüldügü üzre, bana verecegin zurnanin yerini hazirlamis bulunmaktayim  heheheh ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
sen beni bu asklarin reha muhtariyla mi korkutcaan? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
tzzzzzzzzzzzzzz......... unut sen zurnayi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
ne olmus yani, benim arkamda da face var !!! ama rahat durmuyor pislik ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
niye beeee... hani zurnanin zort dedigi yerde sana ben bi gayfe ismarliycaadim, sen de bana bi tabak manti ikraminda buluncaadin....??? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
sooo,bitti isim....hadi gel,beraberce bi keyf cigarasi yakak......artik arkanda degilim ne de olsa,isim bitti......
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
offf,offff.....sana laf anlatmak dodi ye saz calmasini ögretmekten daha zor beeeeee
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
yuhhhhh !!! yine mi sigaraya basladin sen nan???  heheheheheh ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
yooooo.....onu da nereden cikariyorsun simdi cicim ? hehehehehe
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
ne biliiim... sadece keyif sigarasina da baslamis olsan... günde 7-8 sigara yapar ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!