|
|
|
Business outfit... |
vay arkadas... isveren 3 sene önce 3 kurus verip de, "üzerinize business outfit alin" dediginde; anlamaliydim... bugün para alan yarin emir alirmis! artik her firsatta "angemessene bekleidung ist angesagt!" demeleri yok mu... her defasinda ciddiye alirdim, digerleri jeansle, tshirtle geldiklerinde bütün gün takim elbise icinde dolasmaktan nefret ederdim... bugün de öyle olur sandim ve bu sefer ben ciddiye almadim.. sanki kollege'lerin bana karsi gicigi varmiscasina, bugün hepsi takimla gelmisler...  ehh, mecbur eve bi daha git, kiyafetini degistir geri gel... ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
3 sene oldu mu la ? zaman ne cabuk geciyor haaa..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
hic sorma yaws... ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
sormadim say o zaman.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
allah sükür öyle bi derdim yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
genelde benim de derdim yok... sirkete müsteriler gelince oluyor sadece ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
tüvalet derken??  ayip bisi mi dedin sen simdi???? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
kirli sözlükten baktim hemencik 1. çok şık giyinen, iki dirhem bir çekirdek
olan insanların giyim tarzını anlatmak için kullanılan kelime. nasıl mı
olur bunlar efendim ? şöyle ki: saçlar yapılmış, ayakkabılar boyanmış,
giysiler jilet gibi ütülenmiş, parfüm baştan aşağı boca edilmiş e daha
nolsun hadi sokağa... 2. grand tuvalettir bunun aslı ama biz gran tuvalet demeyi tercih ederiz nedense. 1) deki yazilanlar bana cok zit yaws... iki dirhem cekirdek... saclar... parfüm... ne neeeeee ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
bunu kast ediyor.....
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
mevlana'dan takilcaaz bugün... oldugumuz gibi görünmek yani  heheheheh ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
yok,bak resimde gümüs renginde sifon sapi var ya, o iste dodi......
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
nan böyle resimler eklemesene... artik rahat rahat wc'de oturup, ipad'imizden gazete de okuyamiycaz sayende ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
kiz sen bizimle ne yarisina girdin kine??? heheheheheh ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
resmi ceken kim,bil bakalim !?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
sadece müsteriler gelmis olsaydi öyle yapcaadim da... isin icinde 25 yillik jübile olunca, mecbur eve gidip giydim 150€ luk takimlarimi  benim dötüm face'in gibi 1000 öyroluk takim elbise görmedi daha  hahahhah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
korkma beee... bakmiyoz ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
lan manyak....ben bi alt topicte platin kartim yok demeye getiriyom lafi, sen de kalkmis burada--face gibi 1000 luk takim elbise görmedim daha--diyon....hay ben seni,e mi !!!
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
oulusu burda alt topic, üst topic diye bisi yok... yazdigin an üste cikiyorsun ya, topicler alt-üst oluyor yani ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
sanaldan tanistigin biri ile sey eder misin topici iste yaaaaaws..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Business outfit... |
ramazan yaklasiyor... kilo kilo altinlarin vardir senin, hani diyom... su zekatlarindan bana 3-5 kurus versen?  heheheh ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!