|
|
|
slm arkadaslar... |
türkiye de 5 yildizli otelde animasyon olarak calismak isteyen varsa yassin lütfen ama almanca bilmesi sart. daha önceden deneyimi olmasina da gerek yok otel tarafindan egitilecek.otel tarafindan yeme icme yatma karsilanacaktir...
ciddi düsünenler icin güzel bir is ----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
aylik 2500 yurodan assa olmaz yoksa kiz bulamiycaz yaw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
dedigin maasi tr de hic bir otel vermez kusura bakma ama niyetin varsa veya olan varsa ben sadece arkadasima yardimci olmak icin yazdim buraya
----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
farkinda iseniz türkiye icin almanyada degil yapabileceginizi düsünürseniz neden olmasin
----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
yeme icme icinde oldugu icin 5ooeurodan fazla aylik vermiyordur firma ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
otelin tüm aktivitelerinden yararlanabilir alkohol serbest tadini kacirmadikca maas 650 euro dedigim gibi misafirlerin yararlandigi tüm aktivitelerden yararlanabilinir...binevi tatil yani ----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
bu konuda cok haklisin heryasin bir güzelligi var her seyi zamanin da yasamak gerekir.. ----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
650 euro civarinda dedigim gibi almanya ile kiyaslanamaz tabiki maasi ama tr ye göre güzel bir maas ve otelin misafirlerinin yararlandigi heryesden yararlanabilinecektir binevi yari tatil gibi bir calisma sistemi ----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
yasin genc olmus ruhun genc olmadiktan sonra degilmi ama ----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
pardon amaya türkcen iyi degil yada yazdigin seyin ne anlama geldigini bilmiyorsun... itmisler yada düsmüsüün sonuc benim icin ayni o havuzdan kurtulunca beklerim yorumlarini tekrar sen önce git canini kurtar yüzme bilmiyorsan da can simitsiz gezinme ortalikta... bogulursun alimallah   ----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar... |
tmm öyle olsun ama benim bu isten bir cikarim yok ben sadece arkadasima yardimci olmak icin yazdim zeten animasyon calisma saatleri uzun ama otelden otele faklidir ama yine de her isin bir zor tarafi vardir buurada otelde misafir odasinda kalma ve misafirin yararlandigi tüm aktivitelerden yararlanma firsati veriliyor ve saati sabit haftalik programlari belli olacak. bence güzel bir is ve tatil ortami ama zevkler ve renkler tartisilmaz.. ----- herseyi zamaninda yasamak ve yasayabilmek en güzeli.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!