|
|
|
Bahce isleri |
Bahceye bir pavillon
ve birde kücügünden tasfirin
yapmak istiyorum.
Bu konularda bauleitung ve bilgisi olan, püf noktalarini söyleyebilecek arkadaslar varmi?
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
yok ben komsumun bahcesine yapacam
la havle 
tasfirin ekmegi grillden daha nefisdir ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
Sana pisirirmiyim bilmemde ama kendime kesin pisiririm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
rosen, hortesien, tulpen
birkac cesit daha var ama isimlerini hatirlayamadim ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
inanmam
sen kesin hic anlamiyorsundur öyle islerden ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
cicek isine girecek olsam friedhof bekciligine soyunurum, mezarliga gelen cicek hicbiryere gelmiyor
ben ruhumu dinlendirme havasindayim sevilcik  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
Sen bu mezar bekciligini asagi görüyorsun ama gelen cicekleri yol kenarlarinda satip iyi para kazaniliyor
ayrica gömülen ölülerin mezarini gece tekrar acip pahali takim elbiseleri cikarip, altin dislerinide söküp ebayda bayagi pahaliya teklrardan satabiliyon
cok para var bu meslekte sevilcik, hic durma hemen bewerben yap  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
meyvelitepe sitesinde özellikle türkiyeden tasfirin yapi,ini paylasan katilimcilar var, onlar insaatlardan kalma malzemelerle bile yapiyorlar
aslinda bende yaparimda iyi birsey yapmak istedigim icin konuyu burdada acma geregi duydum
benim yapicagim kücük olucak ve mpbil, yani celik bir tezgayin üzerine insaa etmeyi düsünüyorum ayagi tekerli, lazim olmayinca bir köseye itmek icin
asil ben pavillon yapabilirmiyim odunlarin acisini tam düzgün sekilde kesebilirmiyim o konuda kendime güvenmiyorum, ama kereste bol, gittigim isyerlerinden belese alip getiriyorum zaten
tasfirinin ekmegi cok nefis olur, ve tabi tasfirin icinde et pisirmekde cok nefis tatli olur
ben kendim tasfirinimya, baska tasfirini napim  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
alo tasfirinin icinde yanar odun, sonra köz olur, közleri ya bir kenara alirsin yada tamamen cikarirsin, kizgin tasi islak bezle siler ekmekleri etleri öyle yerlestirirsin icine, etleri direk tasin üstüne degilde bir tepsinin icinde
yani meyveleri niye yaksin
bu arada ben sandigin kadarda beceriksiz degilim, cok güzel mobilya kurarim, mutfak kurarim, hertürlü boya badana yaparim
benim oturma odasinin boyasini desenleri eklesem göz degersiniz 
übung macht den meister, pavillonuda yanlis yapa yapa ögreniriz yav  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
gece restaurant cok
sen hangisini diyorsun??
topkapimi??
geyio bosver yolun buralara düserse, dortmunda yeni gramofon acildi, yemekleri leziz, canli müzikli eglencede var
ama tuzlu biraz ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
tasfirinin özel tasi var pasam, bin derece sicakligi icine cekip yavasdan veriyor, ebayden ara ara alip biriktiriyorum rest kalanlari
kuzu sana öylede feda olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
deveyi öküzü nerden bulam??
pazarda satilmiki 
illada deve istiyorsan bak sana bir äypten tatili kiyagi yaparim
laf olsun diyede yazmiyorum, istiyorsan hodri meydan ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
Gelirsen ben götürecek degilimya, topla sevdiklerini felekten bir gece caldir iste, yemekleri müzigi ortami güzel, sadece hesabi güzel degil.
Para konusunu önemsemezsen geldikde begenmedik demezsin yane  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
Oooo tanisma firsatida bulacaz demek...
pavillonu gecelim, onlar önemsiz seylerde, seni tanimayi isterim bak...  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
Ya birader sen ne bicim solcusun ya?
Agzini neye acarsan lüxünden aciyorsun!!!
Hic vatandasda yok özenir imrenir demiyorsun.
Rusyaya yolum düserse seni lenine, karl maxa sikayet edecem
Bu arada malediven okyanuslarin sularinin yükselmesi sebebinden yakin zamanda yok olma tehlikesi ile karsi karsiya, yani o cennet gibi ülke birdaha bulunmaz..
Bende gitmek isterimde, cok tuzlu, bizim keseye uymaz..
2ci gittiginide benim yerime gitmis olursun..
kizlara bol selamimi söyle  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
.tanimadigim insanlarla ne isim var
---------------------------------------------------------
hele hele benim gibi yabani biriyle:&
ekilmek de var öyle güzel bir yerde...yaniiiiiiiiii
-------------------------------------------------------------------
cok acimazissin  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
maalesef var evet
ama hic tavsiye etmiyorum
varsa bir durum önce ikaz etmeli, olmuyorsa yüzüne söyleyip kalkmali
tuvalete gitsinde kacayim denmemeli ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
bovor ich mit jemanden gefühle spiele würde ich in der kanalisation arbeiten oder anschaffen gehen aber gefühle sind was sehr schönes uund mann spielt damit nicht |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
birak simdi gecmisi
patlamis misirlarini alda koltuga gec
film basliyor  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahce isleri |
film erken bitmis
kalbi kirik kizcagiz cevap alamayinca cikmis
sansina küs  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!