|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Günlük çalışma saatleri en fazla 6 saat olsun! Haftalık çalışma saati 30 saati aşmasın! Ücretler hayat şartlarına uygun olsun! 6 ayda bir ikramiye verilsin! Yılda en az 30 gün tatil olsun! Bakın bakalım işçiler nasıl verimli çalışıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Tabiki çalışmak, üretmek gibisi yok.Ama insanın azbuçukta kendini yaşayabilmesi için, çalışma şartlarının düzeltilmesi lazım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Aman olsunda, insanca kendimizi yaşayalımda adı önemli değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Sokağa çık koş koşabildiğince,otur kuşları izle parklarda,yapabiliyorsan resim çiz,yeteneğin varsa saz çal. Seviyorsan kitap oku.Çocuğun varsa onun derslerine yardımcı ol yada komşu çocuklarınkine.Yada sen neyi seviyorsan onu yap. Yok çalışmak beni mutlu ediyor diyorsan, çalış çok çalış onada amenna..Yeterki kendini mutlu et. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Ama siz huzuru çalışmakta buluyorsunuz diye başkalarındanda bunu bekleyemezsiniz değil mi? Siz yinende çalışın derim ben size öyleyse huzur için! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Neden kızayım Sevil Hanımcığım maksat daha insani bir şeklide yaşayabilmek ve bunun sonucunda mutlu olabilmek değil mi? Siz çalışarak kendinizi var edebiliyorsanız ve bunun sonucundada mutluysanız ben niye kızayım. Bilakis sizin mutlu olmanız benide memnun eder. Huzurlu ve mutlu insan çeveresinede mutluluk ve huzur verir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Valla bizde izinler 30 gün ücret dolgun sicak ve soguk icecekler bedava yemek 1.60- 2.50€ hertaraf klimali Ama genede yaranmiyor kimilerine adamlar hala durmadan miz miz ediyorlar.... en dogru karar : Massenkündigung und Zeitarbeiter einstellen. die haben kein Urlaub,werden nicht Krank und wenn sie nicht spuren werden sie einfach umgetauscht. Noch Fragen???? ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Türkçe yazarsanız memnun olurum.Maalesef Almancam yok, yazdıklarınızı anlayamadım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Çalışıyoruz yıllardan beridir,nedense olmuyor.Bari bir işte daha az vakit çalışıp diğer işlerede geçip, daha fazla kazanıp belkide oldurabiliriz.Bakın iyi fikirmiş çalış, çalış, çalışki gözün paradan başka şeyleri göremesinki,uyanmayasın.Ezildiğinin bile farkına varmayasın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Çalışıyordum,saatler ve ücretler yıldırdı artık kendime süresiz tatil verdim patronlar beni kaybettiler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Sevgili Aybiice Hanım ben çalışılmasın demiyorumki.Sadece koşullar daha insani seviyelere çekilsin diyorum.Galiba geneliniz Avrupada yaşadığınız için Türkiyedeki şartlardan pek haberiniz yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
hepsi kabul olsa.. sonra niye sabah erken kalkmam gerekiyor.. öglenden sonra calissam olmazmi diye dert yanarsiniz.. tembel tenekeler   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Katılımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Bugünlük çıkıyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
memnun oldum ben de 4 vardiye calisiyorum.. bu gün sabah 4 te kalkmistim .. yarin saat 13 de is basi yapacagim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
digeri ??? Frei !!   Hayir 2 sabah .. 2 öglenci .. duruma göre 3 bos günüm oluyor.. yani kisacasi biraz karisik gelebilir ama sistemli vardiye.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Evet,bakın bu aklıma gelmemişti.Sabah kalkmakta zorlananlar için,öğleden sonra işe gelme imkanı yaratılabilir.Aklıma getirdiğiniz için çok teşekkürler. İnanın aslında kimse tembel değildir,tembel gözükenler ya sevmedikleri işlerdedirler,yada çalışma şartları çok ağır olduğu için kaytarmak zorunda kalıyorlardır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Bulursam söz sizide aklımda tutacağım.Ama sizde bulursanız beni unutmayın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Yaşasın işçilerin kardeşliği...! Galiba patronsunuz...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Ben patron olsam sizi işten atardım. Hakikattende bazı işçiler,abartıyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronlar Kızmasın |
Yok o kadarda değil. Ama patrona söylerim hakkınızı vermiyorsa versin. Ama sadece hakkınızı. Artık o parayla günlük içkinizimi alırsınız yoksa farklı bir şekildemi harcarsınız, o sizin kendi şahsi zevklerinize kalmış. Güle güle harcayın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!