|
|
|
turkiye deki askeri liseler hakkinda |
ben almanya dan turkiye deki askeri liselere gitmek istiyorum. acaba askeri liseler icin almanya dan ne gerekiyor. bilen var ise lutfen yardimci olsun. simdiden herkese tessekur ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiyede cesitli askeri liseler var buna ilk basta fiziksel olarak yas olarak bürokratik yani kagit kürek olarak vatandaslik olarak vede en önemlisi diploma denkligi gerek.
Profilinden gördügüm kadariyla yasin henüz daha erken yani daha oraya gidebilmen icin en azindan 4 sene daha beklemen gerekecek. Buradan abitur yapman gerekiyor gereken bilgileri Türk Konsoloslugundan ögrenebilirsin EGITIM ATESELIGI ----- Sevdalarim.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagol kardesim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkdasin verdigi linklere baktim 16 yaina kadar aliyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkdasin verdigi linklere baktim 16 yaina kadar aliyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasin verdigi likte yaziyor bunlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harp okullari yurtdisindan ogrenci almiyorlar. ogrencilerin altyapili olmalarini istedikleri icin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben 2009 yilnda gelecegim zaten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soyle de olabilir: orada herhangi bir liseye gittikten sonra universite sinavlarina girip harp okulu nu kazanmak. o iste o kadar kolay degil. ben askeri liseden mezun olursam hic sinva felan ile de ugrasmam direk harp okuluna giderim. benim istedigim bu zaten. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok pasam yok kafaya koydum o yasari indirecem ben gececem gecemezsem bile birine GECIRECEM ----- Sevdalarim.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
astsubaylik icin de universite sinavlarine girmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yurtdışından harp okuluna almadıklarını ben de biliyorum ama askeri liselere alıyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harp okullarına yut dışından almadıklarını ben de biliyorum ama askeri liselere alıyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!