110 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.03.08, 09:37 @odyseuss Nr.: 21 Antworten

Is yerinde basiniza gelen komik durumlar
Zitat:
Hakkı bulut seni anmış olmasın sakın
Olabülüüüü
-----
Gül ki ne düsündügünü bilmesinler...
0

Beitrag gepostet am 07.03.08, 11:46 @yaprak80 Nr.: 22 Antworten

hadiiii yaaaaaaaa

auch nicht sclecht
0

Beitrag gepostet am 07.03.08, 11:55 @yaprak80 Nr.: 23 Antworten

ama bende bir iki kez türkce anlatmaya basliyordum bir is arkadasin yaninda
das war urkomisch hehe
0

Beitrag gepostet am 25.03.08, 20:02 @illusion75 Nr.: 24 Antworten

ben bir italyan lokantasinda calisiyordum,yaz günüydü hava asiri sicakdi,neyse cheff desen disarda keyf yapiyordu ben lokantaya girdigim an herif disari oturur kicini kipirtatmazdi.disari derken terasse yani müsterilerin acik havada yedikleri yer icerdede thekeye kosup duruyordum hin und her artik tiklim tiklim olmusdu ordan oraya kosup duruyordum sasirmisdim kime ne yetisdirecegimi öyle böyle icecekelri hazirliordum sonra hem cok yorulmus hem soluk soluga kalmisdim hemde terden islanmisdim sicakdanda bayilacakdim su icecek firsatim bile yokdu anlicaniz.

naja bi msteriye vita malz cikarttim buz dolabindan,keske cikartmasaydim hahaha isde olay ozaman oldu ben siseyi aldim soguk diye sicakdan enseme koydum yorgunlukdan yere oturdum icerdede kimse yokdu,oturdum siseyi enseme bogazimin altinda gezdirip dururyordum tabi o arada nefes nefeseyim yorulmusum artik hahh huhh edioyorum,,,bide gözlerimi acayiim ne göreyim cheff bana bakiyor saskin bir halde(oh mein gott dedim icimden) rezil olmusdum es sah so aus sanki sisseyle affedersiniz bisi yapiormusum gibi manzara vbvardi puhahahahaha isde en komik ve rezil anim o anda bea ahh ah yine utandim aklima gelince biside diyemedim cheffe karsi yanlis anmlasildim o anda cheffin surati bile tuafdi allah bilir ne düsünmüsdür benim hakkimda sonrada service yapdim bir guzelde küfür ettim müsteriye ne siseden icecek istionuz diye hahahahaha
-----
Trabzon yaz bosluk birak 6161 yolla sende trabzonli ol :lach
0

Beitrag gepostet am 25.03.08, 20:05 @osuru_jackson Nr.: 25 Antworten

yani küfürü icimden ettim müsteriye karsi etmedim hahaha
-----
Trabzon yaz bosluk birak 6161 yolla sende trabzonli ol :lach
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!