|
|
|
Zikir Çekmeden Gafil olma |
HER YERDE VE HER ZAMAN ZİKİR...
Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: Gafiller arasında ALLAH'ı zikreden kimse; cihaddan kaçanların arkasında cihad eden kimse gibidir.
Gafiller arasında ALLAH'ı zikreden kimse; kapkaranlık bir evdeki lamba gibidir.
Gafiller arasında ALLAH'ı zikreden kimse; kuru ağaçların ortasındaki yeşil ağaç gibidir.
Gafiller arasında ALLAH'ı zikreden kimseye ALLAH, ölmeden önce cennettekini makamını gösterir.
ALLAH, gafiller arasında Kendisini zikreden kulunun, bütün insanların ve hayvanların sayısınca günahlarını affeder. (Kaynak: Ebu Nuaym, Hilye; 6/181) --------------- Bu faziletleri duyup da ALLAH'ın zikrinden gaflete düşülür mü hiç..???!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bi bok anlamadim ne anlatmak istedin? bu nasil blog yazisi böyle birakin bu kopyala yapistir edebiyatinida biraz kendinizden bi seyleri paylasin. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdigine vermedigine sukurler olsun ya Rabbim. Kalpler ancak Allah talayi zikretmkte huzur bulur. Allah’ın isimlerini zikir olarak çekmek bir dilek bir şifa kapısıdır. Her gün 99 ismi zikretmek gündelik hayatınızı değiştirir, sıkıntılarınızı giderir, ruhen ve bedenen sağlığa kavuşturur. Rabbim bizleri islh etsin zikir nasip etsin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. Arkadasin kusuruna bakma yazinin altina < Dangalaklar okumasin > diye not düsmeyi unutmus. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadasin dangalak oldugu icin kesin düsenememis ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayretya . sen ne kadar saygisiz utanmaz biri sin,atasit olabilirsin ama burda islamla Kuran ve ALLAHA SAYGISZ ETME HAKINI SANA KIM VERIYOR... kurani kerim okudum diyorsun:ibliste meleklerin imami idi,sonu ne oldu malum kactir senin seviyeni inemeyim diyorum,ama senin yaptigin saygiszliik son bulmuyor. bizim mardin de katirlar kacaga giderler,mayin olan yerden gecmezler ogerniyorlar ama sen onlrandan betersin her forumda insanlara islama hakaret etmekten vaz gecmiyorsun agza alinmayacak en alcak cirkin kelimeler yazyiorsun hala nasil sitedesin,bunuda siteye sormak lazim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben sizin mardin,deki katirlardan beterim ondandir,  bi kac sefer banladilar ama sevenim cok rica ettiler ondan hala burdayim, sahi ayni sehirdeniz galiba? agza alinmayacak derken?ha atesist,de deyilim.inancim yok cünki ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günaydin... Gafill olmama sebeblerini arastirdiniz mi?Buna yönelik bir calisma yapilmis mi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sayfada arkadasim falan yok. milli ve manevi degerlere densizlik yapan dangalaklara zaman, zaman tepki veririm. aslinda senin gibi yeminli dangalaklari kendi haline birakmak lazim. sizin gibileri Allah kendi kininizde bogsun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben diğer arkadaşlar gibi sana nazik biçimdede konuşmayacam.daha ağır konuşacam senin gibi soytarılar senin gibi kafirler din konusunda fırsat bulup saygısızca konuşup İslamla alay etme cesaretini rahatlıkla yapabiliyorsun.bu yetkiyi veren admin arkadaş umarım senin yazılarını görür ve gerekeni yapar. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!