36 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.09.17, 07:17 @nasonmaz Nr.: 21 Antworten

Arakan Katliamı
Türk Milleti hala kandirilmakda. Su alim bu alim, su tarikatden bu tarikatden, yok namaz kiliyor kilmiyor. Cumaya geliyor gelmiyor vs... Eger dünya imtihanina inaniyorsaniz ( seytanin sagdan soldan önden arkadan akillarinizi celiceginide biliyor olmalisiniz,cünkü teblig edilmis) o zaman ne diye görünüse aldaniyorsunuz. Hangi alim ( lerin ) özünde kime calistigini nerden biliyorsunuz, nerden bu kadar emin oluyor peslerine takiliyorsunuz?Müslümanlar ne cekiyorsa kendi akilsizligindan ve görünüse aldandigindan cekiyor. Her Allah diyeni kendinden saniyor. Bilmelisiniz oyunlar icinde oyunlar döner. Neyse, yahudiler ve hiristiyanlar düsmanlarimiz degil. Dost edinmeyin cümlesinin arkasinda oyuna gelirsiniz kandirilirsiniz vardir ve onlara hizmet eder kullari köleleri olursunuz. Vaziyetde öyle...

Mustafa Kemal Atatürk e Allah dan gani gani rahmet diliyorum. Yattigi yer cennet.... Allah ondan razi olsun. Gercek bir Müslüman, gercek bir Adam Adem ve Liderdi. O son Liderimizdir. Öylede kalicak. Isbirlikci satilmis sahtekarlar yerini alamayacaklar!Gönül sevdasini hangi güc yok edebilir!?
Bir taht varsa, o da gönül tahtidir.
0

Beitrag gepostet am 07.09.17, 23:54 @frankfurterr Nr.: 22 Antworten

Arakan Katliamı
Allah war gam yok
0

Beitrag gepostet am 07.09.17, 23:57 @frankfurterr Nr.: 23 Antworten

Arakan Katliamı
0

Beitrag gepostet am 08.09.17, 15:00 @nasonmaz Nr.: 24 Antworten

Arakan Katliamı
Bu gün Arakan da müslümanlara edilen acimasizliga bi cogumuz üzülüyor ahliyor tuhluyor dua lar ediyor elinden gelenlerse bi zat gidiyor desdek oluyor kurtarmaya calisiyor.Cok güzel iyi yardimlarin dahasi da yapilsin.
Ama ayni mümin müslümanlar, Madimak olayinda Sivas da o müslümanlarin aci cekmelerini sehvetle izlediler bisey yapmadilar,hatta bazilari iyi oluyor hak ediyor iste Allah in atesi diyorlardi... Sivas da diri diri yakilanlarin canlari yokmuydu, onlar müslüman degiller miydi? Bi cogu da ellerinde benzin bidonlariyla kostular büyük bir zevkle... Nerde bir müslümanin cani yansa hep aklima Sivas gelir.
O suclulardan hala hesap sorulmadi.Bu nasil bir müslümanlik? Bu nasil bir Devlet? Bu nasil bir Adalet?
0

Beitrag gepostet am 08.09.17, 15:23 @-tek-sen- Nr.: 25 Antworten

Arakan Katliamı
Hadi tanıdık tanımadık herkese haber verelim yardımda yarışalım çorbada bizimde bir tuzumuz olsun inşallah

0

Beitrag gepostet am 08.09.17, 21:50 @-tek-sen- Nr.: 26 Antworten

Arakan Katliamı
Katledenler  zulmedenler kimler?

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 09.09.17, 09:57 @-tek-sen- Nr.: 27 Antworten

Arakan Katliamı
Uzun yillardir devam eden ve tüm dünyanin sessiz kaldigi bu katliam islam dünyasinda kanayan yaralarin bir tanesidir.Bu da tüm dünyada insanligin öldügünün göstergesidir..
Libya,irak ve suriyeye demokrasi ve baris getirme bahanesiyle müdahale edenler ARAKAN rahiplerinin ve hükümetinin insanlik disi terörü söz konusu olunca neden üc maymunu oynar???
       Bu sorunun yaniti zor olmasa gerek,cünkü arakanda petrol yoktur,islerine yarayacak yeralti ve yer üstü meta yoktur.
Olaya sadece dini acidan bakmamak gerek,insani acidan siyasi acidan da bakmaliyiz ki daha iyi farkinda olalim.
Bakin dünyadaki islam ülkelerine...hepsi gaflet ve delalet icindedir,hemen hemen hepsi birbirlerine düsmandir.Dünyanin herhangi bir yerinde müslümanlara karsi yapilanlara ya nazlanarak tepki vermislerdir veya hic vermemislerdir.Acz icerisinde caresiz yasayip giderler.
Eger lanetlemek bir ise yariyorsa ARAKAN katliamini yapanlari binlerce kez lanetliyorum.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 10.09.17, 07:16 @babey Nr.: 28 Antworten

Arakan Katliamı
Günaydin...,cesitli kaynaklardan Arakan in önemli bir gecit hatti oldugu söyleniyor Gaz rezerveleri icin. 2.Arakan a Batili ülkelerin müdahil olmamasinin arkasinda baska siyasi ve politik sebebleri var.Her kapiyi acan ve daha da actirilmak icin kullanilan veya kullanilmak istenilen Anahtar Islam ve müslümanlar dir. 1945 den itibariyle Müslümanlar ve ülkeleri bizim Ülkemizde buna dahil malesef kullanildi. Kommunizme karsi savas adi altinda, _bir fill canlari ve kanlariyla,Iran haric... Onu kullanamadilar Devrim den sonra.1945 den sonra ülkemiz ve insanlarimiz oyuna getirildi.Asagi yukari o dönemden beri Dinimiz suistismar olarak kullaniliyor Bati icin, Bati nin cikarlari icin. Bundansa zerre Milltimizin vede Ülkemizin hic bir cikari olmadi. Hem Dinimize,hem Milletimize,hemde Ülkemiz zarar gördü görmeyede devam ediyor.

0

Beitrag gepostet am 10.09.17, 07:16 @babey Nr.: 29 Antworten

Arakan Katliamı
Günaydin...,cesitli kaynaklardan Arakan in önemli bir gecit hatti oldugu söyleniyor Gaz rezerveleri icin. 2.Arakan a Batili ülkelerin müdahil olmamasinin arkasinda baska siyasi ve politik sebebleri var.Her kapiyi acan ve daha da actirilmak icin kullanilan veya kullanilmak istenilen Anahtar Islam ve müslümanlar dir. 1945 den itibariyle Müslümanlar ve ülkeleri bizim Ülkemizde buna dahil malesef kullanildi. Kommunizme karsi savas adi altinda, _bir fill canlari ve kanlariyla,Iran haric... Onu kullanamadilar Devrim den sonra.1945 den sonra ülkemiz ve insanlarimiz oyuna getirildi.Asagi yukari o dönemden beri Dinimiz suistismar olarak kullaniliyor Bati icin, Bati nin cikarlari icin. Bundansa zerre Milltimizin vede Ülkemizin hic bir cikari olmadi. Hem Dinimize,hem Milletimize,hemde Ülkemiz zarar gördü görmeyede devam ediyor.

0

Beitrag gepostet am 13.09.17, 12:59 @babey Nr.: 30 Antworten

Arakan Katliamı
inşallah bu son olur 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Arakan Katliamı