|
|
|
bu hikayede seninde tuzun olsun!!!!!!!!! |
Zitat:aklina gelen bir hileligi uygulamaya karar verir. Cisinin geldigini söylice ve tam osirada kacacak, yada silahina davranip onlara ates edecekti. Evet kelhasan kendinden emindi ve bunu yapmasi gerektigini onayladi.
Kelhasan türk askerlerine tuvaletinin geldigini söyler ve izin ister. Türk askerleri bu durumdan süphelenir ve Kelhasanda pasapotunu ister, kacsa bile disari cikamasin diye...
Kelhasan una bir anlam veremez ve pasaporu uzatir, ve ardinda tuvalet icin müsade ister. Tam o sirada... |
tabancasina sarilir ve askerin üstüne tutayim derken yer salanir ... deprem oluyordu heralde
DAGDAN BÜYÜK bir tas asaga dogru yuvarlaniyordu tam KELhasanin üzerine
tam o sira TÜRK ASKERI üzerine atlar kelhasanin ve yana ceker kurtarmak icin ...iki saniye gec olsaydi ...kelhasan ölmüsdü... askerimiz korumak icin kelhasani altinda tutarve inen taslardan koruyorken ...KELHASAN söyle düsünür Ben bu askere tabaca tutdum öldürcekdeim göz göze geldik ve BU asker beni kurtardi bu nasil bir ASKERDIR diye düsünür...
deprem bitmisdi
asker KELHASANIN ELINDEKI TABANCAYI ALIR ve KALK diye buyurur.... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|