|
|
|
bu hikayede seninde tuzun olsun!!!!!!!!! |
Zitat:Adam hakliydi bu leke vardi...
Kiz sorar simdi sen benim dedemmisin, sana dede diyebilirmiyim... |
tabi diyebilirsin kizim...
ayaklarin bagi cözülmüsdü
ilerliyen adimlarda kiz dedesinin nerden oldunu babasinin nasil bir insan oldunu sorar ve nedemek istedini bilmek isterdi bu sihirli gücünle ... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Dedesi baslar anlatmaya... Babasini 15 yil almanyaya calismaya gittigini söyler
Kizim yillar önceydi, sen dogdugunda bir tuhaflik oldugunu anlamistik. Ama bir anlam verememistik. Tabii cocukluk döneminde biazi seylere sahit olunca arastirmaya basladik ve... |
senin BIR CADI OLDUNU cikartik
gönül sok olur yine... ama kizim korkma kötü degil iyi bir cadisin sen..
arasdirmalaramiza göre önümüzdeki ay senin vucudun geceleri bir deyisiklige ugrucakdi bunu önlemek icin seni ariyoruz yilardir ... umudumuz bitmisdi taki izini bulana kadar... KOrkmani istemiyoruz bu yüzden bunu sana söylememiz gerekiyordu.. senin bu kabiliyetin DÜNYAYI deyisdirebilir... AGIR bir yük tasiyorsun kizim...gönül saskinlik icinde dinler.... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Ded devam eder, bak fazla zamanimiz kalmadi, bana güvenmek zorundasin. Annen bunlara inanmadigi icin seni kacirdi bizden, cok sükürki seni bulduk. Ama neyse artik vakit kaybetmemeliyiz, san göstermek istedigim bir sey var de ve kizin kendisiyle gelmesini ister ve |
bir ormaliga dogru yönleniller. kis günü olduguna ragmen ormanin ortasi yesillik saciyordu. gönül saskin bir vaziyette duraklar. ama dede bu nasil olur der. dede gönülün gözlerinin icine bakmaya baslar ve dedenin gözleri yem yesil parlamaya baslar.... -----
Affetmek ve unutmak iyi insanlarin INTIKAMIDIR!!!!!!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Gönüün icini bir ürperti sarar. Ne olduguna anlam veremez bir sekilde dedesini takip eder. Yaptiginin dogru olup olmadigini düsünmeye baslar.
"Dede..." der, senin gözlerin neden yesil...der demez olan olur ve gönül... |
duydugu sesleri cözmeye calisir ama nafile. bu ne sesidir? kimin sesidir? sagina soluna bakar ama birseyi göremez. gönül bir rüyadünyasina düsmüs gibi sersemlesir. dede bu ses nerden geliyor der dede ye döner ama yanliz oldugunu fark eder -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:duydugu sesleri cözmeye calisir ama nafile. bu ne sesidir? kimin sesidir? sagina soluna bakar ama birseyi göremez. gönül bir rüyadünyasina düsmüs gibi sersemlesir. dede bu ses nerden geliyor der dede ye döner ama yanliz oldugunu fark eder |
birden caliklarin arasindan bir UZAYLIYA benzeyen birsey cikar... gönülciglik atar ... ve derin ormna kosmaya baslar... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:birden caliklarin arasindan bir UZAYLIYA benzeyen birsey cikar... gönülciglik atar ... ve derin ormna kosmaya baslar... |
kosarken arkasina bakar ve o yaratigin nasil birsey oldugunu görür...
kartalyüzlü, üstvücudu bir insana becer ama bacaklari yok o kismi bir atinkine bencer. kuyruguda bir aslanin kuyrugu. gönül yine kosar. yine arkasina baktiginda o yaratigin yok oldugunu görür. yoluna devam etmek ister ama -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:kosarken arkasina bakar ve o yaratigin nasil birsey oldugunu görür...
kartalyüzlü, üstvücudu bir insana becer ama bacaklari yok o kismi bir atinkine bencer. kuyruguda bir aslanin kuyrugu. gönül yine kosar. yine arkasina baktiginda o yaratigin yok oldugunu görür. yoluna devam etmek ister ama |
...birden yere yuvarlanir ... ayani burkutmus ...cok aci veriyor...caliklari tutarak yoluna devam etmek ister ... ama BIRDEN ne görsün
o canavar (uzayli) karsisinda
gönülün kalbi neredeyse durucak gibi...korkusundan neyapacani bilemez halde...
SADECE ALLAHIM BANA YARDIM ET diye haykiriyorken.... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[z]...birden yere yuvarlanir ... ayani burkutmus ...cok aci veriyor...caliklari tutarak yoluna devam etmek ister ... ama BIRDEN ne görsün
o canavar (uzayli) karsisinda
gönülün kalbi neredeyse durucak gibi...korkusundan neyapacani bilemez halde...
SADECE ALLAHIM BANA YARDIM ET diye haykiriyorken.... [/z
yaratik gönülün bacagina uzanir. gönül sürünerek uzaklasmaya calisir ama neden bu caba? zaten bu yaratiktan kacamaz. o an yaratik gönülün burkulmus ayagini eller ve gönülün bacagi kirmizilasir. ama tek bir kac saniye... o kirmizi isik sicak bir his veriyordu gönüle. yaratik ayagini mi iyilestirdi? evet artik o agri gecmisti ama neden? neden gönüle yarfim etti? dedesi dünyayi sen degistireceksin gönül demisti ama neden simdi gönülü o ormanlikta yanliz birakmisti? ve bu yaratik nereden cikmisti? gönülün begininde onca soru dönüyordu. yaratiga tesekkür ederim der.... -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:yaratik gönülün bacagina uzanir. gönül sürünerek uzaklasmaya calisir ama neden bu caba? zaten bu yaratiktan kacamaz. o an yaratik gönülün burkulmus ayagini eller ve gönülün bacagi kirmizilasir. ama tek bir kac saniye... o kirmizi isik sicak bir his veriyordu gönüle. yaratik ayagini mi iyilestirdi? evet artik o agri gecmisti ama neden? neden gönüle yarfim etti? dedesi dünyayi sen degistireceksin gönül demisti ama neden simdi gönülü o ormanlikta yanliz birakmisti? ve bu yaratik nereden cikmisti? gönülün begininde onca soru dönüyordu. yaratiga tesekkür ederim der.... |
ve tam yüzüne bakmaya calisirken yaratik degil DEDESI karsinda olur ...
ve KIZIM korkma bunu sana anlatmak istiyordum ve yine öyle oldum birden
benden sana zarar gelmez ama bir ay sonra sende geceleri bazi saatlerde böyle sekil alicaksin ...gönül hem agliyor hem dedesine sariliyor o gecenin sesizligi onun canini yakiyor gibi oluyor ..dedesi elinden tutuyor bir yere dogru götürüyor ..bir cepanelige benzeyen yer...DEDESI: kizim burdan at kendini - gönül heycana kailir hayir dede ben nasil atliyim burdan ben ölürüm KIZIM atla sen der yine dedesi
...gönül caresiz bir sekilde ucuruma bakar... aniden GÖNÜLÜ iter ve tam o sira
deniz TERLER icinde uyanir cigliklar icinde ... yataginda oldunu fark eder ... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devami bendeki ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halar karisti -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPP
bebek benim en son yazdimdan devam et
RÜYADAMI$ ordan devam edelim ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STOPPING
ortalik karisdi ! bir saniye hikayenin bir son ucunu tutalim
RÜYADAN UYANDI KIZ ! ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papbuc bak simdi BEBEK yazicak BEBEGIN yazdini sen devam yazican senin yazdini Firtinna devam yazicak firtinaydia ben ?!?!?  OLDUMUUU ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firtina simdi BEBEK yazicak bebegin yazdini PABUCC devam yazcak sen pabucun yazican ben seninkini devam yazicam OLDUMUUUUUUUUUUUU ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ve tam yüzüne bakmaya calisirken yaratik degil DEDESI karsinda olur ...
benden sana zarar gelmez ama bir ay sonra sende geceleri bazi saatlerde böyle sekil alicaksin ...gönül hem agliyor hem dedesine sariliyor o gecenin sesizligi onun canini yakiyor gibi oluyor ..dedesi elinden tutuyor bir yere dogru götürüyor ..bir cepanelige benzeyen yer...DEDESI: kizim burdan at kendini - gönül heycana kailir hayir dede ben nasil atliyim burdan ben ölürüm KIZIM atla sen der yine dedesi
deniz TERLER icinde uyanir cigliklar icinde ... yataginda oldunu fark eder ... |
aman allahim hersey bir rüyaymis meger. allahima bin sükür. ama yinede icinde bir tuhaf his vardir. telefona kosar ve annesini arar. annesi telefona cikarken gönül rüyasini anlatmaya baslar. ama diger tarafdan ses gelmez. annesi genelde hep hayira yor kizim derdi simdi ne olmustu? anne ordamisin? - evet kizim. anne neden sustun? -kizim sana bazi anlatacak seylerim var zamani geldi galiba der. gönülün icinde bir korku kaynaklanir. annesi neden birden bana birseyleri anlatmak zorunda oldugunu düdüsünür? anne hmen geliyorum diyip telefonu kapatir, yatak odasina gider, üzerini degisir ve yolsa cikar... yol boyunca rüyada gördükleri aklindan cikmaz... basi felaket agriyordu.... arabadan iner, zile basar ve merdivenleri yukariya dogru kosmaya baslar. annesi kapiyi acinca bembeyaz olmustu ve gönülü iceriye birakir
-----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ve tam yüzüne bakmaya calisirken yaratik degil DEDESI karsinda olur ...
deniz TERLER icinde uyanir cigliklar icinde ... yataginda oldunu fark eder ... |
aman allahim hersey bir rüyaymis meger. allahima bin sükür. ama yinede icinde bir tuhaf his vardir. telefona kosar ve annesini arar. annesi telefona cikarken gönül rüyasini anlatmaya baslar. ama diger tarafdan ses gelmez. annesi genelde hep hayira yor kizim derdi simdi ne olmustu? anne ordamisin? - evet kizim. anne neden sustun? -kizim sana bazi anlatacak seylerim var zamani geldi galiba der. gönülün icinde bir korku kaynaklanir. annesi neden birden bana birseyleri anlatmak zorunda oldugunu düdüsünür? anne hmen geliyorum diyip telefonu kapatir, yatak odasina gider, üzerini degisir ve yolsa cikar... yol boyunca rüyada gördükleri aklindan cikmaz... basi felaket agriyordu.... arabadan iner, zile basar ve merdivenleri yukariya dogru kosmaya baslar. annesi kapiyi acinca bembeyaz olmustu ve gönülü iceriye birakir
-----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Olanlara anlam veremez bir sekilde iceriye girmisti, oturdugu koltuk onu sIkar gibi oluyordu. Artik ne yapsa hicbirseyden zevk alamiyor gibiydi. Annesi iceri girmisti ve gönül annesini beklemekteydi.
Annesini beklerken, güneye bakan duvarda birsey gördü. Gönül dikkatlice bakti ve gözlerine inanamadi. Ayaga kalkti ve duvarda asili olan o ilginc nesnenin yanina gitti. Nesneye bakarken gönülün annesi... |
neoldu kizim niye garip garip bakiyorsun resem  gönül iyceni bir tuhaf olmusdu simdi
anne: bu resimdeki yerdeydim ben rüyamda ...tam burdaydim anne nedeme oluyor bu ...
kizimbu tablodaki resim büyük ninenin geldi yer ... yani benim annem ordan geldi sehire...gönül iycene ürpermisdi simdi... neolup ne bitdini anlamiyordu... kahveisni bir yudumla icdikden sonra annesinden ayrildi... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!