|
|
|
bu hikayede seninde tuzun olsun!!!!!!!!! |
bir cümle ile hikayeye bir baslangcç yapacagım.sizin de ekleyeceginiz cümle ile bakalım öykünün sonunda neler olacak. iste hepimizin hikayesi..
LÜTFEN ARkadaslar konuyu sapdirmiyalimki dogru dürüst okuya bilelim
rica ediyorum ...ve carpintilida yazilmasin lütfen hep en son ookudunuzu devam ekleyin yazarken ....
baslıyorum..
O gün genc kadın isten eve erken döner. kapıyı actıgında karsısında.........
----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:O gün genc kadın isten eve erken döner. kapıyı actıgında karsısında.........köpegini görür o na bakar hav hav der köpek gider geri tam o sira telefon caliyor telefondaki kisi...... |
merhaba gönül hanim size iyi bir haberimiz var PIYANGODA tam 30 bin euro kazandiniz .... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:O gün genc kadın isten eve erken döner. kapıyı actıgında karsısında.........köpegini görür o na bakar hav hav der köpek gider geri tam o sira telefon caliyor telefondaki kisi......
merhaba gönül hanim size iyi bir haberimiz var PIYANGODA tam 30 bin euro kazandiniz ...hadiiiii lenn dalgami geciyorsun ben piyango oynamadimki ne 30 bini diyorsun kardesim der ve kapatir hemen arkasindan en sevdigi kisiyi arar...
alooo muraattt leennn az önce hiyarin biri aradi piyangodan para kazandigimi söyledi...akli sira beni kandiracak ayii...
-ne yaptin sen naciyeee ...ben oynamistim piyango. . |
Gönül $ok altdinda neyapicani sasirir... telefonu kapatir kapatmaz...hemen piyango sirketini arar..ve INANAMADI icin böyle birsey dedini söyler... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:O gün genc kadın isten eve erken döner. kapıyı actıgında karsısında.........köpegini görür o na bakar hav hav der köpek gider geri tam o sira telefon caliyor telefondaki kisi......
merhaba gönül hanim size iyi bir haberimiz var PIYANGODA tam 30 bin euro kazandiniz ...hadiiiii lenn dalgami geciyorsun ben piyango oynamadimki ne 30 bini diyorsun kardesim der ve kapatir hemen arkasindan en sevdigi kisiyi arar...
alooo muraattt leennn az önce hiyarin biri aradi piyangodan para kazandigimi söyledi...akli sira beni kandiracak ayii...
-ne yaptin sen naciyeee ...ben oynamistim piyango. .
Gönül $ok altdinda neyapicani sasirir... telefonu kapatir kapatmaz...hemen piyango sirketini arar..ve INANAMADI icin böyle birsey dedini söyler...
piyango sirketindeki adam:
yemezler yürrüüüüü...gecti borun pazari sür essegi nigdeye der...ve kadin telefonu kapatir....o arada kapi zili calar...
genc kadin üzgün bir vaziyette kapiya dogru ilerler ve kapiyi acar.
Kapiyi acinca saskina döner ve konusamaz.
Karsisindakine uzun uzun bakar, yillardir görmedigi...
|
... ex i karsinda elinde ciceklerlele ona bakar... gönül terledini hizeder ici bir tuhaf olur ...sarilsami ziplasami aglasami bilemez...yillar sonra yine ayni heycan kaplar kalbini ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:
Adam bunlari duyunca sok olur, adetaa dünyasi basina yikilmistir...
fakat konusmak icin yaklasir, ama genc kiz kapiyi suratina carpar...
Adam gücünü kaybatmis bir sekilde cicegi yere düsürür ve genc kizin söyledigi yalandan habersiz... |
...arkasini döner ve gider... tam o esnazda telefon yine calar..gönül bitgin bir halde telefona gider :alo
annesi telefonda
kizim sana haber vermeyi unutdum bugun eski sevgilin gelicekdi haberin olsun yillarca aramis bulamamis seni adressini verdim ...
gönülün gözleri dolmus oanda ... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Gönül ne yapacagini bilmez, hüzünlenir ve oldugu yere oturur...
Birgünde bu kadar sey ters gidermi diye düsünmeye baslar...
Anilar tekrar tazelenir ve... |
ve cantasini alir eline disariya cikma karari alir... güzel bir yerde yemek yer... ve bir cafede kiz arkadasini arar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Neden üzgünsün yavrum...
Sizde kimsiniz diye cevap verir gönül...
Yasli adam, ysadiklarinin nedeni belkide yaptiklarinda saklidir der ve kaybolur
Gönül etrafina bakar ve...kendi poposuna bi cimcik atar...heralde rüya gördüm der....ve yürümeye baslar
|
gönül saskinlik icinde yoluna devam eder ve birden sirtinda bir el hizeder
arakasini döner ve karsisinda yasli adam yine olur...
beni rahat birakin der ve gitmek ister ...ama bacaklari yerde tutuklu gibi kalir bir adim atamaz olur... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi dk konu disi bisey dieyecem
bu kadinin adi nerden gönül oluyo ya ...ben en basta isim taktim ona adi naciye -----
BarisaRock sakin Ctrl+w yapmayin (Sıkıyosa yapin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Ne yapacagini bilmez, ve gayri ihtiyari adama yönelri.
Ne var dercesine adamin yüzüne bakar...
Sonra yasli ihtiyar kizin gözlerine bakar. kiz anlam veremedigi bir sey hisseder.
Ve adam söyle der... |
... sen bundan yillar önce dünya ya gelirken ÖZEL bir yetenigin oldunu herkez bilirdi
cook kücükdün daha
ama gözlerin ve elerinle esalarai havaya kaldira biliyordun... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[zentriert]... sen bundan yillar önce dünya ya gelirken ÖZEL bir yetenigin oldunu herkez bilirdi
cook kücükdün daha
ama gözlerin ve elerinle esalarai havaya kaldira biliyordun...
[/zentriert]
Sihirli gücün var senin kizim
gönül sasirir ve der gercekten mi der....
----- ceylan geldi saklanin hemen kötü olur haaa.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Genc kiz sok olur ve adamin ne demek istedigini idrak etmeye calisir.
Bu delimidir ne ne sacmaliyor diye düsünürken...
Yasli adam bazen deli olmakta iyidir der ve kiz sasirir. Adam bunlari nasil anladi diye...
Sonra kiz sorar...
|
benim cocuklumu nerden bilyorsunuz annemi babami taniyormusunuz?
dede sakin bir sekilde cevaplar senin BABAN benim OGLUM bende senin DEDEN oluyorum
ama ANNEN izini bize kaybetdirdi .. mutlaka bu güce sahip oldunu sana anlatmamiz gerekiyordu... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Genc kiz sok olur ve adamin ne demek istedigini idrak etmeye calisir.
Bu delimidir ne ne sacmaliyor diye düsünürken...
Yasli adam bazen deli olmakta iyidir der ve kiz sasirir. Adam bunlari nasil anladi diye...
Sonra kiz sorar...
|
benim cocuklumu nerden bilyorsunuz annemi babami taniyormusunuz?
dede sakin bir sekilde cevaplar senin BABAN benim OGLUM bende senin DEDEN oluyorum
ama ANNEN izini bize kaybetdirdi .. mutlaka bu güce sahip oldunu sana anlatmamiz gerekiyordu... ----- !iki yüzlü insanlara yaziklar olsun! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Kiz daha cok sasirmaya baslar...
Evet adam hakliydi yillardir dedesini babasini sordugunda, annesi kacamak cevap verirdi.
Genc kadin hala inanamaz ve süpheli bir sekilde size nerden inanayim diye sorar.
Yasli adam cevap verir... |
kizim senin sol bacanda bir iz var bu leke dogdundan beri var...ailemizde herkezde ayni ...GÖNÜL soka girer ...evet ondada var bu leke ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:kizim senin sol bacanda bir iz var bu leke dogdundan beri var...ailemizde herkezde ayni ...GÖNÜL soka girer ...evet ondada var bu leke ... |
kiz inanilmaz hale gelir ve yasli adamin koyuna sarilir.... ----- ceylan geldi saklanin hemen kötü olur haaa.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!