|
|
|
sunucular tasiniyor |
evet sorunlar hala devam ediyor her sey cok yavas,masalara girilmiyor,basarip girebilir sende masa donuyor yada baglanti hatasi olusuyor. iki buyuk paket aldim sade 7 gunluk verdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Aynen devam ediyor , yavaşlama cok masalarda ----- Incinse de .. incitme ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
sorun pek degisti denilmez hala anasayfa cok yavas yada defalrca denemek lazim okey girilmiyor uasimi cok zor ,masa acarsan ya baglanti sorunu yada dusuyorsun.
dun iki buyuk paket aldim,bir gunluk verdi:yanlis yaptim dusunerek ikinci paketi satin aldim ama malesef 2 buyuk pakete sade 7 gunluk verdi..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Selam.. Sorun ne zaman giderilir bir bilgi verseniz bari adminim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
belki bu sorun baska biryere tasininca gider ancak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
sunucular yeni yerlerini begenmemsler calısmıyorlarmıs küsmüsler   grev var diyler ----- Karanlýða söveceðine, bir mum yak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
arkadaşlar ne düzelteceksiniz görüntüyü sesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Merhaba.. Yine oyuna giremiyorum neler oluyor bir açıklama yapsanız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Sayim yönetici an itaberiyle okey olmuyor sorun giderilecekmiş sayin yönetimiz bilgi verirseniz sevinirim ----- Karanlýða söveceðine, bir mum yak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
oyuna neden giremiyoruz bilgilendirirseniz bizleri sevinecez hurraaaaaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Okeye giremiyorum sabahtan beri ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Admin kardes,okey odasiyla ilgili sorunu cözemedinizmi? Düne kadar azda olsa oynanabilirdu,bugün oda tamamen kapanmis. Ilgilenebilirmisiniz. yada ilgililere iletebilirmisiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Admin kardeş masalari nere götürdünüz bu kadar uzak taşinmayin yoksa cukurami denk geldiniz bayaği uzun sürdü bu sefer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
admin böyle güzel hic gerek yok ben giriyorum sessiz sakin nekadar iyi böyle kalsin hic uğrasmayin kendinizi yormayin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
S.A admin okeyde hala sıkıntı suruyor normal bılgısayarda oyun verıyor ama cep ten gırılınce oyna butonu cıkmıyor bılgın olsun ----- Karanlýða söveceðine, bir mum yak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Sayın Admin; Oyun oynarken,hiç bir sorun olmazsa da,iki de bir "elinde hata oluştu" sorununu da çözersiniz,mutlu oluruz. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
Tsk admin uyuglama bende calisiiyor yine eskiisii gbi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
halen sürekli baglanti sorunu var malesef,en azinda oynanabiliniyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
cepten giremeyenler lütfen yeni yeni versiyonu playstore dan indirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunucular tasiniyor |
tsk admin düzelmis evet ellerine saglik eninde sonunda basardin  oleyyyy ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!