|
|
|
Yeni resim yükleme bölümü |
Selam herkese,
yeni resim yükleme bölümü tamamlanmistir. Tüm Profil resimlerinizi ve albümlerinizi artik bir sayfadan yönetebilirsiniz.
Yeni resim yükleme bölümün üst sag kisminda kisa bir yardim videosu mevcuttur.
Eski albüm resimleri ne yazikki gelecek Profil versyonunda format olarak uymadigi icin silinecektir. Eski albüm resmini indirmek isteyenler posta kutuma yazabilir.
--------------------------
Yeni resim bölümü havuz olarak calisir. Havuza yüklenen resimler henüz gizlidir. Profil veya bir albüm secip resmi istedigniz yerde görüntülüyebilirsiniz. Resmin üstündeki sayi kac kez kullandigni gösterir.
Onaylanmis profil resimleri albümden cikarilip yeniden eklendigi durumda yeni onay gerektirmez.
Maximum resim büyüklügü 7 megabyte'dir.
Minimum resim boyutu 200 x 200 dür. Ufak resimler kabul edilmememktedir.
Resim olarak sadece .jpg resimleri yükleyebilirsiniz.
Lütfen hata ve sorularinizi buradan paylasin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Internet Explorer 8 ve 9 kullanicilari, bir anda tek resim yükleyebilir. Internet Explorer kullaniyorsaniz ve versiyonu 10'dan eskiyse lütfen tarayicinizi güncelleyiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fake profil resimleri ne zaman kalkacak !? ---diye sormadan gecemedim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hintegrundbild hochladen olmuyoru.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hah iste, lafimi üzerine alinmasi gereken sahista gelmis buralara..... 
aman dikkat; admin in topicindeyiz, laf lafi acipta konudan cikilmasin diyiim....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm ben havuza resimler yükledim fakat havuzdan albüme geciremedim neden nasil pek anlamadim olmadi ? yoksa siz lk önce onaylicakmisini ondan sonrami olucak pek cözemedm ben   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet profil resimleri önce onay gerektiriyor ve 12 saate kadar sürüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resim yükleme kisminin üst sag bölümünde yardim videosu var, izlersen anlarsin nasil ekleniliyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resim yükleme kismindaki yardimda nasil resim ekleyebilirsin gösteriliyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercek resim onaylaniyor sadece, cocuklu bir resim yüklemisisn. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minyatür su an eklendi ve sadece Profil resmi icin gecerli. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm benim sorunum havuzdaki resimleri albüme yükleyemiyorum albüm yapmisim fakat ici bos  videoyu kac defa izledim ve ayni yaptim fakat tik yok ne yükleyebiliyorum neden havuzu temizliyebiliyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albüme resim tikla, Bilder hinzufügen tikla albüm kisminda. Albümün arka plan rengi yesil olunca alttan resimlere tikla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle yapiyorum ama o yesil arka plan yok bende acimiyor das ist ja das problem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangi tarayici kullaniyorsun? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mozilla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangi versyon? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hm cok güzel bir soru das weiss ich gar net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozaman tek tavsiyem en yenisini indir. download internet explorer gir google'e, indir ve bilgisayarina yükle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|