|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
hahahahahah -manyak o tekmeyi ben istedim benim tekmem O..  -ama sende arada kulana bilirsin..  -tsk ederim mahom bende seni öptüm cuk cuk cuk cuk islak ilsak...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |

Bu yokmu sizde? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
Hayir yok : ) ----- "ich bin nicht eingebildet,mich gibt's wirklich&qu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
DIKKAT OLMAYAN HERKES PES PESE F5 tusuna tiklasin! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
Evett oldu) ----- "ich bin nicht eingebildet,mich gibt's wirklich&qu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
Cepten girenlerde Ayarlardan brovseri temizlesinler ondan sonra ceptende görünüyor iconlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
jaa so wie meins auch damit müssen wir jetzt leben ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
sssst -admin abim ordamisin...!? -tamir devam ediyomu..  -forumda yazilan abla ve abilerin yazidiklari bana geliyo ..  -ayip oluyo ama.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
buenas tardes mi senorita... 
kamu mali olduk....herkesin yedigi ictigi artik herkesin önünde,arkasinda,saginda solunda  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
senin yazilarda bana geliri  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
-mal olduk...  -hemde kamunun..  -napalim elbet bi gün bizde halkin önünü arkasini görüciz...  -biliyosun Onlari bana birakiyosun .. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
hahahahhah -aman iyi ozaman basladik halkin icini disini görmeye..    -güle güle kullan ablam hic gözüm yok... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
das kommt noch. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
bu hata, düzeltilicek daha. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
selam ve saygilarimla..
Admin arkada$im,sizin ve ekibinizin ba$arili cali$masini kutluyorum. Bizi en iyisine modernine layik görmenize tSk.ler.
Sitemim var..Benim bir $iir clanim vardi.Onlarca arkada$ senelerce payla$tik..karinca kararinca bir$eler karaladik,mutlu olduk.. Ama o emekler yok artik. Haber verme geregi duymadinizmi..?Yoksa mümkünmü degildi. Ba$arilarinizin devamini dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
onlar yorum degil bildiri. senin yazdigin konuya bir baskasida yazdi diye. sana gelse direk sana cvp verdi yazar.
Bu arada menü hatalari giderilmisytir. Ses, Dogru mesaj sayisi ve ufak hatalar giderilecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bildiri cubugu |
dün komple degistirdim menüyü, halen aynisi görünüyorsa cache inizi bosaltin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!