|
|
|
Gelen kutusu yenilendi.. |
gel de son yazdigini baska bir yere cekme.... neyse, susuyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cift gitmiyor, ara sira cift gitti diye gösteriyor... cift ciktigini gördügünde f5 basinca (sayfayi yenileyince) tek gösteriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben neden bana gelen mesajları göremiyor ve okuyamıyorum .....? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Admin, ben bu IP den oyunlara giremiyorum, evden ama girebiliyorum; nedenini yazabilir misiniz? Basarili calismalarinizin devami dilegi ile Levent |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm sayfadaki cikan reklamlar cok sinir bozucu ... Daha ufak ve kenarda bir bölümde olabilirse daha iyi olur..das nervt echt viele Leute hier .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
posta kutusunda "Beschwerde - Löschen" yanyana, bazi üyeler silmek isteyip yanlislikla sikayet buttonuna basiyorlarmis.... beschwerde icin ayriyeten bir sicherheitsabfrage yapsan, bazi üyeler sana cok tsk edecekmis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
msjları okuyamıyorum ve yazamıyorum yardım edin ltfn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üff ne hediye bölümü açılıyor ne mesajlar hiç birsey yapamıyorum sorun bendemii  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni firefox eklicen yeni versionu acilmio yoksa hicbiryer  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Profilime ekledigim eserler calmiyor,ilave istiyor,ettigimdede olmuyor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Disardan Profilime giren dinleyebiliyor ekledigim eserleri,sadace kendim dinleyemiyorum? Soruma yanit alabilirsem sevinirim. Tskler,iyi günler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sayfa icin java-scripti kapatmissiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür peki onu nasıl düzelte bilirim yada nasıl açmam lazım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben, su an kullandigim masaüstü mini pc yi istanbul dan aldim, almanya dan katildigim halde ülke farkli cikiyor. Baska bir pc den denedim katildigim ülke almanya cikti, sorun yasanmadi, su an bana gelen mesajlara cevap yazamiyorum, sorun cözümlenebilir mi? Lütfen yardimci olur musunuz? ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!