|
|
|
cakma admin ve oplar |
selam arkadaslar,
bu sabah addmin01 nickli sahis kendini admin olarak tanitarak üyelere mesajlar göndermis.
Ne yazikki buna kananlarda olmus.
Böyle seylere inanmayin ve hic bir zaman sifrenizi kimseye vermeyin op'lara ve bana bile.
Selamlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
bence kimse inanmaz cabasi bosa cikar kac senedir burdayim hic bir adminin hesap vs istedigini görmedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
inanmasa iyi, diyorum ben degildim birisi sizinle dalga gecmis. üstüne halen ben ne yaptim diyen var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
) saflarim yaaa tb kuralini iyi bilen bir kisi inanmaz bencee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
banada gelmis ama ne yazmis diye bakmadan dogru cöpe attim..zavallim baska nick bulamamis herhalde dedim icimden.. sifre vs istedigini bildeydim cici bir cakma sifre yazardim garibana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
admin bey, söz sifreden acilmisken su merakimi gidereyim... sitedeki üye sifreleri md5 olarak mi kayitli yoksa klartext mi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
senin cakmani daha cikaran olmadimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
demek benibegenmemis bu kisi yoksa banada yazardi . amannnn admin seninkide ismi belkide sira gelmisti bana yazmak üzereydi sildiniz cakma admini  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
senmiydin normal nickinlede yazsaydin zaten gizemlisin kimse senin can oldugunu cakmazdi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
suikast düzenle ona  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakma admin ve oplar |
ayol yorma admini ne sildirmek icin ugrasiyorsun. birgün al al adminligi diyip istifa eddirecen adami  . simdi sende bende siliniyoruz . beki birdaha görüsemeyiz hakkini helal et  |
|
|
|
|
|
|
|
|