|
|
|
Foruma msj gönderebilmek icin Puan baraji |
Selam arkadaslar,
son zamanlarda forumun kalitesini düsüren bazi ruh hastalarina karsi puan baraji yapilmistir.
Bu demektirki simdilik 3 bin puan alti üyeler foruma msj gönderemicek. Bu Puan sayisi duruma göre yükselebilir veya indirilebilir.
Selamlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirli olsun ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirlisi olsun ins forum yine eski haline kavusur ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puanlari sayfada online oldukca topluyorsun.
Profilinde puan sayin yaziyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su an 3000 puan alti kisiler yazamaz. Zamanla durum yatisirsa inebilir, 3000 puan ise yaramazsada misal 5 bine yükseltilir, ozaman 5 bin puanin olmasi gerek yazabilmek icin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür dilerim ama bu puan sistemi ile istedigin amaca ulasamazsin.. yinede forumu temizlemek icin ilk adimdir.. lütfen yanlis anlasilmasin.. ben de biraz eskilerden sayilirim ve son günlerde .. benimde migdem bulanmaya basladi.. söyle bir imkanin var ise ,IP adresi ile o üyeleri engelleme.. bence daha etkili olur.. özür dilerim akil vermek gibi bir haddim degil.. sadece düsüncemdir.. saygiler.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam,
ip adresi ne yazikki sabit degil, cogu sistemler en gec her 24 saat zaten ip degisiyor.
bu yüzden böyle bi yöntemle denemek istedik.
Selamlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi aksamlar herkese. umarim uygulama yararli olur. bu uygulamaya ragmen uygunsuz davranislar devam ederse cezalandirma yaptirimida olsun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milletti artik ne kadar bezdirdiyseee ayricaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmiyorum.. sadece bir düsünce idi benimkisi.. o zaman en büyük görev burdaki üyelere düsüyor.. forumu forum olarak kullanmak isteyen üyeler.. foruma sahip cikacak.. saygilar kardes.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e simdi nasil yaziyorsun 
her yolladign mesaja 3000 puan gitmiyor. 3000 puan üstüysen yazabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu demektirki burda birine küfür hakaret edersen puanlarin silinir ve kimseye yazamazsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oleyyyyy babooooo süper olmus tskler admin endlich rahatcaaaaa forumda yazismak olcak yine piskopatlara iyi oldu bu uygulama tsk ederim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekten tebrik ederim,  en sonunda topik bölümüne saglam bir duvar in$a edildi   $imdide clip bölümüne saldiriyorlar sinirlerinden bu capsizlar agzi bozuk olanlar ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  iyi oldu ama, havasi degi$ti birden oksijen daha iyi yol aliyor artik topikte ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen kayboldun diye gecen seni aramaya cıkmıstı memo arkadas geri gelmişsin aga ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eine gute Idee... ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.400 ile ucuz yirttim.......hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodi mi ? cidden mi !?
bak buna gülerim iste simdi......muahahahahahahhaha
ama du bi....hmmmmmmmmmmmmmm !?!? emesende de yok......kesin mecburiyetten calisiyor sanirim.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en son ben kime 10.000 lik hediye yolladiysam kiymetini iyi bilsin ! bu son yolladigim 10.000 lik hediye idi cünkü.....
hehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!