|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Arkadaslar bu aksam benim bilgisayarda bazi problemler olustu.. Sorun su !!!! Ben Turkbasede iken bazi üyelerin sayfalarina bkmisim diye gösterdi... Dogrumu bilmiyorum eger öyle ise .. O arkadaslardan özür dilerim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Selam Harun arkadasim. O problem nasil olustu anliyamadim.. Gecmis olsun..Biz seni biliriz.Takma kafani güzek arkadasim. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Acikcasi bende anlamadim... Bende öyle güzüktü... Eger gercekten öyle ise ÖZÜR DILEMEK istedim ki kimse yanlis anlamasin diye.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Bu senin samimi ve temiz kalbini gösterir. Ben hala nasil olustu merak ettim inan. Baskasinin sayfasina bakinca bellimi oluyor sende..?? Ben bakmadigim icin bilmiyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Bende öyle gösterdi , bende anlamadim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Sana helaaaaaaaaaaaal. Yakisti arkadasima.. Ayni anda fenerde kaybetti...Coook üzüldüm yaaa.inanirmisin...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Selam sivasli arkadasim.. Evet ya..Gaziantepe yenildiler 2-1 Takmayin kafanizi..Daha ligler coook uzun..Telafisi mümkün yani. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
ya hekim kardesim...Resime bakinca ne oluyor sanki ..cogu fake.. Bak siire iyi basladin,rakip lazim bana.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Sivasli arkadasim.. -Biz tamamen düstük derken.-??? Birde actiginiz topicte yazdigim yorumu nasil buldunuz merak etmistim.. Fenerli olanlar düsünsün...Ben cim bomum,,SARI-KIRMIZI... Üzüntüm ise ironiydi.. Anliyamadiginiza üzüldüm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Arkadaslar... |
Insanlar konusa-konusa sanaldakiler yazisa-yazisa anlasirlar derlermis..Dogruluk payi var.. Kendimi ifade edebildigime sevindim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!