|
|
|
Politik bölümü |
Arkadaslar, politik forumun kalmasini istiyorsaniz bunlari bundan sonra dikkate alin.
-komplo teorileri üretmek yasak -sizden degisik düsünen insanlara saygisizlik yapmak yasak -din, irk, mezhep ayirimi yapmak yasak
Bunlara uymayanlar, forumda kargasa yapanlar hemen silinecektir. tekrarlanma üzerine banlananacaktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
bence bir sure politik forumu kilitleyin. Yani kaldirin. sonrada + ve - simi daha fazla oluyor tekrar degerlendirip ona göre karar verirsiniz.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
bence Politik bölümü hepten kaldir..küfürler ve hakaretlerden baska birsey yok yapici degil de yikici ve kiskirtmaca sohbetler oluyor-
----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEYIN.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
bencede kapatılmasın..okunuyor..düşüncelere bölümü kapatarak gem vurularak sonuca varılmaz, kapatmakla olmaz..çogumuz 18 yaşını aşmış kişileriz.yeterki düşünceler saygı sınırlarını aşmadan paylaşılsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
yorumlara karşılık gibi..kapatılmasını isteyenler,istemeyenlere yanıtım..admine değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
merhaba. sadece politika bölümünde degil bütün bölümlerde etik anlayisa uymayanlar silinsin... saygilar ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
Su an foruma bakiyorum bir tek benim üyeligim silinmis , hic bir sekilde küfürlü kelime kullanmadigim halde . karamanli1985
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
slm sadece bir rica: daha fazla mod lazim buraya. belirli modlarin cogu ya girmiyor yada kisa süreli giriyor. und das die sich dann nicht um alles kümmern können ist ja normal. ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
evet canim aynen öyle,digerleri pek girmiyor. sonmodelde her bölümde yetkili zaten hangi birine yetissin. 1 mod'la olacak is degil. yorumun icin cok tskler belki admin böylece bunada bi care bulur ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
helal olsun sana  yazdiklarina aynen katiliyorum ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
bır kısıye saygısızlık eden tum ınsanlıga etmıs sayılır...bır ınsanı ölduren tum ınsanlıgı öldurmus sayılır....bır ınsanı dınınden kımlıgınden dolayı ayrımcılıga tabı tutan kımse ınsanlıktan nasıbını almamıstır....kopmlo teorısınıde sadece hayalcıler uretır gerceklerden uzaktırlar.....ama butun bunları anlamak erdem sahıbı ınsanlar ıcındır....ve ıste sorun suku her dogru her yerde solenmeyecekmıs benımde anladıgım bu....tskler admın ve pardon.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
diger bölümlerde genelde sorun yok.
ama politik kismina gelince herkez kendi senaryosunu yaziyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
politik bölüm bencede kapatılmasın.saygısızlık yapanları ve küfürlü konuşanları niclerini silin ve bir daha siteye giremesinler.politik bölüm kalsın ltf.iştirak etmesek bile okuyoruz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
Anlamadim simdi...topic bilgilendirmek icinmi yoksa fikir alis verisi yapmak icinmi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
selam, kurallar lafta kalmasın yada adam kayrılarak uygulanmasın. Bence mantık şu olmalı; kendine yapılmasını istemediğin (hakaret,küfür) gibi şeyleri başkasına yapma; yok ben kural falan tanımam istediğimi yaparım diyorsan o zaman silinmeyi de, banlanmayı da hak ediyorsun demektir. Zaten herkez kurallara uysa hiç MOD'a bile gerek kalmaz.. İyi paylaşımlar... ----- Doğru Birdir,İki Tane Diyen Varsa; Biri Ya Yalan Yada Yanlış |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
Aslinda bizim politik bölümümüz cok iyiydi, tartismalar seviyeli gecerdi... Bizim alemin kuduzlari önce bizim alemin forumunun politik bölümünü kapattirdilar taskinliklari ile ordan buraya sicradilar... Turkbasenin forumunda 7senedir tartisirim, bunlar gelmeden önceki zamanida geldikten sonraki zamanida cok iyi biliyorum.. ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
slm bütün konular tartisilir insan gibi kimse kimsey hakaret küfür etmeden konular tarisilir din haric siz öyel bir yasak getirdinizki insanlarin özgürler ellerinde almak o zaman türkbase kapatin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politik bölümü |
politik,formunu kaldırılmasını talep edenlerdenim,kendi hür irademle yazdıklarım we de düşündüklerim nasıl olsa kabul görmüyor ,görmeyecek,ama bildgim we inandıgım tek şey war...dogru söyleyeni 9 köyden kowarlar..Ee ne diyelim yaşasın 10. köy  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!