|
|
|
Sayfada degisiklikler |
hayırlı çalışmalar öncellikle..101 okey diğer okeye göre daha zevkli,...başka sitelere gidip oynamaktansa burada oynamayı tercih ederdim doğrusu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
pişti sayfası açılmıyo onunla ilgilenseniz çok iyi olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
evet güzel yazmisin katiliyorum önemli bir konu bu bence dedigin gibi eskidende insan göriyordu simdide görünülse fena olmaz iyi bir düsünce paylastin bu mutlaka gerekli dedigin gibi. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
alla alla yeni uygulama istek parçası göndermek için eğen tuşu karşımıza çıkıyor göndermiyorumm tmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
tşklerrrr düzeldii   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
Beachte, dass nur folgende Genres erlaubt sind:Turkish PopTurkish Slow-PopTurkish Rock
Orhan babanin bu tarz sarkisi varsa buyur ekle. Diger tarzlarin eklemesi yasak, kocaman yaziyor, okumasi olan herkez anlamasi gerek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
sen mi anlamiyorsun benmi anlatamiyorum? komple arabesk yasak!! millet buraya girer girmez depresyonami girsin!? tutturmussun orhan babam diye, orhan gencebayla alakasi yok! arabesk yasak sadece!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
arabesk degilse, Turkish PopTurkish Slow-PopTurkish Rock
buda degil.
damar parcalar yasak sadece üsttekiler eklenebilir. gelip senle burda bunun tartismasini yapmicam. Müzik eklemek istiyorsan üstteki kategoriden ekliyebilirsin. Gerisi yasak, bir op baktigi sürece eklenenlerde silinir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
sana ekleyebilcegn kategorileri yazdim, laftan anlamak istemiyorsan kendin bilirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
burda ahmet kayaya sempati duyuyormusuz gibi bi durum cikarmani cok sacma buluyorum.. sana ekliyebilecegin kategorileri insan gibi anlatmaya calistim ama halen kafanin dikine göre gidiyorsun. ekleyebilcegn kategorileri yazdim sana, gerisini sen bilirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
101 okey oyun eklemesi mümkünmüdür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
selam kardelen, su an yeni okey versyonu programlaniyor, ilerde 101 versyonuda eklenir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
ich finde die veränderung gut, umfragedede kisiye cevap buttonu ve user icin infomeldung olursa güzel olur ----- Türkün Belini bükecek tek þey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfada degisiklikler |
Birde forumda konu acmak herkesin hakki iken umfragede önce prüfen yapilacak diye uzanti yapiliyor, forum ve umfrage arasinda kalirsak forum daha cok kötüye kullanilabilecek bir bölüm aslinda, umfrage dede prüfen edilmeden acma hakki olursa güzel olur bence. ----- Türkün Belini bükecek tek þey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!